Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Doktor Makk állítja: Lehet, hogy a Hold kisebb, mint a Föld, de távolabb is van!

Hát ez a kitüntetéshistória jól néz ki. Kapja vagy nem kapja? És ha igen, fognak-e vele kezet? Mi? Azt gondolom, most aztán kibújik a szög a zsákból. Szerintem itt pufajka sem marad szárazon, ráadásul pedig rájön majd mindenki, hogy részrehajló a fődöntnök. Ezenkívül a tévés közvetítésekben is erről fognak beszélni, hogy érdemtelenül vagy sem. Mondjad csak, te Makk, ilyen országban akartál élni, amikor partizánharcot vívtál az ellenzéki léttel dacolva a rendszertelenség váltása előtt?
Torockai Hágó András

Nézze, drága András!
Ez már magas politika, amibe bele is lehet halni. Így a válaszom egy határozott talán.

Szeva, haver!
Alig várjuk, hogy beinduljon az enbé 1. Ott tutira jók lesznek a bulik. Azon is reménykedünk két sör között, hogy ingyenes lesz a belátó, a lelépőre. Vagy a belépő a lelátóra? Nekünk teljesen mindegy. Komolyan mondom, még a mérkőzés sem zavar sokszor. Néha igen, ha hangosan fúj a spori, de az kiküszöbölhető néhány felessel. Szóval a bunyóra visszatérve, szerintem azt kéne közvetíteni, mert az izgalmasabb. Nem tudnál benyomni engem, meg a Tetkós Jocót és a tesónkat, az Uborkás Fecót a Sport egyre? Olyan műsort csinálunk, a szponzorok csőstől nyomják majd a kukoricát!
B. Szektor Lackó

Aranyos Lackóm!
Azt mondd meg nekem, miért nincs olyan, hogy verekedés közben futballmeccs tör ki? Mert ha lenne, akár tévésztárok is válhatnának belőletek.

Tisztelt Uram!
Kis lehetőségekkel rendelkező, ám nagyravágyó vagyok. Nyári nyaralásainkat egyszerű, ám praktikus úton oldom meg. Ott alszunk családunkkal, ahol reánk esteledik. A közeli árnyas fák enyhet adnak, mosakodni ott a szökőkút kiszáradt medrében még megcsillanó pár csepp víz. Ám ezt az idillt nem sokáig élvezhetjük. Mindenütt jó, de mindig elzavarnak! Nem kellene tenni valamit végre a városokban vadkempingezők védelmére?
Én és családom, meg más állatfajták.

Tisztelt Mások!
Muszáj mindig megoldást találni? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát? Egyébként maga mint családfő emberelje meg magát! Legyen végre vezérigazgató valahol, vagy igazgatósági tag egy minimum ezer embert foglalkoztató vállalatnál. Akkor befizethet egy rendes kempingbe is valahol. Egyébként pénzért csak azokat a dolgokat lehet megkapni, amire az embernek szüksége van. A többit nem. Bizony.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem Kármán Irén látható a rendőrségi felvételeken?

A rendőrség által bemutatott köztéri kamerák felvételei valószínűleg nem Kármán Irént mutatják, s a… Tovább olvasom