Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Beszakadt egy alagút az M6-os építésénél

Beszakadt egy alagút az épülő M6-os autópályán a Tolna megyei Bátaszéknél csütörtök hajnalban. Feltehetően a sok esőzés miatt átázott az alagút felett lévő föld és emiatt omlott be körülbelül 100 méter hosszan.
Az eset hajnali kettő órakor történt, nem sérült meg senki. A szakemberek már a helyszínen vizsgálódnak.

Olvasóink írták

 • 8. Bátaszéki 2008. július 29. 12:13
  „Azért félreértés ne essék nem a munkásokkal van nekem bajom. Olyan mint a katonaság, hogy azt csinálják amit mondanak nekik. Eleve dilettáns módon lett kitalálva az egész és a főnökök meg a tervezők a legnagyobb barmok. A munkásoknak meg az ő baromságaik miatt kell szívniuk. Beszéltünk 2 munkással akik az alagutban/nál voltak mikor beomlott mert odaküldték őket őrködni. Alig tudtak kirohanni mielőtt beszakadt volna. Jah és a kráter se semmi ami maradt... Most meg újra akarják tölteni és megint fúrni mert hogy ők majd letömörítik... Hát ami évszázadok/ezredek alatt letömörödött és beomlott azt ők jobban meg tudják csinálni akkor hajrá!”
 • 7. Honey54 2008. július 28. 09:17
  „Szerződésben van foglalva, hogy a kész betont 45 percen belül fel kell használniuk.Ez helyett, 5-6 órát várakoznak a mixerek az alagut bejáratánál,
  Igen volt példa rá hogy megdöglött a beton,és nehéz munkával lehetett kiszedni a mixerből.Tehát nem a mixeresek hibája, ha pocsékba megy az anyag.Az Osztrákok hajtanak , mert minél többet teljesitenek, annál több prémiumot kapnak.Ezért sokszor korán rendelik fel a betont,ami aztán használhatatlanná válik.”
 • 6. Bátaszéki 2008. július 26. 22:43
  „A Strabag is annyit ér amennyi ebből látszik. Nekik adták a munkát mikor más milliókkal olcsóbban elvégezte volna sokkal jobb háttérrel. Eleve nem alagúttal kellett volna tökölni hanem átvágni az egészet a francba. Löszbe alagutat fúrni 20 méternél is kissebb mélységben. Az hülye aki az egészet kitalálta a kivitelező meg rádob az egészre. Én a hegyen vagyok minden nap és látom mit művelnek és azért az ember hall ezt azt. Olyan mint egy munkatábor ahol ha az ember rosszkor eszi meg a szendvicsét már küldik is haza. Egész mixernyi betonszállítmányokat öntenek ki a szántóföldre mert teljesíteni kell a fuvart és nem lehet várni hogy fölhasználhassák. Egy pénznyelő az egész de ha legalább értenének hozzá...”
 • 5. bátaszéki 2008. július 24. 22:52
  „az oszták STRABAG építti az alagutat. akik horvátországban is ezek szakemberek.tudják mit csinálnak be omlott. nem nagy ügy. szerencse hogy nem halt meg senki !!! ez annyira rossz talaj hogy majdnem minden héten van omlás... veszélyes munka...de a bánya az ilyen! ök maguk közt azt mondják. 1km alagut 1 halott. hálaistennek itt még ilyen nem volt... de ne is legyen !!! jó szerencsét nekik!!!!”
 • 4. joy 2008. július 24. 19:41
  „Inkább az M43-as hajtanák, mindanyian jobban járnánk!”
 • 3. cyt 2008. július 24. 16:52
  „Az "Olvasni tudsz, Cyt?" jelű megszólalónak üzenem, hogy IGEN. Éppen ezért nem láttam azt leírva, amit te FELTÉTELEZEL. Márpedig én meg mást feltételezhetek. Vagyis NYILVÁNVALÓAN senki nem tud semmit - legalább is ezt a hírt elolvasva. Csak találgathat. Vagyis a hír értéke semmi - sőt csak zavart keltő.”
 • 2. Olvasni tudsz, Cyt? 2008. július 24. 15:51
  „"Feltehetően a sok esőzés miatt átázott az alagút felett lévő föld és emiatt omlott be körülbelül 100 méter hosszan." Nyilván alá volt dúcolva de arra nem számíthattak hogy július közepén október végi időjárás és csapadék várható - nem is annak megfelelően ástak.”
 • 1. cyt 2008. július 24. 14:19
  „Nem igazán értem én ezt. Volt egy alagút, több mint 100 méter hosszú, és nem volt a belseje sehogyan sem aládúcolva??????? Már elnézést, de kik építik az M6-ost?????? Azonnal kirugni mindet és átadni olyanoknak, akik értenek is az ilyesmihez.
  Vagy megint a média ilyen idióta és béna. Nem érti azt, amiről ír?????? Vagy elhallgat dolgokat?????
  ÉRTHETETLEN.................”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makláron már nyolc segélyezett dolgozik

A Heves megyei Makláron huszonhat segélyezettből nyolcan munkát találtak, tizenhárman pedig… Tovább olvasom