Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Babos újabb sikere

atlétika

Budapesten, a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnokában második alkalommal rendezték meg a dr. Bácsalmási Péter-emlékversenyt. A viadalra az egyetem sportolóin kívül több kiváló atléta is meghívást kapott. Megyénket Babos Rita, a GyQri Dózsa országos bajnok hármasugrója képviselte.


A hagyományteremtQ szándékkal megrendezett versenyen a csarnok adottságai miatt rendhagyó számok, így az 50 méteres síkfutás és az 50 méteres gátfutás is helyet kaptak.
A hölgyek hármasugró versenyszámát Babos Rita (edzQ: Farkas Roland) nyerte meg 12,80 méteres teljesítménnyel. A gyQri sportoló az abszolút nQi versenyben is diadalmaskodott, elhódítva így a legjobb nQi eredményt elért atlétának felajánlott különdíjat is.
A férfiak távolugró versenyszámában a torinói téli olimpián is szerepelt Margl Tamás (TSC-Geotech) diadalmaskodott 710 cm-es ugrással. A versennyel véget ért a felnQtt atléták számára a fedett pályás idény.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Orbán szerint pénzbehajtás zajlik Magyarországon

Magyarországon ma egyetlen reform sem zajlik, csak pénzbehajtás van - mondta Orbán Viktor a Fidesz Jövőnk című konferencia sorozatának februári témáját lezáró rendezvényén, A Fidesz elnöke hangsúlyozta: a kormány által reformnak nevezett változtatások valójában nem vezetnek el egy jobb minőségű élethez. Tovább olvasom