Délmagyar logó

2019. 03. 20. szerda - Klaudia 4°C | 13°C Még több cikk.

A zsidózó fideszes lemondását követeli az MSZP

Az MSZP Molnár Oszkár lemondását követeli, de a fideszes képviselő jövőre is indulni akar a választásokon. Orbán Viktor Molnár Oszkár indulási szándékáról azt mondta: először megvárja, mit mondanak az edelényiek és a környékbeliek a politikus képviselőjelöltségéről, és ezután alakítja ki a saját álláspontját.
Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn megbeszélést folytatott Molnár Oszkárral, amely után a párt közleményt adott ki. Eszerint ezen egyetértettek abban, hogy a politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, a kirekesztés, az erőszak és a hazugság minden formája.

A közlemény szerint a Fidesz frakcióvezetője és Edelény polgármestere egyetértettek abban, hogy a politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, a kirekesztés, az erőszak és a hazugság minden formája.

Az írás azt is hozzáteszi, hogy Molnár Oszkár a találkozón leszögezte, "mint ahogyan eddig is, a munkája és nem származása alapján ítél meg minden embert".

A képviselő ezt követően a Parlamentben újságírói kérdésre azt mondta, hogy a 2010-es választásokon egyéni képviselőjelöltként fog elindulni. Azon felvetésre, hogy ez esetleg csak az ő szándéka, de ezt majd még tisztáznia kell Orbán Viktor pártelnökkel, a politikus azt mondta: "nincs mit tisztázni".

"Molnár Oszkár zsidózott, cigányozott, börtönbe kívánta a melegeket, a neki nem tetszőket. Amit Molnár Oszkár mond, az náci beszéd. Amit a Fidesz mond erről, az továbbra is hadova és mentegetés" - írta hétfőn az MTI-hez is eljuttatott közleményében Lendvai Ildikó.

Az MSZP elnöke szerint le kell mondatni az országgyűlési képviselőt. Úgy fogalmazott: szégyen, hogy Molnár Oszkár ma is a Fidesz-frakció tagjaként ül a parlamentben. Kijelentette, hogy Molnár Oszkárral nem egyetértésre kell jutni, mint azt frakcióvezetője, Navracsics Tibor tette, mert a náci beszédmód használóival nem lehet egyetérteni. Azt is hozzátette, ha a Fidesz megbocsátja a náci beszédet, akkor a náci beszéd pártján áll.

Orbán Viktor egy hétfői sajtótájékoztatón újságírói kérdésre azt mondta, először megvárja, mit mondanak az edelényiek és a környékbeliek Molnár Oszkár képviselőjelöltségéről, és ezután alakítja ki a saját álláspontját.

"Sokan gondolják azt, hogy a Fideszben úgy lehet képviselőjelöltnek lenni, hogy eljönnek Felcsútra, és megállapodnak velem erről. Ebben van némi igazság, de sajnos ez nem a teljes igazság" - fogalmazott Orbán Viktor arra a kérdésre, Molnár Oszkár fideszes jelölt lesz-e 2010-ben. A pártelnök hangsúlyozta: képviselőjelöltté úgy lehet válni, hogy a választókerületben élő fideszeseknek kell elsősorban támogatniuk a jelöltet. "Ahogy ez a támogatás megvan, akkor következem csak én" - tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy szerinte valóban antiszemita-e Molnár Oszkár kijelentése, Orbán Viktor egyebek mellett úgy válaszolt: ha egy parlamenti képviselő mondatával kapcsolatban az újságíróknak kérdése merül fel, forduljanak a gondolatok gazdáihoz.

Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője - az MTI-hez hétfőn eljuttatott, Navracsics Tiborhoz címzett levelében - szorgalmazza: legyen félreérthetetlenül világos, hogy a Fidesz frakcióvezetője "kikényszeríti-e a cigányozásban, buzizásban, zsidózásban a Jobbikon is túltevő edelényi polgármester lemondását, illetve a frakcióból való kizárását!"

Kóka János hozzáteszi: legyen világos, hogy eltűri-e egy kormányzásra készülő párt, amelynek vezetői komoly pozíciókra tettek szert az Európai Néppártban, hogy soraiban egy olyan képviselő üljön a költségvetési bizottság tagjaként, "aki a magyarság felsőbbrendűségére hivatkozva a zsidókat Magyarország megszállásának szándékával, a cigányokat a magzataik tudatos megnyomorításával vádolja, a melegeket pedig börtönben szeretné látni".

Az MDF hétfői közleményében azt írja, hogy "Navracsics Tibor és Molnár Oszkár mai titokzatos találkozója azt bizonyítja, a Fidesz nem tud és egyelőre nem is akar megszabadulni szélsőséges és gyűlölködő, kulturálatlan képviselőitől".

Az MDF feltette a kérdést, hogy hogyan fordulhat az elő ma Magyarországon, hogy egy magát polgári pártnak valló, kormányra készülő erő megtűr a soraiban egy olyan embert, mint Molnár Oszkár?

Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármesterének "primitív, hazug és demagóg vádjai minden megengedhető határt túlléptek".

