Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Aki a virágot szereti...

Névjegy: Stefanics Beáta

Kedvencei

Könyv: Boszorkánylány
Film: Szellemhajó
Zene: Fuggies
Étel, ital: gyros, körtelé
Színész: Nicolas Cage
Korából adódóan Stefanics Beátának elsősorban még az iskola az „élettere", így diákként kell jól teljesítenie, de a szépségversenyek világában tett röpke kirándulása is sikeresnek tekinthető, hiszen bejutott a Szépség Határok Nélkül szépségverseny döntőjébe.

Stefanics Beáta
A Gyirmóton élő tizenhét éves lány a Krúdy Gyula-gimnáziumban biológiafakultációra jár, hiszen   kertészmérnöknek szeretne tovább tanulni. A növény- és állatvilág mellett még a matematika is az átlagosnál jobban érdekli.

A zöld környezet megnyugvással tölti el, szívesen gondozza az otthoni kertben  leledző növényeket, különösen a virágokat.  A nagymamától sok kézügyességet igénylő tevékenységet tanult el, például hogyan lehet szárazvirágból csokrot készítetni. Kreativitása az üvegfestés, a gyöngyfűzés, a karkötők, nyakékek készítése során is visszaköszön.
Akik a szívéhez közel állnak, azoknak gyakran ajándékoz a saját kezűleg készített tárgyakból, hiszen bennük van a szeretete, tisztelete, s ezáltal teszi a megajándékozott számára még értékesebbé a meglepetést, ami a boltban megvásárolható tárgyakból érthető módon hiányzik. Másrészt az sem elhanyagolható szempont, hogy egy diáknak nem igazán van anyagi kerete drága ajándékok megvételére,  vagyis a kreativitás, az ügyes kéz segít ezen kellemetlenségeket is áthidalni.

Mint minden fiatal, Beáta is imád utazni. A belföldi nyaralások során megállapította, Szeged a kedvenc magyar városa. Beáta úgy vette észre, a kortársai körében elsősorban azok a menő úti célok és kirándulási helyszínek, amelyek külföldön vannak. Meglátása szerint az országhatáron belül is rengeteg szép és érdekes hely található, amelyeket tényleg érdemes felfedezni, hiszen azok is felejthetetlen élményt nyújtanak.

Beáta szerencsés fiatalnak érzi magát, hogy nagyszerű családban él, szüleivel megtalálja a közös nevezőt és két olyan barátnője is van, akire minden körülmények között számíthat.
Vagyis biztos, hogy a június 11-i döntőn többen fognak sikeréért a helyszínen szorítani.


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Balázs feltépi a deszkát a színpadon

Győrött ismerik és szeretik. Nemrégiben Schönberggel parolázott, a világhírű zeneszerző a Miss Saigon előadása után gratulált neki. Most a fővárosban, a Madách Színházban Webber Csodálatos játékának főszerepét próbálja. Lehet, hogy nemsokára a Macskák, Az operaház fantomja zeneszerzője is személyesen mondja majd el neki: Gratulálok, Nagy Balázs! Tovább olvasom