Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Ausztriában fogták el a késelő Raffael Sándort

A vasárnap hajnali, veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottját, Raffael Sándort fogták el Ausztriában a rendőrök vasárnap este.
Draskovics Tibor igazságügyi miniszter az RTL Híradójának megerősítette, hogy Raffael Sándort fogták el az osztrák rendőrök, akit a magyar rendőrség információi alapján, menekülés közben állítottak meg. A másik gyanúsítottat, Sztojka Ivánt még keresik.

Olvasóink írták

 • 7. maci52 2009. február 09. 10:44
  „Érdekes,az osztrák rendőrök mit nem tudnak?Hogy jutottak ki?Magyar rendőrök nem merték elkapni őket?Miért fizetjük a milliókat a rendőrfőnököknek?”
 • 6. klj_54 2009. február 09. 09:44
  „Kedves "Hmmm..."!

  Igazad van!
  De mivel a rendvédelmi törvények 2/3 osak, ezzel MINDKÉt fél egyformán felelős!
  De ha belegondolok, nem érdeke egyik félnek sem az érdemi változtatás:(
  Ha az lenne, akkor bizony még népszavaztatási kérdőívet is kőröztetnének, mint az elhíresült egészségügyi és tandíj törvények miatt.
  Felesleges lenne itt egymást bántanunk, hisz ott fent ezt akarják.
  Legyen nekünk több eszünk!”
 • 5. zoltanz 2009. február 09. 08:29
  „Hmmmm...
  Sokáig nem láttam, megfiatalodottan tért vissza (ez a rövid név), remélem, jól van.
  Azért van ez így nálunk, mert alkalmatlan a törvényhozó apparátus a feladatra, amivel a választóik megbízták őket. Úgy viselkednek, mint a hülyegyerek, aki legyet akart fogni a légypapírral, úgy, hogy össze-vissza hadonászott vele a levegőben. A legyek szép ügyesen elrepültek, a csapkodás közben a légypapír beleragadt a hülyegyerek pofájába.
  Nincs félnivalója itt senkinek sem odafönt, csinálhatnak, amit akarnak. Nincsenek már a "nagyfoglalkoztatók", mint a kádári időkben, -anyám meséli, lehetett tudni, valami zúgolódás van, mert szaladt az "Öreg" Csepelre, Miskolcra, Dunaújvárosba, stb, csitítani a haragot-, itt nincs szervezett egység, akik meg esetenként kinyomulnak az utcára követelőzve, hát odaállítják közéjük a különleges esetekre felbérelt falkát, amelyik tör, zúz, stb, és elindul a lejáratósdi, van ok a rendfenntartó erők bevetésére, lehet okádni a jobboldalra.”
 • 4. Hmmm... 2009. február 09. 07:59
  „A jelenlegi allapot kialakulasanak oka igenis az elmult evek politikaja. Kedves "klj_54", a politika es a politikus kifejezes nem csupan az orszagfoket jelenti ill. azok tevekenyseget. A torvenyeket es rendeleteket pedig ok hozzak, s hogy mennyire hallgatjak meg a szakertoket, az egy masik kerdes. Nap mint nap hallani rendeletek, torvenyek modositasarol. Miert nem lehet egy uj torveny fogalmazasanal elore atgondolni a kovetkezmenyeket kulonbozo alternativak esetere , s utana eldonteni a korrekt es pontos megfogalmazast?
  Az ilyen fajta rendszer elveszti hitelet s a polgarok bizalmat, hiszen nem lehet jovokepet alakitani.”
 • 3. klj_54 2009. február 09. 07:36
  „Meg kell védenem a "tehetetlen kormányt"!
  A politikusok összessége felesős a jelenlegi impotens rendőrségért és a kétarcú társadalom!
  Nem szabad néven nevezni az etnikumot, védeni kell az állatokat és folytathatnám a sort.
  El kellene végre dönteni, hogy rendet akar a társadalom, és akkor megad minden lehetőséget a zsaruknak, vagy a társadalom veszi a kezébe a rendcsinálást!
  Először a jogalkotói fejekben kell rendet csinálni és aztán lehet elvárni a változást.
  De ne várja el a mélyen letisztelt jogalkotó, hogy jogkövető legyen bárki is, ha ők (képviselők) csak a kiskapuk keresésére fordítanak rettentő nagy energiát!”
 • 2. Hmmm... 2009. február 09. 06:42
  „Nagyon sajnalom a tragikus esemeny aldozatait. Remelem, remelem lesz nemzetkozi visszhangja az ugynek es vegre megertik Europa es vilag szerte, hogy miert is van a nagy nemzeti felhaborodas a kormany tehetetlensege ellen.”
 • 1. EAM 2009. február 09. 00:38
  „Ez jo hir!
  Gratula!

  (En, mint egyszerü "juzer", örültem ennek a "breking"-nek!
  O,o!
  Edes, magyar anyanyelv!).”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két férfit gyanúsít a rendőrség - fotókkal!

Két férfit gyanúsít a rendőrség az MKB Veszprém játékosa, Marian Cosma meggyilkolásával -… Tovább olvasom