Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Brutális kivégzés - drótot tekert az eb nyakára

Brutális kegyetlenséggel végzett ki két mernyei férfi egy középtermetű keverék kutyát szerdán. Sokkoló fotók!
Az egyik drótot tekert a kutya nyakára, kivonszolta a falu határába, és egy fára akasztotta. Az állat percekig kapálózott, küzdött az életéért. A másik férfi egy fejszét vett elő, azzal ütötte, amíg az állat hosszú szenvedések között el nem pusztult. A kutya tetemét egyszerűen otthagyták. A körzeti megbízottnak szólt valaki, kiderült, hogy a két férfi a kutya tulajdonosának a megbízásából egy sörért vállalta a kivégzést. A tulajdonos azt mondta, hogy a kutya megharapott két csirkét, ezért kellett pusztulnia. A rendőrség mindhárom személlyel szemben állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást - tájékoztatta a delmagyar.hu-t, Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fotó: Rendőrség
Fotó: Rendőrség

Fotó: Rendőrség
Fotó: Rendőrség

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. állatvédő 2010. július 10. 09:07
  „Mathiaskingnek üzenem, hogy a korcs te vagy és az ilyen f....ok miatt kóborolnak el szerencsétlenek, s a szerencséjük, hogy nem találkoznak veled, meg a hozzád hasonlókkal. Remélem, hogy nincs gyereked, ne szaporítsd magad, te magad is sok vagy ennek az országnak! S hála istennek többen osztják a véleményemet, mint a tiédet. Többre becsülünk egy kóbor kutyát, mint egy ilyen f....t, mint te, több benne az emberi.”
 • 21. Rylee 2010. július 09. 16:35
  „Mathiasking gratulálok... Még egy ilyen szenny az országban mint te! Épp az hogy az ilyeneket kéne jól főbe lőni mint ez a 3 állatkinzó meg mint te! Egyébként meg pont az hogy az állatoknak nincs annyi joguk Mo-on mint amennyinek lenniük kéne! Többet kéne foglalkozni az állatvédelemmel, és nagyobb büntetés kéne annak aki állatot bánt! Szerencsétlen állatok teljesen kiszolgáltatottak az embereknek, egy kutya nem tud magáról gondoskodni... Az lehet hogy sok kóbor kutya szaladgál az utcákon de az mind az ilyen felelötlen hülye emberek miatt van mint te... Mert vannak az ilyen szívtelen ( a szememben embernek nem minősülő) lények akik jajj már nem olyan cuki mint kiskorába akkor már nem is kell, vagy mert a hülye kis hisztis gyerek megunta és másik kell neki, vagy lehet a ház elött ott áll a bmw de a kerités az mint a putriba... Ilyen emberek láttán ne is csodálozzunk hogy ennyi a kóbor kutya. A kutya az mindig olyan mint amilyennek nevelik, soha nem a kutya a hibás! Egy példa csak hogy megértsd: Arról hogy anyád ilyen szivtelen hülyének nevelt arról nem a szomszéd tehet...
  A cikkhez hozzászólva pedig ez a 3 pszichopata állatkínzó megérdemelné hogy átéljék ugyanazt mint ez a szegény kutya! Mert aki egy állatot szemrebbenés nélkül ilyen brutálisan képes meggyilkolni, az szerintem nem csak az állatokra veszélyes... Ezek szerintem képesek embernek is ártani... Az ilyen "embereket" kéne kiírtani és máris egy jobb világban élnénk!!!”
 • 20. dorka25 2010. július 09. 16:31
  „És nincs valaki aki jól agyon rúgdalná ezt a 3f@...t?”
 • 19. katicca 2010. július 08. 22:54
  „Ilyen szemétláda felénk is van,nekem a cicáimat akasztotta fel drót hurokkal négy el is pusztult.Remélem az ilyen szemét féreg ugyan így végzi.Kívánok neki hasonló élményt sokat és jó sokáig szenvedjen.”
 • 18. boldiat 2010. július 08. 21:15
  „-)”
 • 17. boldiat 2010. július 08. 21:14
  „Ja és ugyanitt kolbász kapható!”
 • 16. boldiat 2010. július 08. 21:14
  „KUTYÁT VÁSÁROLNÉK!”
 • 15. magyarok 2010. július 08. 20:10
  „10! az állatok kiszolgáltatottak az emberektől függ az életük, és az embernek kutya kötelességük az állatok oly módon történő felnevelése és tartása, hogy másoknak másokban kárt ne okozzon!
  Ez nem a kutya felelőssége, hisze a kutya egy ösztön lény, az ember meg elvileg" gondolkodó".
  Minden ember aki felelősséget vállal egy kutyáért vallania kell, hogy börtönbe kerül a kutyája miatt!
  Aki meg szándékosan állat öl és kínoz, annak csak kötél kellene a nyakába!
  Leginkább az lenne a ferr, ha állatért is annyit adnának mint emberért!
  Az ilyen embernek aki ilyet elkövet a börtönben a helye, nem emberek közt!”
 • 14. szegedi23 2010. július 08. 19:19
  „10.hsz.
  Szerinted a kóbor kutyákért ki a felelős?! Mert szerintem a nemtörődöm emberek.
  Nem mellesleg most nem is kóbor kutyáról volt szó.
  Gyógyulj meg te is!”
 • 13. luciferr69 2010. július 08. 18:24
  „na hat en nem tudom ki mit szol hozza, de hasonlokeppen buntettnem azt akit allaton illetve a termeszetbe barmilyen kart okoz mintha emberen tenne...annyi kulonbseg allat es ember kozott hogy ok nem beszelik a mi nyelvunket.... mas semmi!!!szemet emberek.....majd a magyar jog ad nekik kis kozmunkat es kesz!!”
 • 12. Nyomozo 2010. július 08. 18:08
  „"baloghkatica" Van törvény, azt be kell tartani, tartatni! A betartatás körül is nagy a probléma.”
 • 11. baloghkatica 2010. július 08. 17:56
  „Van törvény, azt be kell tartani...

