Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A marcali templomban próbálta megerőszakolni a 76 éves nénit

Templomban imádkozó 76 éves nénit próbált megerőszakolni egy férfi Marcaliban. A nyugdíjas asszonyt a helyi esperes és a helyi tűzoltók mentették meg a szatír karmai közül. A férfi betörte a néni orrát, megbecstelenítésére azonban már nem maradt ideje.
Péntek délben K. I.-né egyedül tartózkodott a város központjában álló templomban, épp szokásos napi imáját mondta el, amikor belépett az ajtón G. László. A férfi hátulról megragadta Annus néni nyakát, és megpróbálta magáévá tenni őt. Az idős hölgy jajveszékelésére Kiss Iván esperes lett figyelmes.

Az esperes rákiáltott a férfira, aki kimenekült az utcára, és a szomszédos tűzoltóság felé futott. A férfit a tűzoltók fogták el.

"Utána futottam, mert csak őt láttam az utcán, s amikor felszólítottam, hogy álljon meg, akkor láttam, hogy csupa karmolás az arca. A slicce nyitva volt, az öve kicsatolva." - mondta az egyik tűzoltó.

A nemi erőszak kísérletével gyanúsított férfit a rendőrség őrizetbe vette, előzetes letartóztatásáról hétfőn dönt a bíróság - közölte Buzás László, Marcali rendőrkapitánya.

A férfi négyszer ült börtönben hasonló bűntettekért. Két hónapja szabadult, idős szüleivel élt, amióta kiengedték. Ismerősei úgy vélik: ha újra szabadul, ismét erőszakolni fog.

Olvasóink írták

 • 10. Stevvve 2008. január 15. 10:20
  „Most megint rács mögött lesz 2 hónapig, utána kijön és folytatja ahol abbahagyta.
  Az iylet be a Csillagba a cigányok közé, azok megmutatják neki, mi az a szex :-)
  Egyébként meg az ilyet le kellene lőni.
  Mindenkinek jobb lenne.”
 • 9. FERGIE 2008. január 14. 22:44
  „UNDORÍTÓ,MOCSKOS SZATÍR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aztán egy ejnye-bejnyével, és pillanatyi jó magaviseletével hamar szabadul!!
  SAJNÁLOM SZEGÉNY NÉNIT!!!”
 • 8. S.Grandpierre Cecília 2008. január 14. 22:09
  „Ahogyan a híres humorista, Hofi Géza mondta: "Fejétől büzlik a hal". Egyre több a büncselekmény, rablás, fosztogatás, nemi erőszak, öngyilkosság, kábítószerezés, homoszexualitás...és folytathatnám a sort a végtelenségig, egész Amerikán túlig is. Onnan is átveszünk minden szennyet, és itt mindent megengednek. A lényeg, hogy egymást pusztítsa a nép. Ez a céljuk az idegenszívűeknek. A televizióban, a médiában mindenütt a szex megy, a krimi és az ocsmány beszéd. A fiatalságot erre tanítják? A reklámok is; egyik ízléstelensebb, mint a másik. Ezt tudatosan csinálják, lezüllesztik a népet, hogy a zavarosban tudjanak jobban halászni, a közpénzen saját magukat védeni, és a nemzet vagyonát egymást között szétosztogatni.
  Mehmed Karcsikát is állandóan figyelemelteresének beadják, meg a megasztárokat, hasonló népbutító műsorokat. Nemhogy olvasásra ösztönöznék az embereket. Sajnos ma, Magyarországon nem szeretik az okos, rendes embereket. Odanyomnak egy kis segélyt, közgyógyon engedik a narkózást. A homoszexualitás lassan már dicsőség lesz, a narkózást meg engedik. Az iskolákban a butítás folyik, az oktatás a béke feneke alatt van. Akkor lehet csodálkozni, hogy ennyire elfajul az emberiség? Mindezt azok csinálják, akik írányitják ezt az országot. Ők az ígazi bünösök! A törvények is rosszak, kiskapukkal vannak tele, amelyeket csak maguk a törvényhozok ismernek és használnak ki gátlástalanul. Kriminális a helyzet! A rendőrség sem a népet védi, hanem a kormányt. A tüntetéseken feketéllik tőlűk az utca, de a forgalomírányitásra nincs ember. És folytathatnám. Nézzünk a dolgok mögé is!!!”
 • 7. Christy 2008. január 14. 17:30
  „Nekem is lenne pár ötletem, hogy mit is lehetne csinálni EZZEL. :-)”
 • 6. Zozo 2008. január 14. 16:34
  „Vajon az ilyen "embert" anya szülte? Igazad van Christy.....
  kinozni kell és pedig azt a testrészt,amivel bűnözni akart.Szegény nénit nagyon sajnálom,biztos emlékezni fog élete végéig az esetre.”
 • 5. Christy 2008. január 14. 11:27
  „Kicsit brutálisan fog hangozni, de nem halálbüntetés kell, hanem a kínzás bevezetése.
  Amerikában, ha kivégeznek egy gyilkost, CSAK azon a héten csappan vissza az emberölések száma, tehát nincs visszatartó ereje.”
 • 4. skipper 2008. január 14. 11:24
  „vágják le neki!”
 • 3. cseles 2008. január 14. 10:39
  „Hogy miért nem vesz magának egy kecskét, bár az meg állatkínzás lenne. A fene vinné el az ilyet, kerüljön a nehétfiúk közé, hátha aranyeres problémái lesznek.”
 • 2. Cseter János 2008. január 14. 10:07
  „Hát már az "Isten házában" sincsenek biztonságban a nyugdíjas nénik?
  Győrben meg egy "magyamutogatós" riogatta a járókelőket!
  Gyurcsány meg a körútjani vonza a tüntetőket. Ad munkát a rendőröknek!”
 • 1. dodo 2008. január 14. 10:06
  „Meglepő módon ez a féreg is rokkantnyugdíjból és segélyekből élő rühes cigány...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megállóban gázolt el egy utast a busz Pécsen

Ma reggel hét óra körül Pécsett egy csuklós busz a járdára sodródva a buszmegállóba csapódott. A… Tovább olvasom