Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Brutális gyilkosság Mátramindszenten

Brutális kegyetlenséggel ölte meg felesége korábbi élettársát egy 47 éves mátramindszenti férfi. A gyilkos azért támadt áldozatára, mert az korábban megrontotta 9 éves kislányát.
Némedi Gábor ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója hétfőn sajtótájékoztatón elmondta: Az áldozat a korábbi élettársánál lévő saját gyerekeit látogatta meg október 4-én. A 43 éves szuhai férfinak azonban menekülnie kellett gyerekei anyjának haragja elől, mert korábban annak 9 éves gyermekét megrontotta. Az üldöző T. József (47) a közeli Zagyva-patakig kergette áldozatát, akit egy vascsővel ütlegelt, majd belenyomta a Zagyvába. A rendőrök orvos-szakértő bevonásával vizsgálják, hogy a férfi halálát az ütlegelések vagy a vízbefojtás okozta.

A bűnügyi igazgató Független Hírügynökség kérdésére válaszolva közölte: a tettest vagyon elleni bűncselekmények miatt korábban már elítélték és börtönbe zárták. A gyilkosság idején is börtönben kellett volna lennie, ám a nyáron két év kedvezménnyel szabadult. A kihallgatások során a gyilkosság elkövetését beismerte, s október 13-án előzetes letartóztatásba vették. Nógrádban idén ez a negyedik ismertté vált gyilkosság, a korábbi eseteknél is megfogták a tettest - tette hozzá Szabó jenő dandártábornok, Nógrád megye rendőr-főkapitánya.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. Dini1 2008. október 14. 19:30
  „Ja, arról ugye nem is beszéltünk még, hogy a lelkileg amúgy is sérült lánynak most nincs apja, mert az egyik megrontotta (és nem mellesleg teljesen halott), a másik meg sitten fog ülni élete végéig.
  Alighanem többet segíthetett volna ha mellette van és szereti...
  De így most nyilván jobb mindenkinek...”
 • 25. flexsnake 2008. október 14. 16:46
  „Az egy dolog hogy mit érdemelt vagy mit nem.De ezzel gyilkost csinált magából, lehet mondani hogy elborult az agya de akkor verje úgy össze hogy többet ne legyen kedve ilyenhez.De a gyilkosság nem megoldás és ezzel mindenkinek fájdalmat okoz.És majd ott fog ülni a börtönben és semmi értelme nem volt az egésznek.
  Persze ilyen szar meg olyan szar a törvény, de azért van hogy betartsák.Itt nem kicsit gyorsabban hajtott a megengedetnél hanem ölt.Embert.Fel kellene fogni ennek a súlyát.Nem önvédelemből tette ezért nincs is semmi amivel
  menthetné magát.Egyszerűen bosszúbol ölt ami még súlyosabb.Nagyon összetett dolog ez de hogy így se lett jobb senkinek, sőt rosszabb az már biztos.
  Abba nem megyek be hogy orkéknál létezik-e pedofilia, lényeg hogy elhallgatják és nem kerül ki közszemlére.Mikor 11éves lánynak gyereke születet hát ők sem éppen norvégok voltak.”
 • 24. Dini1 2008. október 14. 09:41
  „13 és 23: jó, mondjuk hogy megérdemelte. Akkor hányszorosan érdemli meg a tényleges életfogytiglant aki megölte?
  Remélem soha nem engedik ki a börtönből, ezzel csak az a baj hogy addig is nekem kell etetnem, pedig minden falat kár amit az adófizetők pénzéből eszik majd meg!
  A harag rossz tanácsadó, ezt már sokezer éve kitalálták!
  Ezzel a tettével simán bebizonyította hogy semmivel sem különb annál akit megölt, sőt, még súlyosabb bűnt követett el, ráadásul különös kegyetlenséggel, bosszúból, ami mindig súlyosbító tényező...
  A hír arra pedig nem tért ki hogy a megrontás mit is jelent, megmutatta neki a micsodáját? Mert azért ott is vannak fokozatok...
  Na nekem mindegy, egyik se fog hiányozni nekem, de ítélkezni szerintem a jóistennek, meg legfeljebb a bíróságnak van joga...
  Engem legalábbis így neveltek...”
 • 23. balumama 2008. október 14. 08:04
  „Első gondolatom az volt, hogy megérdemelte ez az állat amit kapott. Ha nem így történik, fajtalankodni fog másodszor is. Az ilyet még állatnak sem lehet nevezni. Most is azt gondolom MEGÉRDEMELTE. Ha a bírói gyakorlat gyilkosokat, pedofil mocskokat pár évre, enyje bejnyére itél el, lehet azzal is számolni, hogy sajnos egyre több lesz az önbíráskodás.”
 • 22. mukika 2008. október 13. 23:37
  „Mert a magyar pedofilokat általában feljelentik, így börtönbe kerülnek, míg a cigány pedofilokat nyilván nem jelentik fel rokonaik.”
 • 21. OBS 1000% hogy tökhülye vagy 2008. október 13. 21:45
  „dodó uraságot fel kell világosítani,hogy a pedofíliáért büntetésüket töltők 90%a magyar!!!!”
 • 20. dodó 2008. október 13. 21:21
  „5. hozzászólás Mike3 2008.10.13. 14:17
  1000%, hogy mokkákról van szó!”
 • 19. Imre34 2008. október 13. 21:03
  „Primitív emberek primitív gondolatokkal és tettekkel...”
 • 18. Cat_ 2008. október 13. 20:43
  „Hát, nem tudom... A saját gyerekem bántalmazójáért én sem ejtenék könnycseppet, de mi van, ha egy ártatlant bélyegeznek pedofilnak tévedésből vagy számításból? Mondjuk egy apát ezzel akarnak kikészíteni a válóperben. Akkor hogyan számol el a lelkiismeretével az, aki agyonverte?”
 • 17. sajnanemondhatomkivagyokmerthozzászóltamdesejtenicsaklehet? 2008. október 13. 20:37
  „Azért nem árt tudni,hogy a börtönhierarchia legalsó fokán a pedofilok vannak, mondhatni egyfajta szexuális segédeszköz szerepét töltik be e kicsiny kis közösségben.Ezért sem kapnak erősebb büntetést mert a smasszerok nem tudják és nem is akarják megvédeni őket...vajon miért? Nos mivel én sem szerettem látni ezeket a hitvány emberi férgeket úgy gondolom megérdemelte és nem csodálkozok a hatáson és az elkövetés módján,ha egy volt sittessel találkozott e legrosszabb pillanatban...reméljük nem kap sokat visszaesőként az elkövető.”
 • 16. roy 2008. október 13. 19:48
  „Jól tette,hogy maga vette kezébe az ítélkezést!!Sajnos a magyar törvények egyenlőek a nullával...túl enyhe és lágy ítéleteket hoznak a bírák!!Aki egy gyereket megront az szerintem az állatnál is rosszabb és nem érdemes a kegyelemre!!
  Ha az én gyerekemmel tette volna biztosan még jobban megkínoznám az illetőt”
 • 15. Cc 2008. október 13. 19:31
  „Most az egyszer igaza volt, szemet szemért, fogat fogért, még ha börtöntöltelék is.”
 • 14. Kataaaa 2008. október 13. 18:42
  „Zetor:
  Ez igaz!!!De nagy fájdalmat másképpen is lehet okozni nem csak úgy h megölünk valakit!!!”
 • 13. nekem ez a véleményem 2008. október 13. 18:28
  „Dini1!
  Az ősközösségben nem voltak ügyészek, bírák. Most vannak, de nem csak ők tehetnek arról, hogy az ilyen torzszülötteket kiengedik idő előtt a börtönből. Nem tudjuk mit követett el előzőleg, de olyan törvényeket kellene hozni a tisztelt törvényhozóknak, hogy egy ilyen féreg soha ne tudjon több bűncselekményt elkövetni! Most legalább ez beteljesült, ilyen tetteket elkövetőknek semmi keresnivalója nincs a társadalomban. Ez állat nem ember. Kár, hogy nem a törvény ítélete volt, most egy másik ember bűhődik.”
 • 12. Dini1 2008. október 13. 18:24
  „11: és utána megnyugodva ültél volna életed végéig a sitten...
  Nagy lámák vagytok ti. Az embert elvileg az különbözteti meg az állatoktól hogy gondolkodik. Persze csak elvileg...”
 • 11. zetor 2008. október 13. 17:29
  „Kataaaa !