  Az ilyen állatkínzók VESSZENEK!”
 • 10. Mathiasking 2010. július 08. 17:31
  „Jó lenne azért egyet tisztázni: ebben a kurva országban már több joggal rendelkeznek a kisebbségek, az állatok, a másságukat felvállalók, stb. Aki adózik és dolgozik az meg pusztuljon meg? Azt a sok korcs és kószáló ebet ki fogja megregulázni? Mert hogy gazdájuk nincsen és csak a kárt teszik az emberben és állatban?

  Én az összes póráz nélkül szaladgáló ebet lelőném a közigazgatási határon kívül, a közigazgatási határon belül meg összefogdosnám és állateledelt csinálnék belőlük. Vagy rend lesz vagy nem!”
 • 9. pandababa 2010. július 08. 17:11
  „.. banderas igazad van..
  Valamelyik nap is mondták a tv-be,hogy kevés a hely a börtönökbe..Nem újakat kéne megnyitni,meg bővíteni,hanem visszahozni a halálbüntit,és akkor nem lenne annyi mi pénzünkből élő ro..ék!!!”
 • 8. pandababa 2010. július 08. 17:08
  „És akkor kérdem én.. MINEK AZ ILYEN KÖ....ÖKNEK KUTYA????????? :-(”
 • 7. banderas 2010. július 08. 17:02
  „<MODERÁLVA> 15 év börtön? Á, nem érdemes ezeket tartogatni a börtönben, a MI adóforintjainkból. Ilyen esetekre se ártana visszahozni a halálbüntetést. Tudom, ez biztos durván hangzik, de ők ugyanúgy gyilkosok, mint aki embert öl. Szerintem.
  Gondolom abból se lett semmi, amit a múltkor a TV-ben (Fókuszban, azt hiszem) mutattak. (Kiszúrkálták a kutya szemét, eltördösték a lábait, és élve leásták valami homokba. Ott találták meg arra járók, de sajnos akkor már el kellett altatni.) Hiába a törvény, ha nem tudják betartatni megfelelő (elrettentő) büntetésekkel.”
 • 6. Algaevo 2010. július 08. 16:02
  „Sok "ember" nem gondol ilyenkor arra, hogy ez a szerencsétlen állat, csak az ösztönei után megy és nem tudja magát megvédeni! Nos, én a gazdájával ugyanezt tenném, mint ő, de én a Kárász utca kellős közepén, mindenki szeme láttára és akikkel elvégeztetném, a piszkos munkát az a két jó barát és nem sört adnék, jutalmul hanem ingyen mozit és VIP jegyet hogy elsők közt élvezhetnék a műsort! Remélem egy életre megbánnák azt amit tettek! A büntetésről mivel gyilkosságot követtek el, annak megfelelően szabnám ki, mint az embereknél is! Én fejenként 15 évet adnék nekik!”
 • 5. szegedi23 2010. július 08. 15:52
  „Ideje volna már, hogy végre egy pár ilyen szemétládát el is ítéljenek, ne csak nyomozgassanak meg felfüggesztett legyen a büntetésük! Egy ember mitől különb?! Milyen eltorzult személyiség képes erre?!
  A két kínzót egy-egy tele üveg megérdemelt sörrel jutalmaznám tarkón, a "gazdájának" meg hasonló szépeket, mint a kutyának. Még védekezni sem tudott szerencsétlen... Az ilyenre ráengednék egy képzett kutyát, és akkor legyen nagy az arca!”
 • 4. vári 2010. július 08. 15:18
  „Rohadékok. Egyrészt: szerintem rá lehet nevelni egy kutyát, hogy ne bántsa a tyúkokat. Másrészt: ahelyett, hogy halálra kínoztatja másokkal, elvihette volna egy állatotthonba, menhelyre.”
 • 3. egyszegvári 2010. július 08. 14:51
  „CSAK GYANÚ?????????????????? SAJNOS OTT A BIZONYÍTÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1ES 5ÖS HOZZÁ SZÓLÓ: MAXIMÁLISAN EGGYET ÉRTEK VELETEK!!!! CSAK SAJNOS AZ ILYEN SZEMETEK MEGÚSSZÁK EJNYE BEJNYÉVEL!!!!!”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Démonok szállják meg a Déri Múzeumot

A különböző kontinensek népeinek rítusait, ünnepi szokásait, démonjait a világ minden részéből… Tovább olvasom