Az EMIH felhívta az egyházak, társadalmi szervezetek és politikai pártok figyelmét, hogy lépjenek fel az egész országot romboló gyűlölet ellen.

A múlt héten kapott országos nyilvánosságot az edelényi televízió egy korábbi felvétele, amelyen a település polgármestere többek között azt mondta: "szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot".

Korábban Molnár Oszkár egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek.

Olvasóink írták

69 hozzászólás
 • 69. rt0831 2009. október 13. 19:18
  „66. hozzászólás nem,nem,soha 2009.10.13. 12:32

  Jó lenne ,ha értelmeznéd a hozzászólásom!
  Zuchlag esetében a fidesz követelte a visszahívását,most a SAJÁT EMBERÜK estében miért nem marasztalja el?
  Vagy azóta már nem is olyan világrengető dolog a zsidózás?”
 • 68. polarbear 2009. október 13. 14:50
  „Istenem...
  Mignon és Keiner a két igazán autentikus, a viszonyokat igen jól ismerő szakember...
  Onnan, Németországból.
  Hová fajulunk???......"szánd meg,Isten a magyart,kit vészek hányának,nyújts feléje védő kart tengerén kínjának"...”
 • 67. lidocain 2009. október 13. 12:57
  „több millió magyar ember meg az emeszpé lemondását követeli lassan 3 éve!
  igaza van orbánnak,a választópolgárok döntenek. bár ez a kormánytól igencsak messze álló elképzelés,mert ők nem hajlandók tudomásul venni,hogy a zsidó telepeseken kivül már senkinek nem kellenek ebben a hazában.”
 • 66. Mathiasking 2009. október 13. 12:38
  „A 10%-os népszerűségi indexet jó lenne fenn tartani, mert ha tovább csökken a tendencia, még az 5%-os parlamenti küszöb sem lesz meg. Erre jó a valós problémákról való figyelem elterelés. Ehhez, el kell isnerni, jól értenek, mint a fent említett cikk is jól illusztrálja. No comment!”
 • 65. nem,nem,soha 2009. október 13. 12:32
  „63. hozzászólás rt0831 2009.10.13. 11:33

  gondolkozz <moderálva>, amikor érvelsz!!!

  pont most szarik bele az MSZP abba tálba, amiből eddig csemegézett.

  Ha annak idején Zuschlag egy zsidózós kijelentés után a helyén maradhatott, akkor most talán illene kussolnia a szocialista pártnak.

  Ha pedig most veri a nyálát, akkor árulja már el, hogy Jancsikát hogy tűrték meg eddig a pártjukban?

  lassan lejár ez a zsidó lemez... kíváncsi vagyok,akkor mit talál ki ez a csődtömeg baloldal”
 • 64. IVY 2009. október 13. 12:07
  „Ez nem összeesküvés elmélet wg62!
  Ez a színtiszta, magyar valóság!”
 • 63. wg62 2009. október 13. 11:37
  „Ha megnézzük Molnár Oszkárral készült riportokat, megállapítható: tipikus pszichés zavarban szenvedő egyén, téveszméket (doxazmákat) gyárt, realitás észlelése nem megfelelő, üldözési mániában is szenved és összeesküvés elméleteket vél felfedezni mindenhol.
  Kérdés, hogy egy ilyen (skizofrén) betegségben szenvedő ember, hogyan lehet polgármester.”
 • 62. rt0831 2009. október 13. 11:33
  „Zuschlag Jánosnak,rosszkor rossz helyen elmondott zsidó viccére mennyire felháborodott a FIDESZ!
  Pedig az csak egy vicc volt.Vajon most miért hallgat?”
 • 61. bélás 2009. október 13. 11:30
  „Az MSZP magyarellenes, követelem monnyon le!”
 • 60. tapsi 2009. október 13. 11:26
  „"Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn megbeszélést folytatott Molnár Oszkárral, amely után a párt közleményt adott ki. Eszerint ezen egyetértettek abban, hogy a politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, a kirekesztés, az erőszak és a hazugság minden formája.

  A közlemény szerint a Fidesz frakcióvezetője és Edelény polgármestere egyetértettek abban, hogy a politikában tűrhetetlen az antiszemitizmus, a kirekesztés, az erőszak és a hazugság minden formája."

