Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

A Vodafone-é a legjobb mobilkommunikációs ügyfélszolgálat

A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010 versenyben 19 neves társaság vett részt a banki, biztosítási, telekommunikációs, kereskedelmi és közszolgáltatói piacról.
A nagyvállalati személyes ügyfélszolgálatok kategóriájában második, míg a call centerek esetében harmadik helyet szerzett a Vodafone Magyarország a hazánk leginkább ügyfélbarát ügyfélszolgálatait vizsgáló versenyben. A résztvevő cégeknél több hónapon át próbavásárlások sorozata zajlott, valamint több mint hatezer ügyfelet kérdeztek meg, ami közel százezer kérdést jelentett az értékelési folyamat során. A telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában az átlageredmény 86 százalék, míg a személyes megkérdezésnél 87 százalék volt.

– Meggyőződésem, hogy egy olyan versengő iparágban, mint amilyen a mobilkommunikáció, csak akkor lehetünk sikeresek, ha gondolkodásunk középpontjába ügyfeleinket helyezzük, és tevékenységünk minden területén szakmai kiválóságra törekszünk. Legyen ez az általunk nyújtott szolgáltatások köre, az ügyfeleink igényeihez igazított okostelefon-portfóliónk, a kiváló minőségű mobiladat-hálózatunk, a telefonos ügyfélszolgálatunk, vagy éppen az üzlethálózatunk. Ehhez elengedhetetlen, hogy vállalatunk valamennyi dolgozója egyben annak elkötelezett képviselőjévé is váljon. Sem az emberi erőforrások képzésében, sem a technológiai fejlesztésekben nem állhatunk meg, ha a legkiválóbbak akarunk maradni. Ezért kezdtük meg annak a beszédfelismerő rendszernek a kifejlesztését, amelynek révén a XXI. századi intelligens ügyfélszolgálat úttörői kívánunk lenni Magyarországon – mondta Podhorányi László, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese.

– Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban 2010 versenyben elért kiemelkedő helyezésünk, amely megerősíti bennünk, hogy jó úton járunk. Célunk, hogy ebben a szellemben haladjunk tovább, nemcsak megőrizve, hanem tovább is erősítve az idei eredményt – tette hozzá a vezérigazgató-helyettes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parlamenti pártok frakcióvezetőivel egyeztet ma az államfő

Parlamenti pártok frakcióvezetőivel egyeztet ma délelőtt Schmitt Pál köztársasági elnök a Sándor-palotában. Tovább olvasom