Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Döbbenetes vallomásra készül a mosonmagyaróvári villanyszerelő meggyilkolásával vádolt férfi

É. Imre szerint a két férfi él és nyomós okuk volt rá, hogy eltűnjenek.
Döbbenetes vallomásra készül az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán meggyilkolásával gyanúsított és immáron a 2015-ben eltűnt Orlik Vilmossal is összefüggésbe hozott É. Imre – tudta meg a Bors.

A vállalkozó ügyvédje, dr. Bagó Ottó a lapnak elmondta: védence biztos benne, hogy a két férfi életben van.

– Védencemnek nyomós oka volt rá, hogy eddig nem beszélt erről, de a következő gyanúsítotti kihallgatáson majd beszámol róla, hogy a két eltűnt személy hol lehet és miért tűnhetett el – közölte a Borssal dr. Bagó Ottó.

– Arról is beszámol majd, hogy Orlik Vilmos tavaly megváltoztatott külsővel tűnt fel Magyarországon. Következésképpen ő is él. A vé­dencem előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról szóló végzésben szerepelt, hogy a bíróság szerint védencem megbukott a hazugságvizsgálaton, és a poligráfos vizsgálat azt az eredményt hozta, hogy a védencem megölte Mácsik Zoltánt, legerősebben égetésre és vízbe rejtésre reagált. A bíróság szerint lőpornyomjeleket is találtak védencem kezén, ő ugyanakkor azt állítja, fogalma sincs, honnan származhatnak ezek. A hazugságvizsgálat eredménye nem változtat a védelem álláspontján, mivel védencem következetesen tagadja a bűncselekmény elkövetését, és továbbra is eltűntként tekintünk Mácsik Zoltánra és Orlik Vilmosra. Szeretném hozzátenni: osztozunk a hozzátartozói fájdalmában, és soha nem beszéltünk tiszteletlenül az üggyel kapcsolatban – hangsúlyozta az ügyvéd.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy amerikai bombázó roncsa bukkant elő az alacsony Dunából

Egy amerikai bombázó roncsa bukkant elő az alacsony Dunából
A repülőgép szárnyának 4 méteres főtartója a motortartó bak bekötésével együtt feküdt a mederbe… Tovább olvasom