Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

átalakulás után aranyérem

Szoros csatában lett első a Károlyháza SE a megyei harmadosztályú pontvadászat Mosonmagyaróvári csoportjában. Feljutóként az elsődleges céljuk a biztos bentmaradás.

labdarúgás

A Károlyháza a Győrzámoly csapatával harcolt az első helyért a megyei harmadosztályú bajnokság Mosonmagyaróvári csoportjában. A küzdelem nagyon éles volt és végül a károlyházi együttes lett az aranyérmes. A labdarúgók a tizenöt győzelem mellett négy döntetlent és egy vereséget gyűjtöttek be, mindez negyvenkilenc pontot jelentett. Nyolcvanöt gólt rúgtak és huszonnyolcat kaptak a bajnokság során.
Contleitner Tibor, a károlyházi sportegyesület elnöke elmondta: a községben ötven esztendeje létezik futballcsapat és két éve alakult újjá az egyesület. Az első esztendőben is harcban voltak az aranyéremért.
„ Egy éve Kimléről és Mosonmagyaróvárról érkeztek hozzánk játékosok. A bajnokságban több hullámvölgye is volt az együttesnek, szerencsére többnyire sikerült megnyernünk a küzdelmeket. Tavaly nyáron már ezzel a céllal vágtunk neki a találkozóknak és most természetesen mindenki nagyon örül a megszerzett aranyéremnek. Az önkormányzat vállalta, hogy a magasabb osztályban is támogatja az egyesületet, akárcsak a szponzoraink. Külön köszönöm a szurkolóink lelkes buzdítását, akik nélkül biztosan nem sikerült volna a feljutás. Az ifjúsági csapatunk a negyedik helyen zárt.”
A sportvezető hozzátette: feljutó együttesként az elsődleges céljuk a biztos bentmaradás kiharcolása. A későbbiekben pedig szeretnének stabil középcsapattá válni a magasabb osztályban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamis jogosítvánnyal vezetett

Sopronban, a Brennbergi úton a rendőrök igazoltattak egy soproni férfit, aki saját gépkocsijával… Tovább olvasom