Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

A Munkáspárt Kuba mellett áll

Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke visszautasította csütörtöki sajtótájékoztatóján az USA kormányának nyilvánosságra hozott állásfoglalását, miszerint az USA Kubát olyan országnak tekinti, amely "támogatja a terrorizmust".
A Magyar Kommunista Munkáspárt a leghatározottabban elítéli az Egyesült Államok kormányának döntését arról, hogy Kubát a terrorizmust támogató országok között tartja nyilván. – jelentette ki a Munkáspárt elnöke.

A Kubai Köztársaság számtalanszor tanúbizonyságát adta annak, hogy semmiféle olyan akciót nem támogat, amely sérti a népek biztonságát és békéjét, az emberek nyugalmát és biztos jövőjét.

Az Egyesült Államok ugyanakkor az állami terrorizmus politikáját folytatja. Erőszakkal lép fel mindenki ellen, aki nem akar amerikai módon élni és gondolkodni, aki másként képzeli saját népe és családja jövőjét, mint az Egyesült Államok.

A Munkáspárt teljes rokonszenvéről biztosítja Kuba népét, Kuba dolgozóit, akik évtizedek óta nehéz körülmények között, de következetesen haladnak előre a kubai nép által választott úton.

Olvasóink írták

 • 10. nagyvarilaszlo 2010. augusztus 09. 16:14
  „jozkónak!

  Nem tudom,hogy honnan szeded,hogy Fidel Castro multimilliomos?Persze nem igaz,én tudom!Ha Castro multimilliomos,akkor a mi magyar politikai elitünk mi.Megmondom én:LUXUS POLITIKUSOK!!!!A nép beetetése megtörtént,a saját bankszámláik dagasztása tovább folyik!És még nem is a politikusok a hibásak ezért,hanem a magyar nép,mert ismét bedőlt az országot 20 éve romba döntő tőkés-kapitalista politikai elitnek!”
 • 9. jozko 2010. augusztus 07. 23:25
  „Thürmer Elvtárs!
  Ha jól emlékszem, Mózes csak a harmadik próbálkozásával tudta "rátukmálni" népére a 10 parancsolatot /az előző táblákat mintha földhöz verte volna tehetetlen dühében/. Most sem igazán működik....
  Jézus Krisztust keresztre feszítették a miért a szeretetről prédikált...
  Mentségükre szolgáljon: mindketten népeikért munkálkodtak,az életüket tették fel erre...vagyont egyikük sem gyüjtött!
  Fidel Castró, /a lassan egyetlen/ főkommunista tanult a példájukból: Szinte hipnotizálja a népét, hogy szegényen is az "igaz" úton járjanak /nyomorogv/. míg közben Ő a világ egyik leggazdagabb multimilliomosa....A népeket /köztük a magyarokat/ már nem lehet csak dumával etetni!”
 • 8. Írástudatlan 2010. augusztus 07. 09:25
  „Én is Kuba mellett állok!”
 • 7. nagyvarilaszlo 2010. augusztus 06. 22:42
  „Az 1960-tól tartó amerikai kereskedelmi embargó Kubának eddig kb. 95-100 milliárd dollárjába került.Amerika milyen jogon beszél emberijogokról,mikor ők egy egész országot tesznek tönkre folyamatosan évtizedek óta és még hány ország tönkretételében vettek részt vagy a CIA álltal elvégzett szabotázsakciókról nem is beszélve.Az amerikai demokrácia,a hazugság,az embertelenség demokráciája.Milyen keresztény az az ember,aki elmegy gyilkolni Irakba meg Afganisztánba?Ezek szerint a keresztény vallás is egy gyilkos vallás!”
 • 6. nagyvarilaszlo 2010. augusztus 06. 22:30
  „HASTA LA VICTORIA SIEMPRE!!!!!!!!!!!”
 • 5. klj_54 2010. augusztus 06. 15:56
  „3. hozzászólás geza 2010.08.06. 15:12
  Ráadásul itt vagyok én és Almási Pista barátom (Röszkei közkormányzó).”
 • 4. ALBERT 2010. augusztus 06. 15:36
  „Annó 90 előtt a magyarokra is mondtak fűt, fát, meg mindent, és a fele se volt igaz, amerikai taktika.”
 • 3. geza 2010. augusztus 06. 15:12
  „Sajna Türmernek igaza van. az USA-elkiáltja hogy terrorista és okot ad a megszállásra...Lásd Irak és a tömegpusztító fegyverek....
  (Kubával elég sok ország jóban van, Kína Venezuela, Bolivia)”
 • 2. klj_54 2010. augusztus 06. 15:04
  „Kérdés:
  - Miért Fidel a Kasztró?
  - ?
  - Hogy Kubán ne vágják!”
 • 1. cselac 2010. augusztus 06. 14:57
  „Hála Istennek, mi is lenne Kubával Thürmer nélkül!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villám csapott egy házba, elöntött pincék és aluljárók Budapesten

Villám csapott egy családi házba a péntek délelőtti viharban a főváros XIV. kerületében; Budapesten… Tovább olvasom