Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Brutális: nevelt lányát naponta megerőszakolta

Három éven keresztül erőszakolta a nevelt lányát, rettegésben tartotta a családját és még orvvadászkodott is az a nyimi férfi, akit a napokban fogtak el a siófoki rendőrök.
A 38 éves férfit szombaton a 16 éves lánya adta fel a rendőrségen, aki szabályosan bemenekült a siófoki kapitányságra miután az erőszakos nevelőapa fegyverrel kergette ki anyjával és testvérével együtt nyimi otthonukból. A feljelentés előtti estén is egy lápos területen rejtőzött el a három nő, akik még telefonálni sem mertek, mert attól tartottak, hogy üldözőjük a sötétben a telefon világító kijelzőjének fénye miatt talál rájuk.

Nem ez volt azonban az első eset, hogy az üldözött család a falu környéki erdőben keresett búvóhelyet. Az elmúlt három évben gyakorta előfordult, hogy a két lánytestvérnek és anyjuknak menekülniük kellett a fegyverrel fenyegetőző férfi elől, aki rendszerint azt mondta a családjának, hogy az életükbe kerülhet, ha nem nem teszik azt, amit ő mond.

A középiskolás lány vallomásából kiderült, hogy a férfi 13 éves korában erőszakolta meg először, és azóta rendszeresen, szinte napi szinten kényszerítette arra, hogy közösüljön vele. – Az aktusokról a férfi mobiltelefonjával felvételeket is készített – számolt be az ügy részleteiről tartott sajtótájékoztatón Horányi János, a Siófoki Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője, aki mint mondta: vizsgálják, hogy az édesanya miért nem tett semmit erőszakos férje ellen.

Melinda (16) feljelentette nevelőapját. Az anyja szerint előfordulhat, hogy valóban megerőszakolta a férje a lányt
Melinda (16) feljelentette nevelőapját. Az anyja szerint előfordulhat, hogy valóban megerőszakolta a férje a lányt

A kihallgatások során eddig az derült ki, hogy a férfi három évvel ezelőtt kattant be, azóta tartotta sakkban családját. Arra azonban egyelőre nincs magyarázat, hogy a felesége lányait nevelő férfiből mi hozta ki a vadállatot.

A már előzetes letartóztatásba helyezett nevelőapát egyidejűleg több bűncselekménnyel is gyanúsítják, hiszen a család nyimi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök 3 vadászpuskát, lőszereket és vad trófeákat is lefoglaltak. A rendőrség az ügy kapcsán így most több évre visszamenőleg azokat az orvvadász ügyeket is újra megviszgálja, amikor a férfinél taltához hasonló kaliberű fegyverekkel ejtettek el vadakat.

A lány hároméves volt, amikor édesanyja összeházasodott a nevelőapjával. Tizenhárom évig – így mondta Melinda a rendőröknek – teljesen átlagos életet éltek, nem különböztek a többi családtól. Ám három éve a férfi szinte kifordult önmagából, és rávetette magát idősebbik nevelt lányára.

A múlt hét végén aztán a 38 éves férfi elkergette egész családját a háztól. Melinda az édesanyjával és húgával együtt a kör nyéken, egy lápos területen bujkált. Nem először, hiszen az elmúlt három év alatt többször is itt kerestek menedéket – vallotta a lány. Két napon át nem mert segítséget kérni, nehogy a fegyverrel felszerelkezett férfi rájuk találjon a mobil fényét követve.

A hidegben fagyoskodva Melinda elhatározásra jutott: elég volt a szenvedésből. Így aztán a siófoki rendőrségre menekült. A zsaruk letartóztatták a férfit.

– A nevelőapa büntetett előéletű, orvvadászat és súlyos testi sértés miatt is elítélték korábban – jelentette be Horányi János, a siófoki rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője egy sajtótájékoztatón.

