Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Csepeli kettős gyilkosság: eltemették az áldozatokat

Több százan kísérték utolsó útjára a csepeli kettősgyilkosság két áldozatát pénteken kora délután a csepeli temetőben. Takács Józsefet és Papp Lászlót egymás mellett, két külön sírban helyezték végső nyugalomra.
Több százan gyűltek össze pénteken kora délután a csepeli temetőben, ahol a bő három héttel ezelőtti kettősgyilkosság áldozatait helyezték végső nyugalomra. A temetésen a barátok és hozzátartozók mellett diákok és az önkormányzat képviselői is részt vettek. A búcsúztatáson annyian voltak, hogy a temető előtt rendőrök irányították a forgalmat.

Takács Józsefet, a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola intézményvezetőjét, Csepel egykori alpolgármesterét, az önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetőjét és Papp Lászlót, az iskola igazgatóhelyettesét egymás mellett, két külön sírban helyezték végső nyugalomra. A két áldozatot a Csepeli Önkormányzat saját halottjának tekinti.

A csepeli iskolában január 7-én este volt lövöldözés. Aznap este az iskolából sikkasztás miatt elküldött gazdasági igazgató-helyettes és a biztonsági őr tárgyalt Takács Józseffel és Papp Lászlóval csaknem félórán keresztül. Ezután a gyanú szerint a biztonsági őr lelőtte az igazgatót és a vele lévő kollégáját, végül belelőtt saját tenyerébe is, hogy alibit igazoljon. A gazdasági igazgató-helyettes közben elvitte magával a biztonsági kamerák felvételeit tároló szervert. A gyilkosságot az egyik áldozat zsebében lévő diktafon rögzítette.

A két gyanúsított, a gazdasági igazgató-helyettes és az őr azóta már előzetes letartóztatásban van.

Olvasóink írták

 • 3. Melcsy 2009. január 30. 22:48
  „Otaku.. Te nagyon egy undorító ember vagy!!!!!
  Nem ismerted őket, hogy állíthatsz ilyen kijelentést??!!Ha te még ismertél becsületes embereket akkor ŐK ketten azok voltak!!!!:´( És nekem elhiheted mert a Takács József a rokonom volt:´( NYUGODJANAK BÉKÉBEN!!!!”
 • 2. Ben81 2009. január 30. 18:45
  „Szerintem ,,Otaku", te nem vagy tisztában a cikk lényegével!
  Jobban kellett volna figyelned a suliban, amikor a szövegértelmezést tanultátok.
  ŐK IS CSAK EMBEREK voltak, de látom még ahhoz is eléggé NAGY VIDÉKI vagy, hogy ezt felfogd!!”
 • 1. Otaku 2009. január 30. 16:02
  „Két ilyen maffiózó miatt több százan... Hiába, Vörös Csepel az mindig is vörös volt, van, lesz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Növelte befolyását a MOL az INA-ban

A jövőben a horvát kormány átvállalja az INA Horvát Olajtársaság gáz üzletágát, valamint a MOL, mint… Tovább olvasom