Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Az SZDSZ egyelőre nem foglalkozik a tavalyi tisztújítással

Az SZDSZ a népszavazási kampányra akar koncentrálni a jövőben, éppen ezért nem foglalkozik érdemben a tavalyi tisztújítás kapcsán felmerült esetleges szabálytalanságokkal, az ennek kapcsán elindított vizsgálat lezártáig - olvasható a párt ügyvivői és Kóka János, pártelnök által kiadott nyilatkozatban.
A liberális politikusok közleményükben emlékeztetnek arra is, hogy az SZDSZ Országos Ügyvivő Testülete (ÜT) a múlt héten Jüttner Csabát a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnökét egy gyors és teljes körű vizsgálat elvégzésével bízta meg. A vizsgálatnak március közepéig kell tisztáznia a tavalyi tisztújítás kapcsán felmerült, néhány Borsod-Abaúj-Zemplén megyei küldöttet érintő, lehetséges szabálytalanságokat.

"A liberális párt legfontosabb feladata és célja továbbra is a sikeres részvétel a népszavazási kampányban. Fentiekre tekintettel, a vizsgálat lezártáig nem kívánunk, és nem tudunk foglalkozni érdemben ezzel a kérdéssel" -olvasható a szerdán kiadott nyilatkozatban. A dokumentumot Béki Gabriella, Demszky Gábor, Eörsi Mátyás, Fodor Gábor, Gulyás József, Gusztos Péter, Horn Gábor, John Emese, Kóka János, Magyar Bálint, Szent-Iványi István, Világosi Gábor, Weinek Leonárd és Wittinghoff Tamás írta alá.

Olvasóink írták

 • 13. magyaro 2008. február 26. 20:32
  „anonym nem akarok rémuralmat, te elvtársaid rémuralmából elég volt, de annyi a különbség köztem és köztük, hogy azok az ártatlan embereket vitték oda, én meg a bűnösöket kívánnám ott látni.”
 • 12. magyaro 2008. február 26. 20:24
  „"anonym
  Most kilépek.mert rájöttem ,hogy ez a " magyar "is te lehetsz Kapuvári ."
  Ne fogd Kapuvárira, nem ő a magyar, de te egy szánalmas, talpnyaló vagy.”
 • 11. anonym 2008. február 20. 22:43
  „Még annyit : Jézus emberszeretetre tanított , megbocsájtásra.
  Hol van ez nálatok ? Tisztelet a kivételnek ,mert nem minden jobbos gyűlölködő .
  M ég azt is mondta Jézus a bűnt elkövető asszonyt megkövezni akaró embereknek : Az vesse rá az első követ ,aki még nem vétkezett !
  Nem dobott senki .
  Ti is kövessétek ezt a példát ! Ti sem vagytok hibátlanok ,követtek el lehet, hogy nagyobb bűnöket !”
 • 10. anonym 2008. február 20. 22:28
  „pancser !
  Remélem ,nem azonosítod magad Jézussal !
  A kúfárok vásrt tartottak a templomban.Nem tudom ,ha most a Földön járna ,mit szólna ahhoz a gyűlölethez ,csúnya embertársellenes magatartáshoz ami itt folyik .Az ember lelkét / templomát /templomát teszitek tönkre .Apolitikát a templomokba is beviszitek ,mint a kúfárok az árúikat !Engem nem kell Bibliából kioktatni .Jobban ismerem ,mint te !
  Politika nem való a templomba .”
 • 9. pancser 2008. február 20. 21:42
  „Ebbe az épületes társalgásba csak annyit akarok mondani "anonym"nak, hogy Jézus korbácsot ragadva verte ki a kufárokat a templomból. Ha Ő haragra gerjedt, a többség is megteheti , hogy a betegek és a lelkek kufáraival szemben haragra gerjedjen.”
 • 8. anonym 2008. február 20. 19:48
  „Most kilépek.mert rájöttem ,hogy ez a " magyar "is te lehetsz Kapuvári .
  KILÉPEK, levelezz magaddal !”
 • 7. anonym 2008. február 20. 19:34
  „magyar !
  Ha egyáltalán téged magyarnak lehet nevezni !
  Olvasd már el az eddigi fórumok hozzászólásait ,v. figyeld tovább is ,hogy mindég melyik oldal " fröccsög ".Te is odatartozol ,mert Sopronkőhidáról beszélsz. Szégyelhetnéd magad !Milyen "magyar " vagy te ? ? Milyen demokrácia van itt ,ahol RÉMURALMAT AKARSZ ?
  Gyalázat !”
 • 6. magyar 2008. február 20. 18:56
  „"Kapuvári"
  Már rájöhetnél, itt a Fideszre és általában a jobboldalra mindent lehet mondani és írni, de a maszop-szadesz emlegetésénél csak dicsérő szavakat, mert legszívesebben megköveznének. Az egy rendes társaság, csak az a baj, hogy nem Sopronkőhida lakosságát szaporítják.”
 • 5. Kapuvári 2008. február 20. 17:00
  „Szándékosan írtam kisbetűvel a dohány utcát,mert nem csípem a lakóit!Nagyon fennhordják az orrukat és csúnyán viselkednek!”
 • 4. anonym 2008. február 20. 14:43
  „Kapuvári !
  A lényeg,hogy ezt le tudod írni rendesen .
  A megszólalásaid ,nem nagy műveltségről tesznek tanubinyonyságot
  Ilyen ronda fogalmazásokkal akasz nagy lenni ?
  Megjegyzem :Dohány u. , mondatok kezdőbetűit nagy betűvel írjuk
  A szövegírásodat néha tagold mondatokra, és tegyél írásjelet a végére ! Lásd 1. hozzászólásod .”
 • 3. Kapuvári 2008. február 20. 14:06
  „Te egy szerencsétlen seggdugasz vagy!már csak a dohány utcában vannak szdszesek az országban,te meg itt pampogsz!vagy buzi vagy te is,vagy kábítószeres,azért véded őket!olvasgasd te a Bibliát(le se tudod írni rendesen),abban hol emlegetnek buzikat és marihuánaszívást?”
 • 2. anonym 2008. február 20. 10:49
  „Kapuvári !
  Látszik a megszólalásodon ,hogy keresztény vagy .Szép ,keresztényhez illő véleményt formáltál !Krisztus Urunk azt mondta : Szeressétek egymást ,ahogy én szeretlek titeket .Ha gőgös, olyan emberrel találkozott mint Te, befogta az orrát ,és azt mondta büdös.
  Nem árt, ha keresztény létedre ,olvasod néha a bibliát !”
 • 1. Kapuvári 2008. február 20. 10:32
  „Azért meg kéne állítani ennek a törpepártnak az ámokfutását!rohadt,mocskos,csaló,hazug banda!több,mint ezeréves magyar,keresztény nemzetünket akarják megdönteni ezek a szélsőbaloldali nyakkendős terroristák!fel kéne már lépni valamilyen eszközzel ellenük,mert ez már több,mint vérlázító!remélem megkergetik őket 15-én!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiltott helyen parkolt Orbán Viktor autója

Mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt hétfőn Tatabányán az Orbán Viktort szállító autó -… Tovább olvasom