  De, azt jelenti!!!
  Sokkal kevesebbért is elborul az ember agya... Gondolj bele, csak a napi közlekedésbe.
  Nem mondom, hogy én így tettem volna, de az biztos, hogy a lehető legnagyobb fájdalmat okoztam volna annak az állatnak.
  Ha "svéd", ha nem!”
 • 10. KR 2008. október 13. 17:23
  „A farkát kellett volna csak lenyisszenteni, akkor legalább minden egyes pillanatában emlékezett volna tettére... amíg él”
 • 9. ébredjetek! 2008. október 13. 16:53
  „Ismét megköszönhetjük a magyar jogrendnek, a bíráknak és politikusoknak( és a hasonló gusztustalan élőlényeknek), hogy ilyen eset előfordúlhat. Egy rende országban ´´szegény´´ áldozatunk egy hűvös helyen töltené megérdemelt büntetését és nem a rendes állampolgárok között flangálna, hogy azokat kiborítsa és olyan tettek elkövetésére sarkalja, ami megintcsak törvénybe ütköző. Kapjatok már a fejetekhez Politikusok! Mit követtek még el ellenünk?”
 • 8. flexsnake 2008. október 13. 16:44
  „Az önbíráskodás nem megoldás.Megölte magamiatt nem a lánya miatt mert akkor arra gondolt volna ha megöli élete végéig a rács mögött ülhet.Most jobb?Francokat jobb.”
 • 7. doktorka 2008. október 13. 16:27
  „5. hozzászólás Mike3 2008.10.13. 14:17

  jobbikos fehérek voltak egyértelműen!

  Elmebeteg!”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Alkotmánybíróság elnöke az Országgyűlés elnökénél

Az Alkotmánybíróság elnöke még nem döntötte el, hogy részt vesz-e a gazdasági válság kapcsán… Tovább olvasom