  Gratulálok DM! Ugyan azt leírjátok kétszer...”
 • 59. sőndör 2009. október 13. 10:46
  „Bezzeg amikor a zsidó meg a cígó FIDESZ-ezik, akkor az ő leváltásukat senki sem kéri !! :))”
 • 58. comet 2009. október 13. 10:20
  „Lassan 2 hónapja már, hogy elkapták a cigányokat lelövöldöző csapatot, és még mindig teljes a csend, elmaradt az ünneplés, sőt inkább lapítás van. Az ügy akkor vált több szálassá, amikor kiderült, hogy az egyik elkövető hosszabb időt töltött Izraelben közvetlenül a gyilkosságok előtt. Mivel az ilyen fajta terrorcselekmények idegenek a magyar társadalomtól, eleve sokan gyanakodtak arra, hogy cionisták állnak a háttérben, most ez a kis infó nekik dolgozott. Aztán kiderült, hogy az elkövetők az elhárítás látómezejében voltak, akik pont akkor szüntették meg a megfigyelést amikor azok elkezdtek gyilkolni(sokak szerint ez sem véletlen volt). Az is felettéb gyanús, hogy elfogáskor a legnagyobb probléma az volt, hogy ki szivárogtatta ki az Izraeli vonatkozást. A cionista háttér gyanúja óta a cigányok elhallgattak, nem tiltakoznak a kormány ellen, melynek titkosszolgálatát súlyos felelősség terheli. Pedig fontos dologról van szó, mert több jel alapján az országot kifosztó MSZP-SZDSZ párosnak szintén erős cionista kötődései vannak. Ha az elhárításnál tisztogatások történtek, nagyon nem mindegy hogy kiket rostáltak ki. Ki a hős, és ki az áruló. Aki falaz az állampolgárokat gyilkoló terroristáknak, vagy aki leleplezi őket, és megpróbálja figyelmeztetni a közvéleményt a háttérben zajló mocskos játszmára.
  A kormány az információk elhallgatásával, időhúzással bizonytalanságot teremt, ami megint csak cionista stratégia.(ennek közismert mestere maga Netanyahu)
  Magyarország össz adóssága CIA becslés alapján az idén meghaladja a 200 milliárd dollárt(Gyurcsány kormányra kerülésekor 30 milliárd körül volt) ami egy 10 milliós nemzetnél nem semmi (durván 4 millió ft/fő). Az országra a legnagyobb veszélyt jelenleg a cionizmus jelenti. De a cionisták nem keverendők össze a zsidósággal!”
 • 57. achilleus 2009. október 13. 10:17
  „56. hozzászólás Mignon 2009.10.13. 10:09
  Végre egy olyan hozzászólásod, amivel messzemenően egyet tudok érteni. ;-)”
 • 56. achilleus 2009. október 13. 10:13
  „50. hozzászólás keiner 2009.10.13. 09:28
  Drága Keiner, nálunk már a romák is rasszisták. Ajánlom kedves figyelmedbe:
  http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=291177
  Előzmények: http://www.titok.ro/vilag/fogd-be-a-pofad-te-feher-f-sz-ujabb-rasszista-ciganytamadas.html
  http://nol.hu/belfold/20091010-mindket_oldalon_megjelentek_a_szelsosegek”
 • 55. Mignon 2009. október 13. 10:09
  „Pontosabban fogalmazva:
  nem mindegy hogy mit mond, es hogyan fejezi ki magat egy olyan ember, akinek a Parlamentben
  törvenyhozo szavazati joga van.....!!!
  Esznel kell lenni.
  Nem mindegy, hogy en dumalok es handa-bandazok, vagy egy orszaggyülesi kepviselö!
  Az ö szavai ezerszer sulyosabbak mint az enyem...........!”
 • 54. keiner 2009. október 13. 09:52
  „Szia Mignon! Hélyes.”
 • 53. Mignon 2009. október 13. 09:50
  „Akarmelyik orszagban (!) ha egy orszaggyülesi kepviselö, tehat egy befolyasos politikus
  ilyen kijelenteseket tesz,
  az mar nem az "orszag belügy"-e!!!”
 • 52. Scaba 2009. október 13. 09:45
  „A Kóka csak ne ugasson a lemondásról és a lemondatásról! Saját, immár demokratikussan választott pártelnöke sem tudja eltávolítani.
  Azok a bűnök amiket cigányok követnek el. hozzák létre a "cigánybűnözés" kifejezést.
  Azok az irgalmatlanul pofátlan gazdasági és privatizációs csalások, kiskapuzások, amiket a kókafélék elkövettek, elkövetnek indukálják a "zsidózást" ...
  Sukoró...
  Simon Peresz...
  Izael, békétlenség, háború, na az ott valóban megvalósul a kirekesztés...
  ......................
  Egy vicc jut eszembe:
  Zsidó apuka beszélget a kisfijával
  - Hova mész, mit csinálsz ma apu?
  - Megyek dolgozni, elveszem a goyok pénzét.
  - És ha nem tűrik?
  - Akkor majd azt kiabáom, fasiszták, nácik.”
 • 51. madártej 2009. október 13. 09:44
  „Jól van, szoclibák! Csak ugassatok a fideszre, majd megkapjátok a Jobbikot!”
 • 50. keiner 2009. október 13. 09:41
  „47. hozzászólás bespin, most sokaig gondolkoztam mit irjak neked.
  Szóval, voltam már nálatok többször, a fövárost alig ismerem. Barátaim akkor tanyán éltek, petroleumlampát nálatok ismertem meg. Ök magyarok, nem kisebbség, csak úgy mondom.
  Egy szóval, MO-t nem szallodából ismerem.”
69 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitás előtt raboltak ki egy kaszinót Hévízen

Kiraboltak egy kaszinót hétfőn a reggeli nyitás előtt Hévízen, az elkövetőt még keresik a rendőrök -… Tovább olvasom