– Eljárást indítottunk ellene a felügyeletére bízott személy ellen elkövetett erőszakos közösülés és lőfegyverrel való visszaélés miatt. Vizsgáljuk azt is, hogy az édesanya miért nem tett semmit gyermeke védelméért.

Az anyát tegnap este otthonában megtalálta a Blikk. L. Szilvia (36) szerint férje nem tartott otthon fegyvereket.

– Sosem láttam ezeket. Összevissza dolgozom, gyakran volt itthon a férjem egyedül a lányaimmal. Sokkol, ha arra gondolok, hogy megerőszakolhatta Melindát. Ha elmondta volna nekem a lányom, vele mentem volna a rendőrségre – mondta gépiesen az asszony.

Olvasóink írták

 • 9. sevenof9 2008. november 26. 20:43
  „szvsz kell az onvedelem, kell az,hogy ilyen esetben a konyhakest apuciba b@szo kislany ne kapjon bortont. ez a gond (ez is)nincs gyakorlata az onvedelemnek,mindent allam bacsi akar megoldani (szarul).”
 • 8. flexsnake 2008. november 26. 18:57
  „Inkább örülni kellene neki hogy több az ilyen hír.Még mielött valaki azt hinné valami agybeteg vagyok:
  nem az esetek száma nőtt meg hanem a bejelentések száma.
  Ez nagy különbség, míg régebben csak elvéltve mertek a családon belüli dolgokkal rendőrséghez fordúlni most azért már többen mernek.
  Itt is egy legalább 3 évre visszamenő történetről van szó, csak most sokalt be a lány.
  Mindig lesz ilyen, ezt megakadályozni nemigazán lehet, ezért kell minnél többet felderíteni hogy lássák nem tabu ami családban történik, ez büncselekmény, nem szégyelni kell hanem segítségért fordúlni
  Az hogy egy apa a családban nem tud apaként viselkedni, káros a gyerekekre.Hogy néz ezútán rá a lány?Vagy hogy fog egyszer így maga mellé párt találni?
  Mert bizony azért ez egy elég nagy lelki teher.Igyekszik majd titkolni, ilyen esetben azthiszem megilletné őt mint áldozatot az a védelem hogy a képét még eltorzitva sem teszik közzé.”
 • 7. cikicakk55 2008. november 26. 18:04
  „Tényleg borzasztó, hogy lassan már nincs olyan hét, hogy egy -egy ilyen abberált állat horogra ne kerüljön.Azért az anyáknak is figyelni kellene.Fel kellene tünni, hogy a kislány csendesebb, magába zárkózottabb, és feltűnően nem akar a nevelő apjával maradni.Egész biztos valami jel mutatott arra, hogy mi történt a kislánnyal.Az nem indok, hogy dolgozott.
  Mindamellett ezt az állatot én is érzéstelenítés nélkül amputálnám, utána bevágni olyan 150 kg-os köcsögök mellé a sitten.”
 • 6. sevenof9 2008. november 26. 17:25
  „statarialis birosag,azonnal kasztralas es nagy tetko a homlokara.”
 • 5. mhajni82 2008. november 26. 10:58
  „Jo lett volna atolvasni a cikket publikalas elott. Tele van hibaval....”
 • 4. andrisne 2008. november 26. 10:57
  „Levágnám a ....!De érzéstelenités nélkül!!!Szegény kislány,min mehetett keresztül!”
 • 3. Cat 2008. november 26. 10:11
  „Az ilyen tényleg menjen inkább kurvázni, de lehetőleg családalapítás _helyett_, s nem mellett.”
 • 2. face 2008. november 26. 09:24
  „Mi van itt ebben az országban?!Ennyi sok aberált kö...göt!Nincs elég kurva akiknél kiélhetik állati vágyukat?”
 • 1. immanuel 2008. november 26. 08:14
  „Es meg orrvadaszkodott is. Ejha.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A PSZÁF szigorítaná az autóhitelezést

Vége az önerő nélküli, 10 éves autóhiteleknek. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szerint… Tovább olvasom