Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Csisztu Zsuzsa pert vesztett volt férje ellen

Básty István ártatlan! Volt felesége, Csisztu Zsuzsa évekkel ezelőtti feljelentésében azt állította, hogy volt férje ripityára tört a lábán egy vázát, amely több hétig megnehezítette járását.
A Básty István elleni vádat azonban ejtették, Csisztut pedig a bíróság a bűnügyi költségek megfizetésére kötelezte. Az üzletember örül, de állítása szerint a megaláztatást, hogy 55 éves korára bármilyen ügyben vádlott legyen, sosem fogja elfelejteni.

Négy éve Csisztu Zsuzsa és Básty István válásától volt hangos a sajtó. A felek harca napról napra fajult el, míg végül a műsorvezető súlyos vádakkal illette Bástyt. Csisztu 2004 novemberében megjelent könyvében azt állította, hogy a volt férje hozzávágott egy vázát, amely nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozva tört szét a lábán.

Az akkor már új, boldog párkapcsolatban élő Csisztu fel is jelentette az üzletembert, akit azonban valamennyi hatóság ártatlannak talált. De a riporternő nem adta fel, pótmagánvádas eljárást indított. Ám úgy tűnt, elfogyott a lendület: a legutolsó tárgyaláson már sem Csisztu, sem ügyvédei nem jelentek meg. Végül a Básty István ellen testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárást megszüntették, a műsorvezetőnőnek pedig ki kell fiztenie a költségeket.

Csisztu Zsuzsa pert vesztett volt férje ellen
Csisztu Zsuzsa pert vesztett volt férje ellen.

Visszavonták a vádat, amely természetes, hiszen semmi nem történt. Az állítólag komoly sérülést okozó, majd széttört 20 dekagrammos dekorációs vázából lepattanó apró darab nem okozhatott semmilyen sérülést, a vázáról készült felvételt be is mutattam a bíróságon – mesélte Básty István, akit saját bevallása szerint nagyon megviselt a vádlotti státus. – Soha nem voltam még vádlott, és szégyenletes, hogy pont egy eleinte még boldog házasság végének köszönhetem, hogy az lettem. Ráadásul koholt vádak alapján, hiszen ha nem lennének azok, akkor sem a büntetőper, sem a pótmagánvádas eljárás nem így alakult volna.

Mérhetetlen sok időt töltöttem indokolatlanul különböző bíróságokon, így bevallom, azon gondolkodom, hogy ezt nem hagyom annyiban, hiszen itt nem csak a lelkembe, de becsületembe is gázoltak, immáron sokadik alkalommal – mondta szomorúan az üzletember.

Igaz, ez volt Csisztu Zsuzsa és Básty István között az utolsó per, egy dolgot azonban a mai napig nem tisztáztak. A volt férj évek óta tartó többszöri megkeresése ellenére sem sikerült egymással elszámolniuk, a Zenóbia Bt. nevű cég tehát a mai napig közös, bármennyire is szeretne ezen változtatni Básty.

Én Csisztu Zsuzsával négy éve nem beszéltem, de az ügyvédem az ügyvédjeivel igen. Mégsem történik ez ügyben semmi. Szeretném végre az utolsó vitás kérdést is tisztességgel lezárni. A sok kellemetlenség ellenére is csak a szépre emlékezem - mondta a férfi.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. gabianya... 2008. augusztus 05. 14:30
  „Akinek sok van még több kell.Zsuszikám ez mosz NEM JÖTT BE:):):):):):)”
 • 20. szólás 2008. augusztus 04. 18:49
  „Básty Istvánnak alkalmaznia kellett volna a mondást: "Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon!"”
 • 19. dede 2008. augusztus 04. 16:44
  „viszont kassa dudái vannak”
 • 18. Runstedt 2008. augusztus 04. 16:41
  „Én azt hiszem,hogy nagyon sok jó érzésű értelmes embert eza Búlvár cikk nem érdekli.Nem lehetne olyan dolgokról cikkezni,mely Szeged lakosságát,talán érdekelné?”
 • 17. zoltanz 2008. augusztus 04. 16:19
  „Hova sz@rjak?”
 • 16. kaky 2008. augusztus 04. 15:47
  „Ez tényleg szegedi hír...

  Miért fizetik a délmagyaros firkászokat, ha a blikkből ollóznak ki anyagokat?

  Csisztu akkor szerepelt jól, amikor olimpikonokkal pornózott és felvette videóra.

