Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Beismerte tettét az unokáját teherbe ejtő nagyapa

Az első tárgyalási napon beismerte tettét az a 61 éves nagyapa, aki teherbe ejtette 12 éves unokáját a Baranya megyei Pellérden.
A Pécsi Városi Bíróságon szerdán volt az első tárgyalás. Az idős férfi itt azt állította: nem volt erőszak, a kislány egyszer odament hozzá, akkor közösültek. Az ügyész gondozás alatt lévő gyermekkel való erőszakos közösüléssel vádolja a nagypapát.

Az esetre tavaly november végén derült fény. A 12 éves siket-néma, szellemi fogyatékos kislány otthon szülte meg gyermekét.

A nyomozók később DNS-vizsgálatot kértek, mert felmerült a gyanú, hogy valamelyik családtag az apa. Az újszülöttől és a családtagoktól vett mintákból kiderült, hogy a nagyapa ejtette teherbe fogyatékkal élő unokáját.

A férfit novemberben óta előzetes letartóztatásban van. A 12 éves kislány és gyermeke állami gondozásba került.

Az első tárgyaláson a nagyapa rokonait hallgatják meg, több tanú nem jelent meg a bíróságon.

Ha bebizonyosodik a férfi bűnössége, akár 10 év börtönt is kaphat.

Olvasóink írták

 • 4. DBLaci 2008. április 02. 22:47
  „Nem hiszem, hogy pont cigány lenne a család. :D”
 • 3. lotti 2008. április 02. 20:55
  „Az öreget farkánál fogva kéne felkötni, hogy elmenjen a kedve kiskoruak megrontásától.Talán ebbe a pózban, elgondólkodna azon mit tett. Igaz ugyan, a fájdalomtól nem tudna másra gondolni, csak a kinjára!!!!!!!!!!!!!!!!!! De még is! talán hatásos lenne.”
 • 2. péter g. 2008. április 02. 17:41
  „Generikailag kódolt bűnözésről olyan értelemben beszélhetünk, hogy a cigányok körében lényegesen magasabb a szellemileg visszamaradottak aránya - két okból is. Egyrészt az egymás között való házasodás, a már 11-12 évesen, rögtön az első menstruáció után gyereket szülés ill. családon belüli nemi élet miatt. Másrészt azért, mert a cigány várandósok kifejezetten úgy táplálkoznak / isznak, hogy a gyerekük visszamaradott legyen - mert azért több pénzt kapnak segílykeként. A visszamaradott, alacsony IQ-jú ember meg, kultúrától / szocializációtól függetlenül (!), nagyobb bűnözési hajlandóságú (lehet).”
 • 1. dudo00 2008. április 02. 15:11
  „Újra kellene üzemeltetni néhány kínzókamrát!!!
  Volna nehány ötletem, amivel el lehetne venni a kedvét az ilyen perverz, pedofil szörnyetegeknek, hogy hajlamaikat élő és beteg gyerekeken éljék ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Szerintem ide kevés a börtön...
  Száradjon le neki”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több millió forint tűnt el a Terror Háza egyik széfjéből

Ismeretlen tettesek raboltak el több millió forintot a Terror Háza Múzeum zárt széfjéből -… Tovább olvasom