Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Button bocsánatot kért a nőktől

A brit Jenson Button nem győzött magyarázkodni azok után, hogy egy interjúban elszólta magát.

Jenson Button
A BAR istálló versenyzője kijelentette, véleménye szerint a női pilóták soha nem lesznek sikeresek a Formula-1-ben.

A vitatható mondat felkavarta a kedélyeket, különösen Button nőies alkata miatt. Jenson szerint a hölgyek, mint Danica Patrick vagy Katherine Legge soha nem érhetnek el kimagasló eredményeket a királykategóriában, hiszen a férfiak mindig is jobban lesznek náluk az autóversenyzésben.

Button azonban bocsánatot kért azoktól, akik megbántva érezték magukat ezen sorok olvasása közben, mert elmondása szerint egyszerűen csak viccelődött, mikor ezt nyilatkozta a híres férfimagazin riporterének.

„A cikk az FHM magazinból való. Olvashatták azonban, hogy miket nyilatkoztam Danica Patrickról, aki szerintem fantasztikus tettet hajtott végre Indianapolisban." – mondta Button saját weboldalán.

„Tisztelek mindenkit, különösen azokat, akik a motorsportokban tevékenykednek, mert jól tudom, milyen nehéz a küzdelem, legyen szó férfiről, vagy nőről."

„Mindössze csak viccként szántam ezeket a sorokat, ám őszintén sajnálom, hogy ez a pár sor benne maradt az interjúban. Talán a hangnem, ahogy íródott, az zavarhatta össze az olvasókat. Mindig van hátulütője egy interjúnak, mert soha nem lehet tudni, hogyan értelmezi a riporter a válaszaidat, és miként adja majd azt vissza a nagyközönségnek."

„Bocsánatot szeretnék kérni mindazoktól, akiket ezekkel a sorokkal megbántottam." – tette hozzá Button. 

Forrás: www.f1hirek.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A mai program

Valamennyi mérkőzés 20.45 órakor kezdődik. Tovább olvasom