Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Csak Kulcsár vallomására alapozva ítéltek el mindenkit

Csak Kulcsár Attila vallomására alapozva ítélték el a bróker-ügy további vádlottjait - mondta Ruttner György, az ügy egyik vádlottjának, Kerék Csabának védője.
Az ügyvéd szerint komoly kételyek merültek fel Kulcsár Attila szavahihetőségével kapcsolatban, így kérdéses, hogy ítélhették el vallomása alapján az ügy további vádlottjait. Ruttner György elmondása szerint a 93 tárgyalási napon Kulcsár Attila egyszer sem szólalt meg, így nem ismételte el az ügyészségnek tett vallomását a tárgyaláson is.

Öltönyben ül a cellában Kulcsár, segélyből kaphat tiszta ruhát

Akár hetekig is egyetlen öltönyében kell börtönben ülnie Kulcsár Attilának, a csütörtökön első fokon nyolc évre ítélt álbrókernek. A bróker-ügy első rendű vádlottját ugyanis a tárgyalásról egyből a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték, ahol megkezdte előzetes letartóztatását, így csak a rajta lévő öltönyét vihette magával, csomagot pedig csak napok vagy hetek múlva kaphat rokonaitól.

A börtön egyébként váltás fehérneműt és pólót biztosít a számára, de tiszta ruháért igénybe veheti a rabsegélyt is. Kulcsár egyébként a börtönben járathat majd újságot és a televízióját is bevitetheti, telefonálásra viszont hetente csak három alkalma van, akkor is mindössze tíz perc áll rendelkezésére.

Olvasóink írták

 • 9. rade 2008. augusztus 30. 19:29
  „Lesüllyedt az igazságszolgáltatás a béka fenekére a Vargának nem ez az első ilyen formátumú ítélkezése.Az okos ember soha nem fordul bírósághoz hanem önmaga oldja meg problémáját így vagy úgy.”
 • 8. Hol van az igazság? 2008. augusztus 30. 12:55
  „Így jártak a "kishalak"! A kishal hallgat, a nagyok meg vígan élik életüket. A balhét mindig a kicsik viszik el.”
 • 7. kleizmeir 2008. augusztus 30. 10:04
  „Az ítélet szigorúságán fanyalgóknak: Elő a poligráffal!!! Mindenkit, akinek a neve felmerült - Gyurcsányit is - poligráfos vizsgálatnak alávetni. Nincs apelláta, melléduma. A letöltendő pedig annyi hónap, mint a kár, minimálbér/hóbval számítva. Ja, hogy vagy 1000 év jön ki, kit érdekel??”
 • 6. klaustro 2008. augusztus 30. 09:46
  „A ballibesek meghirdették a szeretünk Kulcsár Attila mozgalmat?
  - Kende?? Na persze.”
 • 5. epiktetos 2008. augusztus 30. 09:20
  „Még ezt a Shylockot is felháborította az ítélet: http://atv.hu/videotar/2008_aug_kende__a_vadalkuval_alaposan_atvertek_kulcsar_attilat.html”
 • 4. varjú 2008. augusztus 30. 09:18
  „Ma már az igazságszolgáltatás sem áll a feladata magaslatán.
  Sajnálattal kell tudomásul venni azt a tényt, hogy a politika beleszól
  sőt kézi irányítással vezérli az igazságszolgáltatást.
  A korrupció már a rendszerváltáskor elérte a bíróságokat, ügyészségeket, nem beszélve a rendőrséget.”
 • 3. kleizmeir 2008. augusztus 30. 09:03
  „mai-nak: A ballib média szar a köbön, ez nem oknyomozó újságírás, hanem ggnyalás. Szegány Kulcsár, jajj, de sajnálom!!! Zuschlag miatt meg majd kötelező lesz sírni, benn senyved már 1 éve, Oh, szegény, - csak oda ne lövessek.”
 • 2. kleizmer 2008. augusztus 30. 08:59
  „Az ügyvéddúrrr hazudik! Ennyi”
 • 1. mai 2008. augusztus 30. 08:39
  „Engem kifejezetten zavar a téma szinte elnéző tálalása a média részéről. Dokumentumokat, átutalásokat, kifizetési listákat láthattunk korábban a vizsgálati szakaszban. Jó, értem, röviden kell tudósítani, de így? Ez a dolgok lényege?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány Ferenc bízik a költségvetés elfogadásában

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úgy gondolja, hogy a parlamentben megkapja a szükséges többségi… Tovább olvasom