Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Apakorszak

Az internet sokszor olyan, mint egy füveskönyv és egy álmoskönyv keveréke. A lelki dolgokkal, híres emberekkel foglalkozó elektronikus újságok néhány mondatban próbálnak megfogalmazni örök igazságokat, nyilván azért, mert az olvasók is így írnak a fórumokon.
Az internet sokszor olyan, mint egy füveskönyv és egy álmoskönyv keveréke. A lelki dolgokkal, híres emberekkel foglalkozó elektronikus újságok néhány mondatban próbálnak megfogalmazni örök igazságokat, nyilván azért, mert az olvasók is így írnak a fórumokon. Néhány szövegnek annyi a haszna, mint egy vízipisztolynak, de a suta, ismeretlen eredetű írások mondatai néha váratlanul megsúlyosulnak. A minap beírtam a keresőbe az apa szót, fél éjszakát böngésztem a találatok között, és most idemásolom a legérdekesebb mondatokat. Eredetileg arra voltam kíváncsi, hol találták ki az apák napja nevű, szerintem nem létező ünnepet.

„Kezdődik az apakorszak az amerikai vígjátékok energiabombaként viselkedő és tébolyult tekintetű sztárja, Jack Black számára. A humorherold Jack Black meg van győződva róla, hogy kenterbe fogja verni az összes gyakorló apukát. Lehet, hogy azért ehhez még a frissen apává előlépett Brad Pittnek, netán Tom Cruise-nak is lesz néhány szava."

„Amikor a kollégák odajöttek gratulálni, az egyik megkérdezte, mikor megyek be megnézni a gyereket. Mondtam neki, hogy onnan jövök, ott voltam éjjel, benn. Megdöbbentek. Hogy nem gondolták volna, hogy így bírom a vért. Mondtam, hogy nem ezzel akartam dicsekedni, hanem azzal, hogy megvan a fiam."

„Nagy reményekkel tekintenek az Egyesült Államok kiskereskedelmi láncai az idén június 18-án esedékes apák napja elé. A Sears áruházaiban a hónap eleje óta láthatók azok a reklámok, amelyekben boldog családapák az ismert karácsonyi énekek dallamára dalolják: oh, plasma screen…"

„Amikor gimnazisták voltunk, elmagyarázta, miért barmok azok, akik megnősülnek. Megmutatta, hol lehet bemászni a KISZ-tábor kerítésén, merre van az egészségügyis lányok szállása – merthogy ők a legengedékenyebbek, és nincs velük komplikáció. A tízéves érettségi találkozóra meg fotóalbummal jött, majdnem az összes kép a gyerekét ábrázolta, ő beszélt a legtöbbet magáról, illetve a kislányáról. Először azt hittem, viccel, mindjárt elröhögi magát. De aztán láttam, hogy nem. Egyszerűen tíz év borzasztóan nagy idő."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

gólparádék és egy parádés meccs

H csoport, 1. forduló:

Spanyolország–Ukrajna 4–0 (2–0) Tovább olvasom