Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Bohócnak nevezte a zsűri Győzike feleségét

Teljesen kiakadt Győzike a Szombat esti láz miatt: egyrészt, mert a nézők a feleségére szavaztak a legkevesebbet, másrészt, mert a csípős nyelvű ítész, Böhm György csúnyán beszólt Beának.
Böhm György rendező clownnak, vagyis bohócnak nevezte Bea asszonyt. A showman állítja: ezért a műsor után bocsánatot kért.

– Azt mondta Gyuri, hogy neki ez volt a papírjára írva, ezt kellett felolvasnia – mondta Győzi. – Egy családanyára, aki újra bebizonyította, hogy a konyhapult mellől ide lehet jutni, hogy lehet ilyet mondani?

Böhm György úgy nyilatkozott: megjegyzése egyáltalán nem sértés volt, és sajnálja, hogy ezt a címzett és férje félreértették. Az adás után valóban odament Beához, és sajnálatát fejezte ki, amiért kiesett.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. Sok a vér, ha meg nem sok a Bea.. 2008. november 11. 00:12
  „...ez nagyon gááááz!Az viszont igaz,hogy Győzikét többen néznek mint Kepest...:-((”
 • 42. hekaté 2008. november 10. 22:46
  „Nem arról van szó,hogy a tévében mindenáron Madáchot,meg Katona Józsefet kellene állandóan adni. Az a helyzet, hogy a könnyű műfajnak is vannak szép számmal klasszikusai, de már ezektől is olyan messze vagyunk mint Makó Jeruzsálemtől.Azt hiszem a hozzászólók többsége azon van inkább felháborodva, hogy ez utóbbinak is már csak a salakját kapjuk mi nézők, gondolok itt arra a sok amerikai szemétre,melyeknél /horribile dictu/ talán még a régi, sematikus szovjet filmek is különbek voltak, vagy legalább is azonos szinten mozogtak.Kereskedelmi tv ide vagy oda, a műsorok színvonalára jóval több figyelmet kellene fordítani.”
 • 41. vicomt 2008. november 10. 21:40
  „Kedves V.G! Ha a média az operát tenné müsorra,akkor nyilván azt néznénk és még az is lehet hogy Madách-ot is.Miiért nem lehet ezeknek a müveknek még a halvány szikráját sem fellelni,mert nem ez a szinvonal???Ugye ezt nem komolyan mondta???”
 • 40. hekaté 2008. november 10. 19:22
  „Azt hiszem ez az idézet Karinthytől származik: "Nehezebb mosolyt fakasztani, mint röhejt kelteni", sajnos manapság a röhejkeltés világában élünk.”
 • 39. V.G. 2008. november 10. 19:15
  „Kedves 37. hozzászóló, a kereskedelmi TV-k tulajdonképpen csak meg akarnak élni. Akkor van sok hirdetésük, amiből élnek, ha nagy a műsorok nézettsége.Joggal állítják, hogy a nézőknek ez a színvonal kell: ha mindenki operákat, tragédiákat akarna nézni, Shakespeare-t meg Madáchot, nyilván alkalmazkodnának a csatornák.


  a”
 • 38. fikuszkukisz 2008. november 10. 18:45
  „"Ez ellen kéne tüntetni hogy nem akarunk iylen műsorokat és hogy nem akarjuk hogy elbutítsanak."
  Nem a retekklub miatt ostobák az emberek, hanem azért van retekklub (illetve azért olyan, amilyen), mert az emberek jelentős része ostoba. Korábban a pórnép kivégzésekre járt szórakozni, most meg primitív akciófilmet és Győzikét néz. A kereskedelmi adók csak kihasználják az ostobaságot, nem pedig teremtik.”
 • 37. mocskos média! 2008. november 10. 18:39
  „Miért nem néznek magyarországi emberek, akik pihenőjüket töltik a munka után, (mondom magyar emberek) olyan műsorokat amiből talán még tudást is meríthetnek?
  Nem akarom reklámozni a SPECTRUMOT,AZ NGC-T,AZ ANIMAL PLANET-OT,A DISCOVERIT... ETC!
  De a sok tudatlan,buta embertársunkról igen nagy szegénységi bizonyítvány ha győzikénél meg a mocskos feka brancsánál leakadnak.
  A népbutítás és az emberi idiotizmus tartja fönn az retek klubot és a telaviv 2-t.
  Valaki árulja már el nekem,egy adón miért csak köcsögök, mocskos és hülye cigányok,pedofilok és egyéb szarok láthatóak?

