Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

A vízi mentők megtalálták a Balatonban eltűnt gyerek holttestét

A vízi mentők búvárai csütörtök este, sötétedés előtt megtalálták annak a 16 éves fiúnak a holttestét, aki Balatonmáriafürdőnél tűnt el, miután egy vízibicikliről a vízbe ugrott
A Balatonnál nyaraló vízvári fiú Balatonmáriafürdő kikötőjének a mólójánál merült el a vízben. Szemtanúk beszámolója szerint a fiú egy vízibicikliről - amelyet 8 éves öccsével bérelt - ugrott vagy esett a kikötő 2,5 méter mély vizébe, majd egyszer még feljött a felszínre, mielőtt teljesen elmerült. A haláleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban:

Egy 16 éves fiút, nem egy kisgyereket keresnek a Balatonban a vízi mentők és a vízi rendőrök Balatonmáriafürdőnél.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője Bíró Gábor azt közölte: a fiú Balatonmáriafürdő kikötőjének a mólójánál tűnt el a vízben.
A szemtanúk beszámolója szerint a fiú a vízibicikliről - amelyet 8 éves öcsével bérelt - ugrott vagy esett a kikötő 2,5 méter mély vizébe, majd egyszer még feljött a felszínre, mielőtt teljesen elmerült. A két gyerek a szüleivel nyaral a Balatonnál, mindkét fiú tud úszni.

Korábban:

A vízbe esett és eltűnt a Balatonban egy kisfiú Balatonmáriafürdő kikötői mólójánál.

A vízi mentők két hajóval és a búvárszolgálattal keresik a gyereket - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának a szóvivője csütörtökön kora este.

Tar Mihály elmondta, hogy a kisfiú egy vízibicikliről esett a vízbe, a koráról egyelőre nincs információ.

A szóvivő közlése szerint csütörtökön ez már a harmadik olyan riasztás volt, amit kisgyerek eltűnése miatt kaptak. Csopaknál egy nagymama kért segítséget, mert eltűnt a 2 éves unokája. Ez a gyerek, aki után a mentőhajók mellett már a fürdőzőkből megszervezett keresőlánc is kutatott, végül a szárazföldről került elő. A Club Tihanynál szintén a szárazföldről került elő egy eltűnt gyermek.

Olvasóink írták

  • 1. Wacky 2011. július 07. 22:44
    „hmm gondos nagymama... ha pedig a srác a vízbe ugrott... akkor az nagyban a szülők felelőssége hogy nem mondták el neki: FELHEVÜLT TESTTEL NEM UGRUNK VÍZBE!!

    amúgy részvétem :((”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezentúl csak a legközelebbi véradásra lehet ingyen utazni

A jövőben mindenki csak a lakhelyéhez legközelebb eső vérellátóba utazhat ingyen, de ezen a távon is… Tovább olvasom