Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Az első hódító fecske Orlando Bloom képében

Alighogy megjelent „A mi pasink 2007" felhívása a Kisalföldben, a soproni Babos Orasolya rögtön tollat – pontosabban billentyűzetet – ragadott, hogy tudtunkra adja, párja mindenben megfelel a jelentkezési feltételeknek...

KAPCSOLÓDÓ ANYAG >>
Az első hódító fecske Orlando Bloom képében (2007-06-12) >>

Alighogy megjelent „A mi pasink 2007" felhívása a Kisalföldben, a soproni Babos Orsolya rögtön tollat – pontosabban billentyűzetet – ragadott, hogy tudtunkra adja, párja mindenben megfelel a jelentkezési feltételeknek: sármos, dögös és szeretni való. Sőt: „...nem utolsósorban a párom, tehát a legjobb pasi a világon!" Tanúsítjuk: a fiatalember valóban nincs híján a vonzerőnek, mi több, egy kicsit mintha Orlando Bloom mosolyogna ránk a kapuvári családi ház kerítése mögül...

Név:
Magyar Balázs Márk.

Kor:
21 év.

Foglalkozás:
fodrász, tanuló.

Település:
Kapuvár.

Családi állapot: 3,5 éve kapcsolatban.

Csillagjegy: Oroszlán.

Hobbi: zene minden mennyiségben – hallgatni és játszani is: tubázik a Kapuvári Fúvószenekari Egyesületben.

A legromantikusabb dolog, amit megtett egy lányért: „Szerelmes dalokat énekeltem a barátnőmnek közönség előtt, egy karaokebárban. Előfordul az is, hogy minden külön alkalom nélkül meglepem egy szál rózsával vagy valami aprósággal, csak hogy lássa, szeretem."

Titkos fegyvere: „A szövegem! Ennek ellenére a barátnőm, Orsi állítólag a zöld szemeimbe szeretett bele, amikor megismerkedtünk."

(Szépség)hiba: „Lobbanékony vagyok és önfejű. Igaz, utóbbi nem mindig hátrány; nem árt, ha az embert nem lehet olyan könnyen befolyásolni."

Nőideál: „Eddig mindegyik barátnőm más típusú volt, konkrét ideálom nincs. A legfontosabb, hogy ne legyenek köztünk komoly súrlódások, mert az megöli a kapcsolatot. Én pedig mindig hosszú távra tervezek!"

Mottó:
"Az Eddát idézném: »Nekem senki se magyarázza, mi a jó, majd beleharapok magam, és ha kihullanak is a fogaim, legalább magamnak csináltam..."

Ha önnek is van jelöltje „A mi pasink 2007" címre, az alábbi adatlapon nevezheti!

Pomaranski Luca

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött a BRFK Toroczkai László elleni pere

Megkezdődött a BRFK Toroczkai László ellen indított kártérítési pere, amelyben a rendőrség mintegy… Tovább olvasom