Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Anyja kényszerítette szexre Paris Hiltont

A szerző leleplező művében azt állítja: Parist anyja, Kathy Hilton kötelezte arra, hogy feküdjön össze minden férfival, aki az útjába kerül.

Botránykönyvet jelentetett meg Paris Hiltonról a neves életrajzíró, Jerry Oppenheimer

A szerző leleplező művében azt állítja: Parist anyja, Kathy Hilton kötelezte arra, hogy feküdjön össze minden férfival, aki az útjába kerül.

- Ha azt hiszed, Paris Hilton egy kurva, akkor csak nézd meg a családfáját! Na, ott aztán van nála sok romlottabb nő is - ez Jerry Oppenheimer bevezetője a Hilton ház című könyvében.

A szerző szerint Paris nagyanyja, idősebb Kathy láncdohányos, alkoholista és verekedős volt, nagyon mocskos szájjal. Csak az érdekelte, hogy lányát, fiatalabb Kathyt jól férjhez adja.

- Kathyhoz férfiprostituáltakat fogadott fel, hogy tanítsák meg, hogyan kell jól szexelni. Odaadta a kocsiját, Kathy a hátsó ülésen tanulta meg, hogyan szerezhet örömet a férfiaknak. A két nő álma hamar teljesült, hiszen 1979 novemberében a dúsgazdag Ricky Hilton feleségül vette Kathyt, aki tizenkilenc éves volt akkoriban. Másfél évre rá született meg első gyermeke, Paris Whitney Hilton.

- Kathy négy gyereket szült, de mindig is Paris volt a kedvence. Benne látta meg mindazt, amit ő elmulasztott. Hiába volt ugyanis Kathynak pénze, másik kívánsága, a világhír nem teljesülhetett.

Paris mindössze tizenkét éves volt, amikor már átesett néhány plasztikai műtéten, festette a haját és partikra járt. Anyja megkövetelte, hogy ahogyan ő annak idején, tegyen szert tapasztalatra.

Fiatal, izmos fiúkat vett fel kertésznek, pincérnek és szakácsnak, akiket megfizetett, hogy feküdjenek le Parissal. Azt is megengedte neki, hogy kokainozzon.

Paris kivágta a játékmacija hátát, oda rejtette a kábítószert, nehogy a rendőrök előtt lebukjon.

Kathy találta ki, hogy Paris dobja fel az internetre a Rick Solomonnal készített pornóvideóját.

- Rick és Kathy annyira büszkék voltak a lányuk videójára, hogy többször is élvezettel végignézték, mondván milyen jól szexel a lányuk. Az egész család mindig is beteg volt, Paris csupán áldozata a rossz géneknek. Az ő célja is mindössze az, ami felmenőinek: fogni egy gazdag férjet. Bármi áron...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Önkormányzati párttá vált a Fidesz”

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom