Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Egerben tartja kétnapos tanácskozását az MSZP

Egerben tartja kétnapos tanácskozását szombaton és vasárnap az MSZP országos elnöksége. A találkozón elsősorban a következő félév politikai teendőit tárgyalják.
A tanácskozást követően vasárnap kora délután várhatóan Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, pártelnök ismerteti az elhangzottakat.Az elnökségi ülésen téma lesz egyebek mellett az egészségbiztosítási reform Sólyom László által visszaküldött törvényéről, a következő hónapban kidolgozásra váró adóváltozásokról, a népszavazásról és az MSZP szervezeteiről készített felmérésről is.

Olvasóink írták

 • 5. D.Titusz 2008. január 13. 11:51
  „Maci52!
  Ez a sztori, amire utalsz nem Nándorfehérváron volt?
  De azért csak legyen így!”
 • 4. maci52 2008. január 12. 16:54
  „Remélem a gyűlés az egri várban lészen,és Feri magával rántja az egész bagázsiát a mélybe.Valaki majd megénekli dicső tettét,és a haza fényre derül.”
 • 3. Cseter János 2008. január 12. 13:59
  „Kedves Olvasótársam! Én egyik nyálverő pártoskodónak sem vagyok a híve. Ezért vagyok azon a véleményen, hogy aki nem képes a vállat kötelezettségeit teljesíteni, azt tolerálni nem lehet és felelősségre kell vonni!
  De egy olyanrendszerben, ahol a hétköznapi embereket kizárják a Tábla és a Legfelsőbb birói szintről ott kezdődik az erkölcstelenség és a romlottság szinteje! A nyálverő pártoskodók mindenféle hatalmat kisajátitottak e rendszerben a nép kifosztása miatt! Meg kell találni azt a lehetőséget, amikor ennek véget lehet vetni! Sajnos az országunk lassan a gyarmati viszonyokra lesz jellemző, ha így folytatdik tovább!”
 • 2. Defoe 2008. január 12. 12:21
  „Gondolod János, ha netalántán 2010-ben valamelyik más párt nyeri a választást, akkor más lesz? Ennek az országnak nincs más lehetösége.
  Teljesen mindegy, hogy minek hívják a miniszterelnökét. Felelőség nélkül nagyon könnyü pofázni.”
 • 1. Cseter János 2008. január 12. 10:50
  „No, már más nem is hiányzik, mint, hogy az egyri bíkavértől borgőzös fejjel ismét előálljanak egy katyvasszal!
  Az még csak-csak érthető lenne, ha búcsupoharat ürítenénk eddigi posztjaikra, sőt még egy söjtöri vacsorára is elmehetnének! E nép azt is kibirná, ha tudnák, hogy így kezdődik a jóléti rendszer!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három balesetben négy fiatal vesztette életét hajnalban

Három balesetben négy fiatal vesztette életét szombat hajnalban országszerte. Az első baleset… Tovább olvasom