Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

A megye szolgálatáért: javaslatokat várnak

A Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj azoknak adományozható, akik a megye érdekében kiemelkedő munkát végeztek. Az elismerésre a hónap végéig lehet javaslatokat benyújtani.
A következő tagozatokban adhatók ki díjak: területfejlesztési, ifjúsági, szociális, valamint gazdasági. A Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj szociális tagozatából évente öt; ifjúsági és gazdasági tagozatából évente három; területfejlesztési tagozatából évente kettő adományozható. A díj ifjúsági és szociális tagozataiból évente egy-egy a megyei önkormányzati hivatal, illetve a megyei önkormányzat fenntartásában lévő intézmények dolgozói részére adható.
A díj adományozására javaslatot tehetnek a megyei közgyűlés tagjai, továbbá az ő támogató nyilatkozatukkal: a nem közgyűlési tag bizottsági tagok, a megyében lévő intézmények vezetői, az érdek- képviseleti szervek vezetői, a civil szervezetek képviseletét ellátó vezetők, a védelmi és rendészeti szervek vezetői, a települések önkormányzatai, a történelmi egyházak legmagasabb rangú megyei képviselői.
A díjat a megyei közgyűlés adományozza.
Az elismeréshez a területfejlesztési, ifjúsági és szociális tagozat esetében emlékplakett, pénzjutalom és díszoklevél, gazdasági tagozat esetében elismerő tábla és díszoklevél jár.
A részletes indoklással alátámasztott javaslatokat augusztus 31-ig lehet a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökének elküldeni (9021 Győr, Árpád út 32.). A javaslattételről érdeklődni lehet az önkormányzati hivatal intézményfelügyeleti osztályán, a 96/522-253-as számú telefonon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változó idők

Bár Az utolsó metró már elment, Catherine Deneuve és Gérard Depardieu ismét találkoznak. Egy férfi… Tovább olvasom