Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Akció: 1 évet kaphat

A tavaszi „1 évet kaphat"  elnevezésű akció, újszerű megoldást kínál a másolási, nyomtatási feladatok ellátására ügyfeleinknek. (PR-cikk)

Az április 20. ig tartó kedvezményes lehetőséggel a gépek árát csökkentjük a hozzájuk kapcsolódó, közel egy évi üzemelői díjjal.

A beruházásra szánt összeg így alacsonyabb lesz, a kiszámlázott üzemelői díj pedig költségként számolható el.

Különböző teljesítményű gépeknél eltérő mértékben, vagyis eltérő mennyiségű másolatra kötünk üzemelői szerződést, mely a gép teljes körű működését biztosítja a gyár előírásai szerint.

Az üzemelői szerződés a megadott példányszám lefutása után az ügyfél kérésére meghosszabbítható.

A Konkoord kft üzleti filozófiája szerint, csak gyári, eredeti kellékek felhasználásával és azok előírt példányszám utáni cseréjével üzemelteti a szerződött gépeket, mert ez biztosítja a hosszú távú megbízható működést.

Az akcióval kínált példányszámra is ezeket a feltételeket biztosítjuk.

Az üzemelői szerződés során, a felhasználó számára pontosan tervezhető lesz a másolási, nyomtatási költség, hiszen a gép rendeltetésszerű használatával kapcsolatos kiadásokat a Konkoord Kft állja.

A felhasználók gyakran idegenkednek a különböző karbantartási és a működtetéssel kapcsolatos szerződésektől. A tavaszi akció során a gép vásárlásával ügyfeleink kipróbálhatják a másológép üzemelői szerződéssel történő működtetését is úgy, hogy mindez nem kerül többe, mintha az akción kívül vásárolnának gépet.

Az akció részletei >>

Konkoord Kft, INSPIRÁCIÓ az irodában!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megváltoztatható a munkahelyi légkör

Mivel a fél életünk a munkahelyünkön töltjük, ezért korántsem mindegy, hogy a cégünknél töltött idő… Tovább olvasom