Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Biczó Krisztina

Kategória: általános iskolai tanár

Név: Biczó Kriszitina
Gárdonyi G. Tehetségf. Ált. Isk. és Óvoda, Győr

Jelölő: Kocsis Blanka Katalin
Indoklás
Azért írom ezt, mert akit ajánlani fogok, egy olyan ember, akiről tényleg még az unokáimnak is mesélni fogok. (Ezt egyszer mondtam is neki, azt hiszem, meghatódott). A hölgyet Biczó Kriszinának hívják és a Gárdonyi Géza Tehetségfejlesztő Általános Iskola és Óvoda matek-kémia tanára. És egyszerűen fantasztikus!

Ő az, aki mindig rohan és ugyan köd előtte, köd utána, abban a ködben tartalom van, és érzés van, és minden van, amit egy nagybetűs PEDAGÓGUSNAK (és nem valami kínból szociális munkásnak-effektíve tanárnak- hívott lénynek) maga után kell hagynia.

Ha nagyritkán találkozunk egy- egy régi osztálytárssal és van időnk elbeszélgetni (igaz, csak minden második szökőévben egyszer fordul elő ilyesmi), jókat kacagunk a már-már márkajelzésként működő 'Leteszi a tollat!' dolgozatzáró-felkiáltáson. És olyankor mindig beáll egy pillanatnyi csönd (nem tudom, mások olyankor mire godolnak, de én fültől fülig vigyorral nosztalgiázom)

És azt hiszem, mindent elmond Róla, ha elmesélem, hogy az általános iskolai ballagás előtt nemsokkal azzal indított 'útra' :"Aztán 5-ös legyél ám kémiából!"

Megvallom a kémiánál csak a fizikát utáltam jobban a középiskolában, mégis létkérdés volt, hogy meglegyen az a bizonyos jeles...
Szóval: Kriszti nénit az Év(század) tanárának!

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom