Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Audi-ETO: nem kell Debrecenbe menni

Az Audi-ETO a héten hat felkészülési mérkőzést játszik. A bajnok lemondta a részvételt a debreceni tornán. Elkészült a Kulcsár Anita-emléktorna programja. A Rába Quelle-ETO is három ellenféllel megmérkőzik.

Kézilabda

Az Audi-ETO ma kétszer is megmérkőzik a Magvassy-sportcsarnokban a szlovák Duslo Sala együttesével. Az első találkozó 10, a második 15 órakor kezdődik. Róth Kálmán együttese holnap az osztrák Hypo otthonában lép pályára 11 és 17 órakor, míg pénteken Dunaújvárosban a Dunaferr ellen 10.30 és 15.30 órakor játszik a zöld-fehér gárda.
Időközben módosult a csapat felkészülési programja. Mivel a jelenlegi hat magyar válogatott kerettag (Görbicz Anita, Kovacsicz Mónika, Bódi Bernadett, Vérten Orsolya, Hornyák Ágnes, Mörtel Renáta) mellé Németh András szövetségi kapitány az augusztus 19–20-i Pannon-kupára a B válogatottba meghívta Petróczi Viktóriát és Juhász Gabriellát is, így a klub vezetői úgy döntöttek, nem vesznek részt az erre az időpontra tervezett debreceni tornán.
A dunaújvárosi Kulcsár Anita-emléktornán viszont ott lesznek Görbiczék, s az is eldőlt, kik lesznek az ellenfelek. Augusztus 26-án 12 órakor a házigazda Dunaferr-

rel, 17 órakor pedig az osztrák Hypóval, míg augusztus 27-én 10 órakor az ukrán Uzsgoroddal mérkőzik az Audi-ETO.
A Rába Quelle-ETO férficsapata is több mérkőzést játszik a héten. Ma 10 és 15.30 órakor Tatabányán, csütörtökön 18.30 órakor az NB I/B-s Alba Regia otthonában lép pályára Tóth László együttese, míg pénteken 10 és 15.30 órakor a szlovák Érsekújvárt fogadja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traktorral látogattak Ágfalvára

Schefflenzből, Ágfalva németországi partnertelepüléséről fellobogózott traktorok nyergében érkezett… Tovább olvasom