Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Best of Rokker Zsolti

Muhammad Ali olyan bőven mérte, öcsém, a pofonokat, mint Zámbó Árpi a fals hangokat. Tovább

A katonai kiképzés alatt akadtak gondok az erőnlétemmel, mert már akkor is alappillére voltam a Hörpi nevű testleépítő szalonnak. A fizikum helyett fontosabb volt az unikum. De a dagadt Beimüller hozzám képest is olyan mínusz volt, hogy az Celsiusban egyenlő a jégkorszakkal. Az erőnléti felméréskor a fekvőtámasz szó kiejtése végkimerülést okozott nála. Általánosban 1,2 volt tesiből a 8 éves átlaga.

10 kedvenc filmem van. Rambó 1., 2., 3. meg hét pornó.

Muhammad Ali olyan bőven mérte, öcsém, a pofonokat, mint Zámbó Árpi a fals hangokat.

A Beimüller olyan hülye, hogy neki a dugóhúzó is bűvös kocka.

A seregben ettem, öcsém, olyan zsemlegombócot is, hogy azt képtelenség volt a kanálgéppel felnégyelni, mert mindig kiugrott a csajkából, oszt úgy pattogott, hogy majdnem rendszeresítették Wimbledonban.

Arnold, Conan, a hordár című filmje miatt kezdtem el gyúrni, pedig általánosban, 10 év alatt, csak 4 fekvőtámaszt nyomtam le, azt is 6 részletben. Tegnap aztán lementem a konditerembe, azt ráültem a radiátorra.
Ja, melegíteni. Utána nekiálltam kondizni, de nekem addig senki se mondta, hogy a súlyzók nehezek. Hat perc után meg is álltam a fejlődésben.
 Mondták, hogy egyek kokszot, de a tüzépes brikettől csak szorulásom lett. Aztán az egyik izomagyú azt mondta, hogy van neki kóser bulgár anyaga, ha azt kajálom, olyan testem lesz, hogy hozzám képest Zsan Klód Vandál anorexiás bélgilisztának tűnik. Az anyagot kipróbáltam a nagyfateron. Az öreg 90%-os rokkant, de saslengéseket produkált tőle a tolókocsija kartámaszán.
Aztán a csilláron lógva leutánozta Csollány Szilveszter olimpiai gyűrűgyakorlatát.
Fél kézzel. Rám viszont rossz hatással volt a koksz, főleg a szexuális életemre. A sliccem is rozsdásodni kezdett, meg inkább ne tudjam meg, mi az a háromfejű karizom, minthogy kókadtan lássam a nagy köpködő kobrát. Nemcsak inni szeretek, enni is. Egy csaj se jönne el velem a strandon, ha diétásan néznék ki a fecskealsóban.

A koromhoz képest fejlett gyerek voltam. Hamarabb tanultam meg tántorogni, mint járni. Viszont ha a szexújságokban nem lenne szöveg, ma se tudnék olvasni.

Első szerelmem Samantha Fox volt, még akkor is, ha ő úgy énekelt, mint ahogy én csellózok. De amikor megláttam a melleit, elvesztettem a fejemet, mint Nyilas Misi a reskontót.

Na, de most már irány a bisztró, mert kezd magához térni a májam.

Na megyek, mert a mosónők korán halnak, nekem meg még ki is kell teregetnem.

A mama olyan sóher, hogy képes Miskolcra utazni az olcsóbb parizerért. Megáll a hentespult előtt, azt megered a nyála, mint Pavlov kutyájának.

A nyáron eltévedtem a Hortobágyon, oszt csak azé’ nem haltam szomjan, mert a számba sírtam.

Hozzám képest Lucifer térgyelő ministráns. A bioszszertárban a konzervált békáról leittam a spirituszt, utána meg tűznyelőst játszottam a kémialaborban. Az új suli 86-ra épült fel.

Hatodik elemiben nekem a csajok annyira voltak fontosak, mint pornófilmben a nagymonológ.

– Zsolti, mit kérnél legszívesebben Valentin-napra?
– Halálfejes Sepultúra-pólót, bézbólütős buldogkutyát meg piramisszegecses alsógatyát, de mindig csak szíves kispárnát kapok tóban úszó kiskacsákkal. Semmi hard nincs benne, legalább lőné őket egy vadász.

Nagyon jól érzem magam a barátnőmmel, a Vaskos Tecával. Mintha hájjal kenegetnének. Igaz egy picit bálna alakú. A múltkor bementünk a Balatonba, oszt a japán turisták meg akarták szigonyozni. Állítólag a cetzsír növeli a férfierőt. Ez igaz lehet, öcsém, mert amikor Teca az ölembe ül és kijön tőle az aranyerem, úgy szájba vágom, hogy oda is becsönget, ahol még csak az alapot ássák. Olyan súlya van a Tecának, hogy tehervonattal jár a közértbe. De legalább jó állása van. Vagont pucol a vasútnál.

A mai műsorból: Nekem két Simson látványától olyan orgazmusközeli élményem van, öcsém, mint Palik Lacinak, amikor megpördül Sumakker.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ergométer: bárki jelentkezhet

Evezés

Évekkel ezelőtt – 1999-ben és 2000-ben – a Győri Víz-
Tovább olvasom