Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

A tiltó tábla ellenére behajtott a lezárt autópályára, autójával lezuhant, utasa meghalt

Halált okozó közúti baleset okozása miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 29 éves almáskeresztúri férfi ellen.
A férfi még 2017 decemberében a Cseh Köztársaság D1 jelzésű autópályáján haladt Németország irányából Brno irányába egy szintén magyar férfival. A gépkocsivezető arra lett figyelmes, hogy az autópályán közlekedő járművek feltorlódtak, ezért autójával lehajtott az autópályával párhuzamos főútra. A főútvonalon Velké községet elhagyva visszatért az autópályára annak ellenére, hogy az építés alatt álló szakaszra történő behajtást „Mindkét irányból behajtani tilos" jelzőtábla tiltotta. Az építés alatt álló útszakaszon a gépkocsivezető nem tudott megállni az úttest vége előtt, ezért az építési területre zuhant, majd a jármű jobb elejével egy vasbeton hídszerkezetnek hajtott, végül a szalagkorláton keresztül az úttestnek csapódott.
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A baleset során a sofőr mellett utazó férfi olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy kórházba szállítását követően meghalt.

A Magyarország határain kívül elkövetett bűncselekmény elbírálására az a bíróság illetékes, amelynek az illetékességi területén a terhelt lakcíme vagy tényleges tartózkodási helye található. Ennek megfelelően az ügy vizsgálatát a Szigetvári Rendőrkapitányság végezte, majd annak befejeztével az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopta a vaddisznót a vadásztársaság területéről

Ellopta a vaddisznót a vadásztársaság területéről
Az egyik salgótarjáni vadásztársaság területén ejtette el a vadat az 50 éves férfi. Tovább olvasom