  ajánlom figyelmébe mindenkinek CION bölcsinek jegyzőkönyvét!
  Már aki tudja miaz.....
  Szeretnék végre magyar és nemzeti csatornát látni,ahol nem a magyarság a rasszista,antiszemita,irredenta,és revizionista.
  Ahol végre a kényes témák szerepelnének,és a lepel lehullana a cigánybűnözésről,az izraeli modern honfoglalásról és mindenről ami a mindennapjainkat meghatározza.”
 • 36. flexsnake 2008. november 10. 18:19
  „azért szar lenne ha egyszer valaki nyilvános adásban elmondaná győzikének meg a pákónak hogy benneteket kiröhög egy ország, azért néznek benneteket amiért a gyerekis órákig a hangyákat. mert primitívek és az idétlenségükön lehet kacagni.”
 • 35. valkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2008. november 10. 18:14
  „Igaza van Böhm Györgynek, meg még pár embernek itt a hozzászólásokban. Már nagyon unom őket, legtöbbször ezért is nemnézem az rtl-t.De azért Celeb vagyokba jó volt Győzike: "moree ez nagyon kígyó" :DDD”
 • 34. hahaha 2008. november 10. 18:06
  „Nekem az tetszett a legjobban, mikor Beja asszony az angolkeringőben tekergette a fejét. Köze nem volt ahhoz a művészi eleganciához, melyet a fej elegáns elfordításával fejeznek ki a táncosok!”
 • 33. kekec 2008. november 10. 18:00
  „Csak azt tudnám, mit akar az RTL Klub ezzel a Győzikével és a párjával? Ha azt hiszik, népszerűbbek lesznek a romák, nagyon tévednek, mert csak fokozódik velük szemben az ellenszenv, hiszen a bunkóságukkal milliókat kaszálnak és ezt mindenki tudja, látja. Ha meg le akarják járatni őket, akkor az végképp nem szép dolog.”
 • 32. hekaté 2008. november 10. 17:55
  „Tudtam, hogy előbb-utóbb még Győzikének is akad "védőügyvédje".”
 • 31. V.G. 2008. november 10. 17:29
  „Timike! Nem az a gond, hogy a magyarok léhűtőek, hiszen, ha így lenne nem tudnák eltartani a több százezres cigány populációt.
  Az a gond, hogy tömegestől nézik ezeket a műsorokat. Ha nem néznék, percek alatt lekerülnének a képernyőről, és akkor Győzikének felkopna az álla, mehetne vissza hentesnek, ami a tanult szakmája, Bea őnagysága meg vissza a fakanálhoz.”
 • 30. Timike... 2008. november 10. 17:20
  „hmm lehet a média tartja el és buta!De még is van pénze nem úgy mint pár magyar léhűtőnek akik csak azt várják, hogy a sültgalamb bele repüljön a szájába!Ezért mért kell őt bántani ő így tarja el a családját és ő legalább csinál valamit!”
 • 29. flexsnake 2008. november 10. 17:17
  „Miért nem szellemi vetélkedőre küldik a vágó pityuhoz?
  Nem lehet hogy oda más is kell mint 20kiló smink?
  Iqbetyár család :D”
 • 28. hekaté 2008. november 10. 17:08
  „25-ös ARGOSZNAK: -Dolgozni?!!! Hogy tudsz ilyeneket kitalálni?!”
 • 27. basszus 2008. november 10. 16:48
  „Szegény Beeeeejjjjjjjjjjjjaaa! Nem tud táncolni! Az arca is puffatag volt, egyáltalán mit is keresett??? ott!”
 • 26. hekaté 2008. november 10. 16:38
  „21-nek! Tudod, mi a szomorú ebben? Az, hogy ez az általad félbaromnak nevezett egyén már halálra kereste magát mások "egészbaromságán"!”
 • 25. Argosz 2008. november 10. 16:38
  „Nem megsértődni kellene,ha nem végre komolyan dolgozni,nem azt várni,hogy egy 2 gyermekes családot a média tartson el.”
 • 24. belabacsi 2008. november 10. 16:23
  „mézharmat elég ha rájuk szavazol !ugynais az egyik párt már bejelentette:bezáratja a tv2-t és az retekklubbot.”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Továbbra is ideges a budapesti tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) hivatalos részvényindexe, a BUX 3 százalékkal esett az elmúlt héten,… Tovább olvasom