Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Best of Fiesta

A 15 dalból álló válogatáslemezen hallhatóak régi és új dalok egyaránt, valamint egy meglepő duett.

„Sokat törtük a fejünket, hogy a 40 dalból mi kerüljön fel az albumra, végül úgy döntöttünk, hogy a klipes nóták szerepeljenek rajta, hiszen azokon keresztül ismerték és szerették meg a zenekart az emberek. Töprengtünk azon is, hogy Tibi újraénekelje-e az egészet, de végül amellett voksoltunk, hogy az eredeti verziók kerülnek fel rá. Miután a dalok kronológiai sorrendben vannak, így kézzel fogható és „füllel hallható" hogy mennyit fejlődött a zenekar. Az első szerzemények még a egy kis szoba sarkában születtek, míg az utolsó dalokat  már Puerto Rico-ban, a műfaj legjobbjaival készítettük el." 

/Knapik Tamás/

A 15 dalból álló válogatáslemezen hallhatóak az eddigi legnépszerűbb Fiesta-dalok: Angelina, Jött veled a nyár, Hasta Manana, A tiéd mindenem, Hola Mi Amor, Ebben az álomban, Mindig csak vártalak stb. 
Természetesen a fiúk újdonságokkal is megörvendeztetik rajongóikat. Számszerűen hárommal.

A „Lopott csókok" egy lassú akusztikusabb, gitárcentrikusabb dal - amit hangulatlevezetőnek szántak a fiúk - a „Szeret a nő" pedig egy duett Emilioval. Az „Őrzöm még" c. felvételt pedig- teljesen újrahangszerelték a srácok és Tibi újraénekelte.

"A Fiestára mindig is jellemző volt a kísérletezés. Mi játszottunk először merengue stílust az országban („Aki elmegy, ugye hazatér", „Mindig csak vártalak") most pedig ismét a latin zene egy új válfajához nyúltunk, a „Szeret a nő" bachata stílusban íródott.

A dal hangzása már önmagában is érdekes, de ezt Emilio különleges hangja még egyedibbé tette. Remélem, hogy akár ezt a dalt, akár a lemezt egészében pont annyira fogják szeretni a hallgatók, mint amilyen élvezettel mi dolgoztunk rajta ez alatt az öt év alatt"

/Csordás Tibi/

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lélekmelegítő délután

Az újabb és sokakat gazdagító baráti kör megszületésének ötlete és dédelgetése egy nyári… Tovább olvasom