Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

A magyarországi királynő: Csala Marianna

Ismerje meg a Szépség Határok nélkül verseny magyarországi királynőjét, Csala Mariannát!

A Miss Kisalföldnek megválasztott Csala Marianna annyira feldobott állapotban volt, hogy az ő fejére került a korona, elfeledkezett arról: állófogadásra is várják. Boldogan sietett el a Bartók Béla Megyei Művelődési Központból, hogy minél hamarabb megoszthassa barátaival az örömhírt.

Kattintson a képre!
– Mivel személyesen nem tudtam veled beszélni a finálé után, hogy időpontot egyeztessünk, fel akartalak hívni, s akkor láttam: a vezetékes telefonotok és a mobilszámod is 11-re végződik, ráadásul tizenegyedikén volt a verseny és a 11-es rajtszámmal indultál. A számmisztikusok egyből megmagyaráznák, hogy ez már előrevetítette: te leszel a királynő! Hiszel a számmisztikában?

 – Amikor ránéztem a rajtszámomra, akkor jöttem rá, hogy hányadika van. Imádom a páros számokat, különösen a 2-est és a 16-ost. Ha összeadjuk a két egyest, akkor könnyű kiszámolni, hogy mi jön ki. Így reméltem, hogy örömteli nap lehet a szombat. Érdekesség, hogy a számok az elődöntő során is szerencsét hoztak számomra, hetedik hó 7-én születtem, és a 7-es volt a rajtszámom!

– Az elődöntő után nyilatkoztad, hogy te már nyertél azzal, hogy beneveztél a versenyre, hiszen a Kisalföld Online-on a jelentkezők közt tallózva felfedezett egy híres külföldi fotós menedzsere és sikerült előnyös szerződést kötnöd. Ebből a szempontból nézve a vadonatúj Suzuki már „csak" egy nem várt ráadás?

– A zsűriben sokan foglaltak helyet, s a nagy számok törvénye alapján általában a szőke nők többeknek tetszenek, mint a sötét hajúak, ennek köszönhetően a szőkéket esélyesebbnek tartottam. Marina Razmannak különleges arca van, Kozák Lívia is rendkívül szép, ráadásul a személyisége is megnyerő az emberek számára. Rengeteg különdíjat kapott Lívia, ami után átvillant az agyamon, az ő fejére helyezik a koronát.

– Te sem panaszkodhatsz, téged is elhalmoztak különdíjakkal: modellszerződés, kozmetikai csomagok...

– A szobámban az egész polcrendszert át kellett rendezni, hogy elférjenek rajta a kozmetikumok. A különdíjadók nagyon kitettek magukért, márkás és drága parfümöket, krémeket rejtettek a csomagok, értékes nyaklánccal kiegészülve.

– A számazonosságokon kívül volt még olyan momentum, amit pozitív előjelnek vehettél a finálé előtt?

– A verseny napján a színpadi próbák szünetében a művelődési ház bejáratánál ültünk, s az ott parkoló nyereményautóban gyönyörködtem. Ekkor kaptam az  unokatestvéremtől egy SMS-t: bízzak magamban, mert ő biztos benne, hogy én a Suzukit meg fogom nyerni. És már akkor megkért, hogy az autóval vigyem majd el egy körre!

– Feltehetőleg hétfőn nem csak azért mentél vidáman az iskolába, mert az utolsó előtti tanítási nap volt.

– A Kossuthba járok, s a suli felé közeledve vettem észre, hogy a túloldalon az egyik tanárom lassan, lehajtott fejjel, kissé bizonytalanul lépdel a járdán. Miután beértem, láttam, hogy a Kisalföldet olvassa, pont ott, ahol a szépségversenyes tudósítás volt. Az osztályban hatalmas üdvrivalgás tört ki, amikor beléptem, később az iskola igazgatója is gratulált.

– A titkon reménykedő férfiolvasók biztosan megköveznének, ha elfeledkeznék egy számukra oly lényegi kérdésről: facér vagy, vagy foglalt a szíved?

– Az El Paso Stúdióban két éve táncolok, ott ismerkedtem meg Halász Péterrel, aki fél éve a kedvesem. De nemcsak a magánéletben a partnerem, hanem a társastáncban is, egy hónapja Veszprémben nemzetközi versenyen a második helyezést értük el.

– Melyek azok a személyiségjegyek, amelyek megfognak egy ellenkező nemű személyben?

– Külsőleg nincs idealizált férfi számomra. Viszont zavar, ha kényeztetni akar, s úgy kezelni, mint egy porcelánbabát. Szeretek a magam ura lenni, a saját dolgaimat, problémáimat magam megoldani, s csak akkor segítsen, ha én azt kifejezetten kérem. Ezzel párhuzamosan persze kedvelem, ha egy férfi figyelmes, intelligens. Természetesen legyen kisugárzása és olyan érdekes szövege, amivel meg tud fogni.

– A tánc folyamatosan karbantartja a testet, így valószínűleg külön felkészülést nem igényelt számodra a verseny.

– A napirendem nem változott, csupán azt éreztem, hogy feszültebb vagyok az átlagosnál. Szerencsés alkattal áldott meg a sors, nem kell magamat különféle fogyókúrákkal kínoznom, hogy formában maradjak, az edzés elégeti a csoki adta pluszkalóriákat.

– Hosszú távú terveid közül mi élvez prioritást?

– Tizenkilenc éves vagyok, egy iskolaváltásnak köszönhetően csak jövőre érettségizem. A táncművészeti főiskolára szeretnék bejutni a sikeres vizsga után, hogy a későbbiekben tánctanárként kicsikkel foglalkozhassak, de a kozmetikai szalonról sem feledkeztem meg. Imádom a fotózást, s ezt a tevékenységet egészen addig folytatnám, amíg a modellszakmának igénye van rám.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elindult a játékoskeringő

Labdarúgás

Nincsenek irigylésre méltó helyzetben az anyagiakban amúgy is… Tovább olvasom