Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Bajnai: fegyverszünetet ajánlok

Jobb megoldás a válságkezelő, szakértői kormány, mint az előrehozott választás - mondta kedd délután a Parlamentben Bajnai Gordon.
A kormányfő-jelölt és a leendő kormány új tagjai írásos garanciát vállalnak arra, hogy nem vállalnak politikai szerepet a választásokat követően. Az új kormány három lépés távolságra törekszik a politikától. A kormányfő-jelölt bejelentette, hogy kormányában hatan maradnak a Gyurcsány-kormányból, ketten új feladatot kapnak és hat új tagja lesz a kabinetnek. Bajnai Gordon hozzátette: a megszorításokat, amelyek a társadalom tagjait súlyosan érintik, önmagukon kezdik, így 15 százalékkal csökkentik a kormány tagjainak fizetését és az állami vállalatok vezetőinek fizetését is maximalizálni fogják.

Olvasóink írták

 • 5. comet 2009. április 14. 19:21
  „Sólyom László és a többi tehetlen balféknek kéne garantálni a demokráciát, és akkor az ilyen Gyurcsány-Bajnai féle senkiháziak nem hergelhetnék törvénysértéseikkel a lakosságot.
  Amúgy eddig is a Bajnai féle dilettánsok vezették az országot, meg is van az eredménye, úgyhogy érthetetlen mi alapján avanzsálta magukat hirtelen szakembereknek.”
 • 4. maci52 2009. április 14. 19:02
  „Éljen a az MSZMP utódpártja,éljenek a posztkommunisták,éljen Bajnai Gyuri,világ proletárjai egyesüljetek.”
 • 3. garbon 2009. április 14. 17:00
  „Inkább gyólyot a fejébe.”
 • 2. Kami45 2009. április 14. 16:47
  „Neki biztosan, mert így könnyebben lophat!”
 • 1. cyt 2009. április 14. 15:07
  „Nekem meg az a véleményem, hogy a LEGJOBB megoldás a parlament feloszlatása, új választások kiírása, és új alkotmányozó országgyűlés összehívása. Ha Magyarországon demokrácia lenne, akkor valóban a többség véleménye számítana, nem pedig 100-200 megélhetési politikus mutyizása. Az én fizetésem ÉVEK ÓTA csökken, a fejesek meg most kezdenek egy kicsit farigcsálni az apanázsukból. Azt viszont változatlanul "visszaszerezhetik" a bemondásaik alapján számukra kiutalt költségtérítések címszó alatt. Tehát átverés ez itt megint - a nép átverése. Akik a jó megoldást mindig saját magukban látják csak, azok a valóságban diktatúrát művelnek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üres Molotov-koktél Szigetszentmiklóson egy MSZP irodánál

Molotov-koktél miatt hívták a rendőröket a szigetszenmiklósi MSZP irodához, de kiderült, hogy egy… Tovább olvasom