Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 30°C Még több cikk.

Bezáratják Norbi Egészségkonyháját

A fitnesztanácsadó ettől még nem fog elszegényedni, Update termékei a piacon maradnak. Az élelmiszer-házhozszállítási piacra azonban nem sikerült betörnie.

Elrendelte a Norbi Egészségkonyha felszámolását szeptember 13-ával a Fővárosi Bíróság. A hitelezők október 23-án nyújthatják be igényeiket a rendőrből lett fitnesztanácsadó felszámolási eljárás alá vont cége ellen.

A hárommillió forint jegyzett tőkével alapított Norbi Egészségkonyhának Schobert Ferenc Norbert a többségi tulajdonosa; a céget komoly koncepció mentén vezették be a piacra. A programban főszerepet kapott az Update márkájú termékek használata, a konyháról "kitiltották" a cukrot, az aszpartamot, a zsírt és más életösszetevőket. Az egészségkonyha ellen tavaly decemberben adtak be felszámolási kérelmet.

A jelek szerint az ebéd-házhozszállítási piac be van betonozva, hiszen olyan nagy cégek uralják, mint a több milliárd forintos forgalmat bonyolító Food Express Kft.

Az Update termékek nem tűnnek el, hiszen utat törtek maguknak a nagy élelmiszergyártók felé, és ma már a Food Expressnél is hozzá lehet jutni ezekhez az élelmiszerekhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autósüldözés és kábítószerfogás Pécsett

Egymillió forint értékű - Magyarországon ritka kábítószert - pervitint találtak egy autósnál… Tovább olvasom