Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Deutsch-Für Tamást is kihallgatták a Zuschlag-ügyben

Tanúként hallgatta ki a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteken délelőtt a Zuschlag-ügyben Deutsch-Für Tamást, a Fidesz elnöki kabinetvezetőjét. Közben a Szegedi Városi Bíróság illetékes bírája két hónappal meghosszabbította Zuschlag János előzetes letartóztatását.
A különösen nagy kárt okozó csalás ügyének jelenleg 14 gyanúsítottja van, 3 ember előzetes letartóztatásban várja a fejleményeket. A nyomozás hivatalosan március 17-ig tart. Szabó Ferenc, a megyei nyomozó ügyészség helyettes főügyésze elmondta, szűk egy hónapon belül befejeződhet a nyomozás.

Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség főügyész helyettese elmondta, a Zuschlag-ügyben tanúként kihallgatták pénteken délelőtt Deutsch-Für Tamást.

Fidesz elnöki kabinetvezetőjét arról kérdezték, ifjúsági és sport minisztersége ideje alatt hogyan működött a tárcánál a különböző pályázatok elbírálása. Az ügyben már kihallgatták a Deutsch-Für Tamás után következő időszakok tárcavezetőit is, tőlük ugyanezeket kérdezték.

Közben a Szegedi Városi Bíróság csütörtökön meghosszabbította két hónappal Zuschlag János előzetes letartóztatását, ami így március 21-ig tart. Szabó Ferenc elmondta, hogy a szövevényes ügyben már látszik a nyomozás vége, vélhetően egy hónapon belül megkezdhetik az iratismertetéseket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszökött a romániai intézetből a Budapesten késelő fiú

Megszökött a csíkszeredai intézetből a Budapestről hazaszállított kisfiú - mondta a Hargita megyei… Tovább olvasom