Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Bárddal fenyegette a lányokat Elemér, a strici

Győr-Tatabánya - Nyilván nem mérte fel a terepet az a fiatal nő, aki munkahelye megszűnése után a testével akart pénzt keresni. Az itt futtatók azonnal kisajátították a lányt, két másikat pedig egyszerűen eladtak kétszázezer forintért. Az elsőrendű vádlottat 8 év börtönre ítélte kedden a Győri Ítélőtábla.
Kilenc vádlott és csaknem harminc jelenlévő töltötte meg az ítélőtábla tárgyalótermét annak a tatabányai társaságnak az ügyében, akik lányokat futtattak, adtak-vettek és többen zsarolással szedték ki belőlük a szexuális tevékenységből származó hasznot.

Az egyik sértett munkahelye megszűnése után, 2001-ben határozott úgy, hogy kiáll az 1-es főútra, amit a futtatók csak „pályának" neveztek. A főbb elítéltek feleségei azonnal lecsaptak rájuk, mivel nekik nem csak a haszonszerzés, hanem a felügyelet is a „munkakörükbe" tartozott. Amikor a lány megjelent, felhívták a kiterjedt rokoni és baráti kör legrettegettebbjét, Raffael Elemért, aki nyomban a helyszínen termett. A lánnyal közölte, hogy a pálya Tatabányától Bicskéig az ő területe, tehát vagy neki dolgozik vagy csúnyán megjárja. Ezután ismertette a „munkaköri leírást" és a tarifákat is. E szerint reggel nyolc óra után az ő tatabányai házánál kell lejelentkeznie, innen viszik ki a placcra, az orális szexért 3000 forintot, a közösülésért 4000-et, a kettő kombinációjáért 5000-et kell kérnie. Ugyanezek a feltételek vonatkoztak a többi lányra is, a bevétel felét, 2002 után már a háromnegyedét le kellett adniuk minden nap, munka után, öt óra körül. A lányok naponta 30-40 ezret, évente körülbelül 3, és félmilliót kerestek, ebből kellett jattolniuk. Ez azonban sokszor nem volt elég, verték, fenyegették, s a motozás érdekében sokszor le is vetkőztették őket.

Elemér és társai a bíróságon
Elemér és társai a bíróságon

A tekintélye kedvéért Raffael Elemér még egy jókora bárdot is a kocsijában tartott, társaival, Raffael Elekkel és Raffael Lászlóval együtt azzal ijesztgették a sértetteket, hogy levágják a lábukat, családjukat kiirtják, otthonukat pedig felgyújtják. Senki nem mert velük szembeszéllni, ahogyan Németh Ferenccel sem, akinek Raffael Elemér két lányt egyszerűen aladott, 200-200 ezer forintért. Miután ő és Bugyi Mihályné szemrevételezték a „portékát" és megkötötték az alkut, Oláh Ernő segítségével kujuttatták őket egy német bárba prostituáltnak. Rettegett volt a nők közül Raffael Elemérné is, aki az egyik sértettet 200 ezerért adta el saját lányának, Ottíliának, a „préda" mind a kettőtől elszenvedte a maga ütéseit. A családon belüli vételárat természetesen neki kellett ledolgozni.

Négy évig tartott ez az üzlet, ami miatt az ötvenhét éves Raffael Elemért 8 év, Németh Ferencet 3 év, Oláh Ernőt 3 év, Bugyi Mihálynét 2 év, Raffael Eleket 5 évi börtönre ítélte dr. Nagy Zoltán tanácsa. Az ítélet jogerős.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. klj_54 2008. december 03. 11:18
  „És ez csak a felszíne a jéghegynek:(
  Sajnos a zsarukat is megvették a qrva futtatók.
  Ha nem így lenne, akkor a felderítés is eredményesebb lenne!”
 • 22. kutyuka 2008. november 20. 15:08
  „Keves,nagyon keves! 15 ev mindnek!!!”
 • 21. jozicsenko 2008. november 19. 16:51
  „Logaritmus: ezer és egy hozzászólással bizonyítottad már hogy mennyire szélsőségesen magyarellenes vagy

  a legrosszabb balliberális lózungokat hangoztatod mindenhol, amiket épeszű ember azonnal megcáfol

  én a hülyeségeiden már réges régen nem idegesítem fel magam, mert tudom hogy ilyen vagy

  de a többiek nem, nekik csak annyit mondhatok: agent provokator, ne rajtad idegesítsék fel magukat...”
 • 20. Horton 2008. november 19. 15:34
  „Köszi, " marie " !

