Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

A volt feleség bosszúja - ezért nem jó haraggal elválni egymástól - Fotók

A Kalocsai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja volt férje autóját rongálta meg.
Egy foktői férfi 2018. augusztus 6-án feljelentést tett a Kalocsai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki a tulajdonát képező személygépjárművet piros festékkel lefújta. A sértett elmondta, hogy a tanyájához közel, egy gyár parkolójában hagyta az autót két nappal korábban, majd az egyik este véletlenül – állatai legeltetése közben – vette észre, hogy a fehér autót piros festék borítja. - írja a Police.hu.
 
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A kalocsai rendőrök az ügyben nyomozást rendeltek el. Ennek során az üzem kameráinak felvételei és a biztonsági őr segítségével, valamint a sértett közreműködésével beazonosították a rongálás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható asszonyt. A 69 éves nő – akiről kiderült, hogy a sértett volt felesége – kihallgatása során elmondta, hogy haragudott volt házastársára, és kellemetlenséget akart neki okozni. Az ügyben kirendelt eseti szaktanácsadó a kárt 450.000 forintban határozta meg, mivel az autó szinte minden eleme, üvege festékes lett.
 
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a kalocsai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.
 
Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szálló por - Északkeleten nőtt a légszennyezettség

Szálló por - Északkeleten nőtt a légszennyezettség
Az ország északkeleti részén romlott a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt -… Tovább olvasom