Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Draskovics kinevezésének nincs köze a rendőrség honlapjához

A kormányszóvivő szerint Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszteri kinevezésének semmi köze a korábbi olajügyekről szóló dokumentumok levételéhez a rendőrség honlapjáról - jelentette ki Daróczi Dávid csütörtökön a Fidesz tájékoztatójára reagálva.
Demeter Ervin ellenzéki képviselő csütörtökön közölte: a kormányfő demokráciához fűződő viszonyát jól jellemzi, hogy a rendőrség honlapjáról levették a korábbi olajügyekről szóló dokumentumokat, amelyek terhelőek Draskovics Tiborra nézve.

A Fidesz azt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra: ki adott utasítást az iratok eltüntetésére és erre miért volt ilyen sürgősen szükség. Az ellenzéki párt arra is kíváncsi, hogy milyen egyéb iratot tüntettek el és ennek kiderítése érdekében minden jogi eszközt fel fognak használni - tette hozzá Demeter Ervin.

A rendőrségi honlapról lekerültek azok az olajügyekkel foglalkozó dokumentumok, amelyeknek titkosságát tavaly novemberben oldották fel. A rendőrség egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy ezek az iratok mikor és miért kerültek le a weboldalról.

Daróczi Dávid kormányszóvivő azt hangsúlyozta: a kormány nem avatkozik be a rendőrség ügyeibe és abba sincs a kabinetnek beleszólása, hogy mikor, milyen adatok és információk jelennek meg vagy tűnnek el a rendőrség honlapjáról. A kormányszóvivő megerősítette, hogy Draskovics Tibod leendő kinevezésésének semmi köze a rendőrség honlapjához.

Olvasóink írták

  • 3. VCrash 2008. február 14. 19:45
    „Draskovics is olyan ´polihisztor´ mint Lampert Mónika, minden szaktárca élén megállják a helyüket, nagytudásúak, minden tudás birtokában vannak, csak így tovább... ´a sakktábla tisztjei´”
  • 2. Lappland 2008. február 14. 19:34
    „A maszop egyik polihisztorát kár lenne bántani,ő is ért mindenhez.Drazsé tudhat valamit qurcsány disznóságaiból és zsarolja,vagy nagyon jó nyelve van a s.ggnyaláshoz.Röhejesek ezek a szerepcserék a szakértő qurmánynál!Drazsénak,társaival együtt már régen börtönbe lenne a helye!!”
  • 1. VCrash 2008. február 14. 14:45
    „Ez egy véletlen egybeesése az események sorozatának, hát ´nem hiszem el´ ...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatósági ébresztő egy Kiskunfélegyháza melletti panzióban

Összehangolt akciót hajtott végre az éjszaka a Vám- és Pénzügyőrség és a Munkaügyi Főfelügyelőség… Tovább olvasom