  Azt hiszem igazad van.”
 • 19. marie 2008. november 19. 15:09
  „Horton, sztem ne foglalkozz Logaritmussal mert csak idegeled magad... szinte az összes cikkhez van valami hasonló hozzászólása, gondolom ez tölti ki az idejét hogy vitatkozik másokkal! Csak sajnálni tudom hogy nincsen jobb dolga, dehát boldogok a lelki szegények...”
 • 18. Horton 2008. november 19. 14:49
  „Logaritmus!

  Szerinted én miről beszélek????
  Az, hogy én kit, hogy veszek egy kalap alá, az az én dolgom.
  Nem tudom, hogy te mitől érzed magad különb embernek, ha már engem az egyszerűek közé sorolsz.....???????
  Nekem te nem mond meg, hogy mi az én véleményem, azt majd eldöntöm én....

  Soha nem vettem egy kalap alá az embereket a bőrszínük alapján, van cigány származású barátunk, és a kisfiam legjobb barátja az óvódában is cigány származású.....
  Na, " okoska ", erre varjál gombot.......
  Szánalmas vagy, komolyan.”
 • 17. 751510 2008. november 19. 14:45
  „Te is tudod, hogy vannak normális cigányok. Ugyanakkor azt is tudnod kéne, hogy a börtönökben a rabok több, mint fele cigány. Egy 10 %-os kisebbségtől ez egy kicsit több, mint ami elvárható lenne.”
 • 16. Logaritmus 2008. november 19. 14:28
  „Horton, vegyél vissza egy kicsit.

  A bűnöző akkor is csak egy büntetést édemlő bűnöző ha cigány. A segítőkész ember akkor is ember, ha történetesen roma.

  Arra kellene rájöjj, hogy nagy hiba egy kalap alá venni az embereket bőrszín alapján. Kicsit röhejes, hogy 2008-ban ezt magyarázni kell pár hozzád hasonló egyszerű embernek. Kívánom, hogy egyszer az életedet egy cigány mentse meg - mert mint látod, megtörténhet az is.”
 • 15. Horton 2008. november 19. 14:07
  „vau !

  Mi köze van a mocskos, bűnöző cigányfamilíának, a tisztességben felnevelt, segítőkész " roma " fiúhoz???????
  Ne keverd már össze, a szezont a fazonnal, légyszíves.

  Te is tisztában vagy azzal, / gondolom /, hogy akik a cigánybűnözésről beszélnek, csak és kizárólag arra a rétegre gondolnak, akiknek lételeme a bűnözés, ingyenélés, zsarolás...stb.”
 • 14. dodó 2008. november 19. 14:02
  „Akinek a szlovákiai hivatalos(!) 90%-os adat nem lenne elég bizonyíték, Hogy Európa cigányfertőzött országaiban mindenütt a cigányok uralják a kurvaüzletet és a drogpiacot:

  Svájcban "magyar" cigányok kezében a prosti-biznisz
  2008-6-14 16:12:48
  Meggyilkolta a cigány strici a kurváját
  2007-8-18 12:56:28
  Pedofil cigánystrici ítélete: öt év
  2007-4-3 16:16:52
  Tizenéves lányt futtatott a magyar cigány Nagy-Britanniában
  2007-11-2 19:42:8
  Fegyvert fogott a taxisra a 15 éves cigányprosti
  2008-2-17 17:8:36
  A Józsefváros mélyén - Séta a cigó-bűntérkép rovátkáin
  2008-5-6 17:32:1 Drogüzérek, prostituáltak, szabolcsi keményfiúk”
 • 13. vau 2008. november 19. 13:52
  „http://www.delmagyar.hu/alfold/ot_honapos_gyermekevel_ugrott_a_holt-tiszaba/2077880/

  Életet mentett a cigány. Lehet másolni a kommentjeiteket oda is, ha van hozzá arcotok.”
 • 12. 751510 2008. november 19. 12:52
  „Logaritmus

  Nem úgy kell érvelni, hogy egy barnább emberre azt mondod, hogy "de hát az nem is barnább". De igen, a vádlott barnább, ezt látja mindenki. És azért barnább, mert cigány.”
 • 11. vmagdi 2008. november 19. 12:49
  „logaritmus, talan bizony pisztolyt szegeztek a halantekodra, hoyg olvasd el a cikket? na ha igen, azok is ciganyok voltak.
  Par napja tarta dolog, hogy ciganyozzunk-e vagy sem, vagy hogyan is, milyen szoval is tiszteljuk meg ezt a rendkivul szorgalmas, kitarto, a bűnt hirbol sem ismero nepcsoportot. Talan palyazatot kellene kiirni az uj elnvevezesukre, mert rasszista a cigany, a roma, a feka, es a tobbi... de hat honyan is nevezzuk oket, ha nekik semmi sem tetszik?
  Az en lanyaim nem dolgoznanak hasonlo munkakorben, de remelem elismered, hogy kicsit tobet erdmelnek, mint enyje benyje, en a magam reszerol jogosnak erzem az indulatokat.”
 • 10. Logaritmus 2008. november 19. 12:48
  „Aha, amikor elfogy az érv akkor jön a személyeskedés és vagdalkozás. Gratulálok! Jozicsenko, majd nyitok egy topicot arról hogy te egy féllábú indiai tangótáncos vagy és majd az lesz a bizonyíték arra, hogy te féllábú indiai tangótáncos vagy. Jó? :)

