Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Biczi: „Listát készítünk a visszásságokról”

– Hangfelvétel bizonyítja, hogy Simon István becsapta a közgyűlést, hiszen az állításaival ellentétben nem vonta be a képviselőket a színházigazgató kinevezésébe – mondta el Biczi László. – Abdai Géza és Rádonyi László indítványait csak az ellenzék fogadta el.
Simon István alpolgármester becsapta a közgyűlést, mikor azt állította, hogy bevonja, sőt jogszerűen ki sem hagyhatja a közgyűlést a színházigazgató kinevezésénél – mondta el Bi-

czi László önkormányzati képviselő (MSZP) tegnapi sajtótájékoztatóján. A szocialisták listát készítenek a visszásságokról, a valótlanságokról. – Hangfelvétel is bizonyítja az alpolgármester állítását, ám utóbb mégsem úgy történt, ahogy azt Simon István elmondta. Már tudjuk, Simon István becsapta a közgyűlést.
Biczi László azt is elmondta, Mágel Ágost egy évvel ezelőtt még ellenzéki képviselőként azt tartotta fontosnak, hogy a Villa sor 4. szám alatt lévő, városi tulajdonú Wallner-villát a város tartsa meg, vendégháznak vagy egyéb városi célra. – Vajon mitől változott meg Mágel Ágost véleménye? – tette fel a kérdést Biczi László, majd hozzátette, ő tájékoztatta Fodor Tamás polgármestert arról, hogy a Deák téri iskola előtti terület nem szerepel a tér rekonstrukciós tervében. – Hogy lehet, hogy a város első embere nem tudja, hogy ezt meg kellett volna tervezni a költségvetésben?

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány az MSZP élén

Gyurcsány Ferencet választotta elnökévé az MSZP szombaton Budapesten megtartott kongresszusa; a… Tovább olvasom