Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

A többség elfogadná az internetadót

Az emberek valamivel több mint a fele elfogadhatónak tartja az internetes kulturális járulék bevezetését. Ugyanakkor 41 százalék nem is hallott arról, hogy az internetszolgáltatóktól efféle adót szeretnének beszedni.
Az ötszáz fő megkérdezésével végzett kutatásból kiderül, hogy a világhálót sohasem használók még mindig jelentős kört, 41 százalékot tesznek ki. A legtöbb használónak (84 százaléknak) a mindennapi tájékozódásban, ügyintézésben segít a világháló, illetve kapcsolattartásban, levelezésben.

Az internetetzők 64 százaléka zenéket, filmeket, művészeti alkotásokat is letölt. Csakem 60 százalék azoknak az aránya, akik munkához használják a netet.

Olvasóink írták

 • 11. Don Kartács 2008. május 07. 18:42
  „Vezessük be:

  - a képviselők levegővételi adóját
  - a kisemberek parkolóját használhassák bérleti díjért, ami a kisembernek adómentes
  - a képviselők szóadóját, azaz minden kimondott szó után a 35%-os adó
  - a képviselők hazugságadóját

  sorolhatóm még :)”
 • 10. emlékező 2008. május 07. 16:56
  „ez a gyurcsány veres kettős csak azt visitja folyton kell még pénzt beszedni az emberektől!!!!!nem élég!!!!még egy adót kitalálnak s még egy ujabb áremelést,még egy újabb sarcot,de mind ellopják újra és újra!!!!!kleptomániások bizisten!!!!!!!anyiféle módon be lett már bizonyitva mindent ellopnak!!!!!mikor takarodnak már el ezek a tolvajok a nyakunkról!!!!!fizessenek ők a milliárdjaik után tisztesseges mértékű adót,ugy ahogy ezt a népnyúzó törvényeik előirják s vegyük vissza az ellopott országvagyont tőlük az utolsó szögig,majd lesz ujra első ez az ország az uniós futóbolond versenyen!!!!kellett nekünk ez az unio!!!????nem ezt a képet festették az unios csatlakozásról,amikor megszavaztatták!!!!!éppen ugy mint 2006 ban az mszp- szdsz a választások előtt!!!!hazudtak itt is ott is!!!!!!javaslok egy hazuigságadót kivetni mindegyikőjükre!!!!!!”
 • 9. belekotty 2008. május 07. 14:03
  „500 fő megkérdezésével! Nevetséges!”
 • 8. matriné 2008. május 07. 11:18
  „Már rég köztudott, hogy ebben az országban nem üldözik azokat a bűnözőket, akik úgy lopják meg a lakosságot, hogy nem adnak érte semmit, csupán rendeleteket kreálnak! Ezek a fehérgalléros bűnözők!”
 • 7. fricike 2008. május 07. 10:59
  „Gondolom,azok a képviselők, akik ingyen laptopot kaptak, nem fizetnek internet adót sem.Ez már megint azokat érinti, akiknek az internet az egyedüli szórakozás, nem pedig a tengerparti üdülés.”
 • 6. Jozsika 2008. május 07. 10:58
  „NÉPSZAVAZÁST AZ INTERNETADÓRÓL! NEM, NEM ÉS NEM!!!!”
 • 5. Kolompár Rómeó 2008. május 07. 10:39
  „Tök mindegy, mennyivel növeli a kiadásokat. Most ennyi, legközelebb már a duplája. Van rajta áfa, osszák be azt! Mert mire megy majd ez az összeg? A lumpenmónifélék sokmillás önkielégítésére? Menjenek a jó édesbe, ne tessék a pénzt ellopni, elherdálni és nincs szükség újabb adókra!!!

  Rohadjanak meg ezek az ingyenélo szarháziak!!!”
 • 4. colomano 2008. május 07. 10:11
  „Még az sem biztos, hogy bevezetik.
  Amúgy 20-70 Ft-tal növeli a havi kiadást...”
 • 3. kismarti 2008. május 07. 08:43
  „Mi az adók országa vagyunk!!! Hajrá!!! Voltunk már az olajé, a 70-es években, a gázé a 90-es években. Most, hogy már egyre többen vezettük be az internetet a kormány biztatására, gyorsan adóztassák már meg ezt is nehogy az embernek könnyebb legyen!”
 • 2. interNEtadó 2008. május 07. 08:36
  „Most vagyok kénytelen lemondani az internet előfizetésemet, pedig már az ősidőktől/´90-es évek végétől/ aktív használója voltam. Nem tudom hogyan fogm bírni nlküle, de mivel tényleg rosszabban élek mint 4 éve (munkanélküli lettem), sajnos ez volt az a luxus, amiről első körben le kell mondanom:(.”
 • 1. Eva- 2008. május 07. 08:13
  „Szerintem ez kb. a vizit-díjhoz hasonló mértékben érintene minden felhasználót.
  Ha szavazni kell róla, azok akik nem is használnak internetet--és "irigyek" úgyis megszavaznák .
  Érdekes lesz ennek az ötletnek a kimenetele!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pille, pille: vetkőztetett miniszter

Izgalmas videóra bukkantunk a YouTube-on. A felvételen Gyenesei István, Gyurcsány Ferenc… Tovább olvasom