Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

Csúszópénzen vett érdemjegyek a Gyurcsány fiú iskolájában

Vesztegetés miatt feljelentés érkezett a Fővárosi Főügyészséghez a kőbányai Montessori iskola ellen. Itt érettségizett idén Gyurcsány Ferenc fia.
Lapinformációk szerint az Oktatási Hivatal fordult az ügyészséghez, mert szülők arról panaszkodtak, hogy az iskolában pénzért osztályzatokat lehet vásárolni. A tanárok ugyanakkor azt állítják, hogy a szülők kínáltak nekik pénzt, hogy gyermekük átmenjen az érettségi vizsgán. Az ügyészséghez csütörtökön érkezett meg a feljelentés, három napjuk van eldönteni, hogy indul-e nyomozás, kérnek-e feljelentés-kiegészítést vagy lezárják az ügyet.

A héten az Oktatási Hivatal az iskolára egymillió forintos bírságot szabott ki. A hivatal vizsgálata azután kezdődött, hogy három diák hozzátartozói panaszt tettek, mert szerintük nem készítették fel gyereküket a vizsgára és mert Gyurcsány Ferenc fiát a többi diák hátrányára segítették a vizsgákon. A hivatal nem javasolta Hiller István oktatási miniszternek, hogy semmisítse meg a Montessori végzős diákjainak az érettségi vizsgáit.

Olvasóink írták

 • 3. Írástudatlan. 2008. augusztus 01. 18:02
  „Én már a múltkor is írtam inkább agyon kellene verni a Feri fiát így egycsapásra megszünne a korrupció!Egyépként is mi lenne abból a kölökből? Egy nagyobb barom mint az apja az legalább letudott éretségizni.Akkor tájban még libáért is lelehetett! Most meg már ugye az adófizetők pénzéből.De hát nem hiszem lessz annyi pénz hogy az az idióta kölök letudjon éretségizi.De úgy lehet hogy még a kőltségvetési pénz sem lessz rá elegendő! Aki pedig hülye az bizony dögőljön meg! Még akkor is ha a Gyürcsány nagyon hülye fiáról is van szó!”
 • 2. jakuza 2008. augusztus 01. 13:11
  „Fejétől bűzlik a hal.”
 • 1. andross 2008. augusztus 01. 08:50
  „"A hivatal nem javasolta Hiller István oktatási miniszternek, hogy semmisítse meg a Montessori végzős diákjainak az érettségi vizsgáit."

  Ezt az egész hülye magyar bálinti oktatási rendszert kellene megsemmisíteni, jobban mondva lehúzni a vécén, a kitatálóival együtt, mert oda való az egész kretén banda.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szigorítja a kormány az internettámogatást

Leépítik a közhálóprogramot: a jövőben nem kapnak internet támogatást a tízezer lakosnál nagyobb… Tovább olvasom