Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Dr. Hegedűs Csabáné

Kategória: általános iskola tanár

Név: Dr. Hegedűs Csabáné
Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola, Sopron

Jelölő: Kovács László
Indoklás
 

Az említett pedagógus történelem-földrajz szakos tanár. Ma már nyugdíjas ugyan, de diákok százai emlékeznek rá sok-sok szeretettel. Embersége, kitűnő pedagógiai érzéke miatt nagy szerepet játszik az életemben. Tudását óriási türelemmel adja át, s bár szigorú ugyan, de ezt mindig oly kedvesen teszi, hogy észre sem lehet venni. Nincs az a megátalkodott diák, akire ő ne volna hatással. S mindezt csendesen, halkan teszi, kiabálás nélkül. Ő maga a legnagyobb hatás. 35 évig tanított "iskolájában", a soproni Hunyadi János Evangélikus Általános Iskolában. Gyerekek nőttek fel a keze alatt, s tanultak tőle emberséget, toleranciát. Tanított tárgyait mély tudással, átéléssel oktatta. Távozásakor (nyugdíjba menetelekor) szülők, diákok kérlelték a maradásra.
Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem őt, s oly sok mindent tanulhattam tőle!!!
 

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom