Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Az új nőtípus: a titokzatos kedves

Közvetlen, ugyanakkor megközelíthetetlen az új nőtípus, amelyből meglehetősen sok terem mostanság.

Szép, okos, fiatal, közvetlen, de ugyanakkor megközelíthetetlen. Titokzatos, vonzó és elérhetetlen egyszerre. Ez az új nőtípus, melyből igen sok terem mostanság.

A "megközelíthetetlen kedves", szinte tökéletes, ezért is fogadják kétkedve, ilyen nincs - és mégis van, hogy ezt a jól bevált közhelyet alkalmazzam. Fiatal, kedves, szép, vonzó hölgyekről van szó, akik műveltek, intelligensek. Már egy megszólalásból is nyilvánvalóvá válik, hogy nem a baromfiudvarban szaladgáló nőivarú háziszárnyas agyméretével rendelkeznek.

A "megközelíthetetlen kedves" típusába tartozó nő, büszke, öntudatos, hiú, ambiciózus, akaratos és türelmetlen. Közelít a szingli-fajtához, de magánya, függetlensége nem tudatosan választott, hanem kényszer. Nem vad karrierista, nem pénzhajhász, csak tiszta szívvel csinálja azt, amiből jövedelemhez jut. Igazából családot szeretne, férjről, boldog házasságról, gyermekekről álmodozik, de csaknem találja az igazit. Gyakran rózsaszín babaálmokat szövöget, fehér lovon érkező hercegről képzeleg.

A férfiak szeme megesik rajta, felkelti a hímek érdeklődését, igényessége, stílusossága miatt. Kezdetben még tetszik az önbizalom, az öntudatosság, a határozottság, később azonban sok lesz ebből. Párkapcsolatára a kellemes együtt töltött órák, minőségi szórakozás, testi-szellemi-lelki egymásra találtság jellemző, de nagyon nehezen találja meg azt az egy férfit, aki mellett képes lenne leélni az életét. Olyan nagy a szabadságvágya, olyan elvárásai vannak, hogy csak kevesen bírják mellette. Hiába ad rengeteg szeretetet, gondoskodást, szárnyalást a társának, a férfinak nem ez kell hosszútávon. A legnagyobb baj, hogy a férfi megijed tőle, mert nem látja biztosítva a "genetikus felsőbbrendűséget". Neki elég egy csendes, gyöngéd, szeretetre méltó nő is, aki fölnéz rá, akinél több lehet. Is itt következik a bukkanó, ugyanis a "megközelíthetetlen kedves" annyira okos, hogy meg tudja adni férfitársának az az érzetet, hogy ő, vagyis a férfi az eszesebb.

Sok barátja van, szinte mindenkivel flörtöl, közvetlen, könnyen teremt kapcsolatot, de csak nagyon kevesek merik elkérni a telefonszámát, a vacsorameghíváshoz meg igazán ritkán teremnek olyan legények, akik meg mernék kockáztatni.

Ez az új nőtípus, akit akár nevezhetnénk Nórának is. Ibsen főhősnője volt a világirodalomban az első öntudatra ébredt nő, aki széttépte a hazug álvilág abroszát és kitört a babaszobából. A "megközelíthetetlen kedves" képes egyedül is boldogulni, semmi más nem hiányzik neki, csak egy szerető férfi. De a férfiak, csak annyit látnak ebből a szeretetre méltó nőtípusból, hogy tökéletes, akinek nem hiányzik senki sem az életéből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kaiser meghódítja a német piacot

Réti Attilát, a Kaiser Food Élelmiszeripari Kft.tulajdonosát a száz leggazdagabb magyar között… Tovább olvasom