  Na de most komolyan, szerintetek a középen álló pasas mitől romább, mint a mögötte álló bv őr? Vagy ha valaki elkezd zsidózni, cigányozni akkor a szemetekre leszáll a köd?! Egyébként meg lényeges, hogy egy strici cigány vagy arab vagy hívő katolikus? Mert szerintem nem, 10 év börtön járna mindegyiknek oszt´ helló... A pedofil pap sem jobb v. rosszabb, mint az amstetteni rém.”
 • 9. sujokbálint 2008. november 19. 12:40
  „Szerintem meg az ügyész néger. A vádlottak meg szőkék, bár lehet, hogy csak rossz a szemem, mint Logaritmusnak.”
 • 8. jozicsenko 2008. november 19. 12:25
  „Logaritmus fizetett ügynök, erről saját topikja is van

  figy Logi: költözz Észak koreába: ott az elftársaid között lehetsz és biztos lehetsz benne, hogy ott nincs cigánybünözés”
 • 7. Horton 2008. november 19. 12:01
  „Logaritmus!

  Téged ki kért meg, hogy fizess elő a Dm-re, mikor itt ingyen olvasod?
  Azonkívűl, meg nem muszáj neked ezt olvasnod, vagy ez fel sem merűlt még benned?
  Eddig sem tartottalak egy "ép" eszű embernek, de leköteleznél itt mindenkit, ha nem sokkolnál bennünket a " hülyeségeiddel......
  Nem tudom, hogy mitől látod barnábnak az ügyészt, mikor egyértelműen látszik, hogy nem az.

  Az biztos, hogy megint címoldalon a cigánybűnözés, ami, mint tudjuk nem is létezik......
  ..és, a 9 vádlottból csak öt személy kapott jogerős ítéletet, amit kevessellek....., de a rokonok fele legalább folytathatja....”
 • 6. Logaritmus 2008. november 19. 11:48
  „Kedves Moderátor!

  Már bocsánat, de mint DM előfizetőnek muszáj itt nekem útszéli stílusú és rasszista szövegeket olvasnom? Kurva anyázást, cigányozást, kötelezést elégszer hallani foci meccseken és alpári emberek utcai veszekedésekor amit nem lehet elkerülni, de egy moderált fórumon meg lehet előzni az ilyesmit.

  Egyébként a fotókon az ügyész barnább, mint a vádlottak. :D”
 • 5. ultra 2008. november 19. 11:46
  „szegeden történt:

  Szegeden élünk, dolgozunk és félünk! A móravárosi Napfény Parkban találtunk munkát ebben a nehéz világban.

  Munkahelyünk a közelmúltban épült a helyi cigány telep a Cserepes sor közelében.
  A környékbeli antiszociális, munkakerülő, segélyből és lopásból élő elkövetők már több biztonsági őrt megvertek, mivel azok nem tolerálták a vásárlási "szokásaikat".
  Majd következett egy tescos hölgy ....ezt követően az egyik kis üzlet női alkalmazottja.
  Az elkövetők egyértelműen cigányok voltak az áldozatok leírása szerint.
  A hölgyek két különböző napon munkájuk elvégzése után egyedül hazafelé tartottak amikor rájuk támadt az elkövető.
  A bokorból kiugrott egy ilyen szemét és úgy arcon ütötte a nőt, hogy a szeme alatt hatalmas vérömleny lett.
  Nem vett el semmit tőle...és indítéka sem lehetett.
  A TESCOS hölgy rendőrt hívott.
  A másik esetben nem, mert nagyon fél a bosszútól!

  A rendőrök ha megjelennek, akkor a mozgássérült parkolókat ellenőrzik, bevételt remélve.

  Kik ezek a tetvek akik megtehetnek hasonló dolgokat? Hol vannak és mit csinálnak a renőrök, hogy ezek szabadon garázdálkodhatnak?”
 • 4. vovozs 2008. november 19. 11:44
  „már megint cigányokról olvasok magyar oldalon......
  .”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatósági zöld út a szalmaerőműnek

Megkapta a környezetvédelmi engedélyt a söjtöri szalmaerőmű felépítéséhez a beruházó. A zöldhatóság… Tovább olvasom