Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Bika (04.21 - 05.20)

Szelíd és békés természetű ember, aki nyugodt és kellemes hangulatot áraszt maga körül.

Megingathatatlan higgadtsága révén ismeretlenek számára a szélsőséges érzelmi hullámzások.

Híres bika: Michelle Pfeiffer

Alapvonásai: stabil jellem, határozottság és kitartás. Optimista és kedves természete a környezetére is megnyugtatóan hat. Igazi élvezetet okoz neki, ha a szó minden értelmében magába szívhatja a világ szépségeit. Alapvetően a telítettséget, a túláradást kedveli, értékel minden jót, amit az élet nyújthat. Mindennek szereti megadni a módját, és mindezt valami sajátos bájjal teszi.

A Bika párkapcsolatai


A Bika és a Bika

Harmonikus kapcsolat, bár néha már unni fogod, hogy olyan nyugodt a légkör. Mindketten túl kényelmesek vagytok, egymás társaságában hamar ellustultok, és szinte belekövültök a fotelba. Van olyan közös szenvedélyetek, ami egészségesen tartja a vércukorszintet: a féltékenység – amikor csak tehetitek, boldogan civakodtok, hogy azután nyugodtan megvacsorázzatok, és nézzétek a TV-ben az esti sorozatot.

A Bika és az Ikrek

Mozgalmas kapcsolat a tiétek. Egy Iker mellett soha nem érzed magad biztonságban - követhetetlennek tűnik, hogy társad mivel foglalkozik, honnan jön, hová megy, és miért nem ér haza időben a vacsorára. Nyughatatlannak és izgágának tartod, de ami a legjobban bosszant, hogy megbízhatatlan… Ha jót akarsz, semmiképpen ne bízd rá a villanyszámlát, és ne küld szombaton piacra.

A Bika és a Rák

Kellemes, érzelmes kapcsolat - egy Rák éppúgy vágyik a meleg, biztonságos otthonra, mint Te. Szép családdá válhattok: sok gyerek, nagy kert, kutyák, macskák, egerek. Büszke vagy társadra, csodálod kézügyességét, hiszen a legtöbb Rák kiváló ezermester. Talán egy dologban lehet nézeteltérés: hogy kié legyen a konyha, ugyanis főzni mindketten imádtok.

A Bika és az Oroszlán

Erős, örömteli kapcsolat – az élet szeretete és élvezete köt össze titeket. Mindketten imádtok nagyokat enni, sütkérezni a napon, vagy délig lustálkodni az ágyban. Te boldogan főzőcskézel, ínyencségeket készítesz kedvesednek, hízelegsz neki, kiszolgálod, amivel egy Oroszlán igencsak elégedett - egy darabig. Azután elege lesz az édes kettesben eltöltött órákból. Felébred mindkettőtökben a hivatástudat, mentek a dolgotok után - hogy aztán újult erővel vessétek magatok egymásra.

A Bika és a Szűz

Zaklatott és unalmas kapcsolat: mindketten túl körültekintőek, megfontoltak vagytok. Igaz, hogy egy Szűz hűséges és ragaszkodó, szereti az otthonát, és kézben tartja a háztartást, de néhány dologgal határozottan az idegeidre megy: túl kényelmes és pedáns, zavar újságolvasás közben, és állandóan rád szól, hogy ne tedd föl a lábad a dohányzó asztalra.

A Bika és a Mérleg

Szép, békés kapcsolat – egy Mérleg melegségre, szeretetre vágyik, nyugodtan dédelgetheted. Közös az érdeklődési körötök, hasonló szenvedélyeknek hódoltok, mindketten szeretitek a szépet, a művészeteket. Egy dologra kell csak számítanod: Te két lábbal a földön jársz, míg társad egy romantikus álmodozó - úgyhogy, ha elmentek nyaralni, ő majd fényképezőgéppel rohangál, Te pedig cipelheted a csomagokat.

A Bika és a Skorpió

Heves, szenvedélyes kapcsolat a tiétek. Drámai veszekedések és édes kibékülések váltogatják egymást, mert hol imádjátok, hol pokolba kívánjátok a másikat. Túlfűtött, erős érzelmek kötnek össze titeket, és hiába próbálsz a józan eszedre hagyatkozni, társad már rég elcsavarta a fejedet. Valljuk be: fülig szerelmes vagy, és ez nem csak a szívedet, hanem a pénztárcádat is érzékenyen érinti, hisz egy-egy féltékenységi jelenet után mindig új tányérokat kell vásárolnod.

A Bika és a Nyilas

Ellentmondásos kapcsolat, kevés örömöd telik benne. Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neked, és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus, művelt, de szónoklatai fárasztóak, gondolatmenete követhetetlen lehet a számodra, és ráadásul állandóan siet. Partnered nagy társasági életre vágyik, így választhatsz: vagy játszod a jó házigazdát, és magadban bosszankodsz, hogy mennyi pénzbe kerül az aznapi party, vagy beletörődsz, hogy társaddal csak reggelente a fürdőszobában futsz össze –ha szerencséd van.

A Bika és a Bak

Kiegyensúlyozott kapcsolat a tiétek. Mindketten józan, nyugodt emberek vagytok, nem kell indulatos veszekedésektől, heves kiborulásoktól tartani. Egy Bak megfontolt és megbízható, amit Te nagyra becsülsz, és az együttéléshez kiváló alapnak tartasz. Néha ugyan kicsit mozgalmasabb életre vágysz, szívesen szórakoznál, elmennél mulatni, vagy egy elegáns étterembe vacsorázni, társad azonban nem sokra tartja az efféle dolgokat. Marad a paprikás krumpli, a sör és a békés szunyókálás ebéd után.

A Bika és a Vízöntő

Konfliktusokkal terhelt, de vonzó kapcsolat- lenyűgöznek a Vízöntő képességei, hódolattal és imádattal csüngsz rajta, ami társadnak nagyon imponál. Sok hasonló vonásotok van: a realitások emberei vagytok, nem szeretitek szórni a pénzt, és nagy teherbírásotok van. Te jóval lassúbb és körültekintőbb vagy partnerednél, amivel fel is ingerled őt. Tudomásul kell venni, kettőtök sebessége közt annyi a különbség, mintha egy roller versenyezne egy Porschéval.

A Bika és a Halak

Az ideális kapcsolat. A Hal olyan társ, amilyenre mindig is vágytál: érzékeny, kedves és odaadó, felnéz rád és aláveti magát akaratodnak. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb- utóbb szót fogad, mert hallgat rád, és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő. Nagyon ragaszkodó, gyakran féltékeny, olyankor nagyjelenetet rendez, de egy-két kedves szóval lecsitíthatod, és újra szent a béke.

A Bika és a Kos

Nehéz, de vonzó kapcsolat - olyanok vagytok ketten, mint a tűz és a víz. Egy Kos mindig meglepetést okoz: merész, kiszámíthatatlan, állandóan valami őrültségbe rángat bele, amit gyakran – nagy megdöbbenésedre - még élvezel is. Ugyan fárasztónak tartod, hogy az életed ezentúl veszélyes kaland, sokszor meg is ijedsz, hogy elvesztetted a józan eszed (ami igaz is!), de az egész értékesebb számodra annál, mintsem, hogy otthagyd.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefoglaló a Filmszemléről

Nagynak véljük annak jelentőségét, hogy az évente megtartott filmszemlén ki kapja a fődíjat. Idén a… Tovább olvasom