  Láttam, jó volt! Kár, hogy továbbált, és médiaguru lett :D”
 • 15. ezbizony 2008. augusztus 04. 14:47
  „Ez a mai szegedi média. ->
  Még hogy a tejével mi van! De mi van a rektor macskájával??? :)”
 • 14. zoli51 2008. augusztus 04. 14:29
  „Istenem,ez a nő is a lóvéra ment.............,de most nem jött be,majd próbálkozik még.”
 • 13. deakicska 2008. augusztus 04. 14:18
  „Igazi hülye k... ez a tyúk, a hócipőm tele van már a róla szóló hírekkel. Egyszerűen egy repedt sarkú. Egy őszinte gesztusa, egy tisztességes mozdulata nincs.”
 • 12. szoszó 2008. augusztus 04. 14:09
  „Robin, Látod, meg lehetne tölteni értelmes hírekkel is ezt az oldalt, szerencsére itt nem lehet - a TV-khez hasonlóan - egy az egyben eljátszani, hogy azért rakunk fel ilyen semmi "híreket", mert ez érdekli az embereket. Itt - úgymond - be lehet szólni. /A múlt héten pl. azon akadtam ki, hogy a főoldalon 2x szerepelt Győzike, FÉNYKÉPPEL./ Szóval, nem kellene ennyire lenézni az embereket.
  A hírek válogatása egyébként némileg szelektív, erre bárki rájöhet, aki összehasonlítja az itt megjelenő "friss hírek" rovatot egy országossal, az pedig, hogy mi kerül fel kiemelt hírként a nyitó oldalra, kritikán aluli.”
 • 11. Ez van! 2008. augusztus 04. 13:41
  „Ez van, gyerekek! Ez a mai szegedi média. Mégis olvassuk, mert nincs más.”
 • 10. Robin Hood 2008. augusztus 04. 13:39
  „Ne gyalázkodjatok, ha nem érdekel benneteket, akkor ne olvassátok!

  Engem érdekel, sőt...kiváncsi vagyok, hogy milyen váza volt? Padló, esetleg kicsi? Hollóházi, esetleg Ming korabeli? Netán egy sima 80-as évekbeli retro váza? Víz volt benne? Virág? Ha virág volt, azt ki hozta? Kiszakadt-e a harisnya? Össze lehet-e ragasztani a vázát? Miért vázát, tányért szoktak nem ???!
  Ezért nem csípem a délmagyart, mert felületesen tájékoztat.


  Szoszo: megelőztél, másik topikban is! Igazad van és szegény Szolzsenyicinnek is.”
 • 9. fokhagyma 2008. augusztus 04. 13:26
  „Legalább a száját kente volna ki a tetoválásig, vagy micsodáig...! Vagy direkt "csokis" szájjal akart fényképezkedni ??? XD

  40 körüli kora ellenére gyanúsan sima a szeme környéke. Botoxra telik, rúzsra nem??? :))”
 • 8. kivagyunk....!!! 2008. augusztus 04. 13:24
  „1 rakás szar volt és mai is az!
  mi az?”
 • 7. fokhagyma 2008. augusztus 04. 13:18
  „"Csisztu Zsuzsa pert vesztett"

  ...és a tejével mi van??? XD

  Hogy könnyebben lehessen érteni: nemrég az egyik "igazmondó újság" vezércikke az volt, hogy "Pornó" Zsuzsának elapadt a teje
  :DD

  Pert vesztett... - ez ám a hír! :))”
 • 6. szoszó 2008. augusztus 04. 13:17
  „Szolzsinyicin halála itt kishír, Csisztu köcsögjéhez képest. Vajon melyik rész vonatkozik erre az esetre az alábbi idézetből:

  ,A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja." (Alekszander Szolzsenyicin)

  Lehet, hogy pont ettől félnek??? Kire ismerhetünk még rá!!”
 • 5. uborkaszezon??? 2008. augusztus 04. 12:48
  „HÚÚÚÚÚÚ.... micsoda hír. Nem tudtam aludni, most már nyugodt lehetek.. Ez a legfontosabb hír ma, nálunk, Szegeden. RÖHEJ!!!!”
 • 4. web 2008. augusztus 04. 12:47
  „Egyszer volt, hol nem volt, mese volt,régen volt, talán igaz sem volt!A holle anyó meséje sokkal szebb mese,legszebb az utolsó rész.
  Mi a fenének kell közösködni?”
 • 3. samu 2008. augusztus 04. 12:34
  „Ki a f@szt érdekel egy ilyen senki.
  Ez címlap sztoritok?
  Gyenge, nagyon gyenge.

  (csak most olvastam el az alant lévőket... ezek szerint nem vagyok egyedül)”
 • 2. ahham 2008. augusztus 04. 12:27
  „Én láttam sok évvel ezelőtt egy amatőr pornót Csisztuval a főszerepben.Akkor még fiatal csaj volt.Persze más is látta,és mikor kérdezték róla,csak annyit mondott "nem én voltam".
  Így indult a pályafutása,nem csak tornász, rúdugró is volt.
  Soha nem bírtam ezt a nőszemélyt.->saját vélemény”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Markáns hidegfront érkezik

Ma délután nyugat, északnyugat felől egy hidegfront közelíti meg, illetve estére éri el a… Tovább olvasom