Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Dögölj meg, John Tucker

Három lány rájön, hogy ideáljuk legalább két másik csajjal csalja őt, bosszút esküsznek. A bosszú eszköze: egy negyedik lány. Kicsit felturbózzák, kicsit átalakítják, aztán csalétkül dobják a fenevadnak. Aki szívesen bele is sétál a csapdába, és randizni hívja Kate-et, és elszabadul a pokol.
rendező: Betty Thomas

forgatókönyvíró: Jeff Lowell
operatőr: Anthony B. Richmond
zene: Richard Gibbs
producer: Michael Birnbaum, Bob Cooper, Karen Lunder
vágó: Matt Friedman

szereplő(k):
Jesse Metcalfe (John Tucker)
Brittany Snow (Kate)
Ashanti (Heather)
Sophia Bush (Beth)
Arielle Kebbel (Carrie)
Penn Badgley (Scott Tucker)
Jenny McCarthy (Lori Spencer)

A film sztorija

A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác csapja nekik a szelet: a gimnázium kosárlabda-csapatának szívdöglesztő kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker. A sokkoló felfedezés után a három lány elhatározza, hogy életre szóló leckében részesíti a széltolót.

Azt szeretnék elérni, hogy a randikirály zokogva lapozgassa üresen tátongó előjegyzési naptárát. Ám minden próbálkozásuk balul üt ki, és ahelyett, hogy nevetségessé tennék őt, csak tovább fokozzák népszerűségét. A lányok bevonnak bosszútervükbe egy csinos, ám jelentéktelen új diáklányt, Kate-Et,, aki először vonakodik, de végül beadja a derekát. A randikirály ráharap a csalira, és a szőke bombázó meghódítására indul. www.port.hu

Kritikák

mozinet.hu - MO

"A rendezőnő, Betty Thomas hatalmas baklövést követ el ezzel a filmmel. A történet abszolút lapos és unalmas, a színészek játéka egyedül az irritáció fogalmát meríti ki, viszont azt mindegyiküké bámulatosan egyenletes színvonalon. Brittany Snow legalább olyan messze áll az általa megjeleníteni vágyott, intelligens és mély érzésű hölgytől, mint a bemutatott amerikai középiskola felszereltsége egy átlag magyar tanintézményétől. A mű minőségén esetleg a magyar szinkron javíthat kissé, amennyiben kiiktatja az ember idegeit öt perc alatt is biztosan kikészítő sipítozást és affektálást."
A teljes cikk

Nemzetközi filmtár

A film hivatalos honlapja
All Movie Guide
IMDb.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Önkormányzati párttá vált a Fidesz”

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom