Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Blueshangulat Barna otthonában

Pély Barnabás, a kedvelt zenész otthonában az old school-blues hangulat a meghatározó.
Pély Barnabás huszonegy éves koráig élt szüleivel együtt a fővárosban, aztán költözött külön lakásba, jelenleg pedig együtt éle szerelmével, Galambos Dorinával. A kedvelt zenész otthonában az old school-blues hangulat a meghatározó.

Negyvenhét négyzetméter, első emelet, bensőséges hangulat. Ennyi elég egy igazi otthonhoz, legalábbis Pély Barna szerint, aki jelenleg a fővárosban él szerelmével, Galambos Dorinával. A United frontembere egészen huszonegy esztendős koráig lakott szüleivel Budapesten, ekkor következett be gyökeres változás életében, és egy második kerületi, harmincnyolc négyzetméteres lakásba költözött. A United megalakulásával aztán áttette „székhelyét" jelenlegi otthonába. A Megasztár zsűritagja elmondta, lakására az old school-blues hangulat jellemző. Napsárga színűek a falak, amely még külön melegséget sugároz. Barna szerint nagyon jól néznek ki és remekül érzi magát szerelmével. Bár mosolyogva megjegyzi, amolyan arisztokrata benyomást is kelt a kégli, de egy zenészlakáshoz ennyi kell, a „modernkedést" szeretné elfelejteni.

Több kedvenc helye is van otthonában, sok időt tölt például pianínója mellett, emellett egy bőrgarnitúra áll közel a szívéhez. Pély Barna szerint ehhez a tárgyhoz kell ízlés, a hangulata magával ragadó. Ezzel kapcsolatban fűzi hozzá az énekes: a legmeghatározóbb, hogy hogyan érzi magát az ember, vagyis ha egyeseknek a piros szín a nyerő, akkor ők varázsolják olyanná otthonukat. Nem szabad görcsölni, mindenki tegye azt, ami tetszik neki.

Barna szereti otthonát, nem nagyravágyó, nehezen választana panorámás és medencés ház között, viszont el tudna képzelni egy otthont a tetőszinten nagy terasszal és ha lehet, medencével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Le a fejjel!

Tímár Péter új, kosztümös vígjátékában egy lökött király uralkodik egy olyan országban, ahol nagyjából mindenki más is lökött. A Le a fejjel! vérbő komédia a mindenkori kisemberről, akit a nagypolitika útvesztőiben egyetlen cél vezérel: a túlélés. Van itt minden(ki): koldusnak öltözött király, magát jósnőnek álcázó királynő, a kor médiasztárja, Lothár, a nagy hóhér, a bolgár bérgyilkos és még néhány hibbant-furcsa figura. Tovább olvasom