Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Az áramszolgáltatók értesültek utoljára az új tarifákról

A gazdasági minisztérium által a lakossági fogyasztóknak kidolgozott tarifacsomagokról az áramszolgáltatók a megjelent rendeletből értesültek.
Emiatt tulajdonképpen át kellene alakítani a számlázási rendszert. A társaságok jelenleg azon dolgoznak, hogy néhány napon belül legalább az internetre fel tudjanak tenni egy olyan, részletesebb tájékoztatót, amely megfelelően eligazítja a fogyasztókat.

Boross Norbert, az Elmű és az Émász kommunikációs igazgatója szerint jelenleg nehezen értelmezhető maga az ajánlattételi eljárás is. A rendelet egyébként némileg félrevezető, hiszen az itt közölt árak az energiadíjakra vonatkoznak; ezt még növeli a hálózathasználati díj, amit egy külön jogszabály tartalmaz.

Olvasóink írták

  • 2. 621 2008. január 05. 07:41
    „Csapodárnak, - csak annyit, amennyit AZOK...
    A lényegre: Ez pontosan így van, ahogy mondják, mert amikor csüt. du. az eon ügyfélszolgálatát felhívtam az interneten olvasott (A1-A2 stb..-vel kapcsolatban, hát magam előtt láttam ahogy pillogott az illető. Akkor és most is azt gondoltam, hogy ha - mivel a szakmájukról volt szó a T. szolgáltató cégeknek, nem ártott volna figyelemmel kísérni a törvényalkotás folyamatát is.. Vagy nem úgy tenni, hogy nem tudok semmit, így nem is kell tennem smmit.. címü játékot játszani...”
  • 1. csapodár 2008. január 04. 12:35
    „Kóka még tavaly évközben arról regélt,hogy a libelarizásió az árm árának a csőkkentését vonja maga után,mivel kinálati piac alakul ki.Hogy ezek mennyit hazudnak az elképesztő.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem tudják a háziorvosok kell-e számlát adniuk

Bizonytalanok a háziorvosok, hogy január első napjától kell-e számlát adniuk. A kormány egy korábbi… Tovább olvasom