Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Díjazták a legjobb megyei játékvezetőket

labdarúgás

A II. megyei futballbálon adták át az elmúlt esztendőben legjobb eredményt elérő játékvezetőknek járó serlegeket. Az NB III Bakony-csoportjában mqködő sípmesterek között Ábrahám Tibor lett a díjazott. Mint országos kerettag, 83 NB I/B-s és NB II-es mérkőzést vezetett és további közel 50 élvonalbeli találkozón volt asszisztens vagy tartalék játékvezető.


„ A civil életben is ott maradhattam a sport mellett, hiszen a Sopronhoz közeli intézetben a fogvatartottak szabadidős sportfoglalkozásait szervezhetem és vezethetem.”
Ugyancsak a Bakony-csoportban, de az asszisztensek közül Giffinger Mihály vitte el a pálmát, aki egy évig őrizheti a Szalai Istvánról elnevezett vándorserleget.
„ Nyolc évvel ezelőtt vizsgáztam Mosonmagyaróvárott. Szeretnék felkerülni az országos keretbe, ahol jó lenne olyan pályát befutni, mint amilyen példaképemnek, Hanacsek Attilának sikerült.”
A megyei első osztályban a szintén mosonmagyaróvári csoport tagjaként Bálintfi István érte el a legjobb eredményt, aki Szatmárnémetiből származik, s hat éve került Hegyeshalomba.
A megyei első osztály legjobb asszisztensi elismerését a múlt évi mqködése alapján Kovács Adrienn érdemelte ki, aki öt évvel ezelőtt, alig 17 évesen tett sikeres vizsgát.
Minden évben kiosztják a Szakács Jánosról elnevezett vándorserleget a 25 év alatti legtehetségesebb játékvezetőnek, amelyet ezúttal Édelmayer Attila (23) vehetett át. A veszprémi egyetem vegyészmérnök-hallgatója Kiss Géza tanítványaként került ki a csornai csoport tehetséges játékvezetői közül.
Díjazta a grémium a játékvezetők érdekében legtöbb társadalmi munkát végző sportvezetőt is. A Varjú Sándorról elnevezett vándorserleget – második alkalommal – Horváth Ottó egykori kiváló, országos kerettag játékvezető vehette át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Darázs jubileuma

Erősport

Magabiztos győzelemmel hangolt az előtte álló feladatokra… Tovább olvasom